StepByStep - dra åt *.......*

Precis när jag skulle sticka iväg och träna så ringde telefonen. Dum som jag var svarade jag :)

Det var en försäljare för StepByStep som jag tidigare fått prov på strumpor ifrån, och ja, köpte x antal innan jag fick tummen ur att avsluta själva medlemsskapet eller vad man ska säga.

Han ville i alla fall nu erbjuda mig nya fantastiska strumpor gjort av bambu eller liknande, skulle vara sååå bra. De har ringt innan och tjatat men då sa jag som det var, att dom var skit, att dom gick sönder direkt. Och jaaaa, det visste han att jag sagt, det kunde han läsa, men dessa de skulle absolut inte vara några skitstrumpor i bomull inte.

Jag var lite stressad för jag skulle just sticka till Sats, men han babblade på utan att jag kunde avbryta honom riktigt. Och dum som jag är kan jag inte vara otrevlig, han gör bara sitt jobb :)

Men jag lyckades i alla fall få fram att "nej, jag vill nog ändå inte ha...." PANG. Han lägger på luren i örat på mig innan jag ens hunnit säga meningen klart utan att säga ett ord. Ursäkta mig?! Jag är TREVLIG, jag LYSSNAR på vad han hade att säga om strumporna men avböjer vänligt. OCH HAN LÄGGER PÅ I ÖRAT PÅ MIG!

Jag blev så förbannad att jag skrek idiot rakt ut här hemma. Men seriöst. Visst f*n fattar jag också att det kanske inte är världens roligaste jobb att försöka pracka på folk skitstrumpor via telefon på kvällstid, MEN KAN JAG HJÄLPA DET?? Det är inte jag som har bestämt att han ska jobba med det.

Gah! Ursäkta, men jag blir så fruktansvärt irriterad på såna idioter till försäljare som han. Tack gode gud att dom inte ringer så ofta, i alla fall inte de där otrevliga, de flesta som ringer är faktiskt trevliga.

Och nej, jag skrattar inte heller eller gör kullerbyttor på mitt jobb hela dagarna, men jag skulle aldrig få för mig vara otrevlig mot patienter eller annan personal för det!

Så, nu fick jag avreagerat mig lite :) TACK!

Kommentarer
Postat av: Ina

Sikken mupp!!



Nää, jag var inte på tävlingarna sen. bara i mässan. Och ja.. det är tisdag men jag stör mig FORTF på att vi gick om varann! Haha. HOW??



Vad mysigt att ringa och väcka pojkvännen :)

Och vad härligt att läsa att du är så TAGGAD!! =D

Hur går det med PRO-pointsen?=)

2009-12-08 @ 20:27:01
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0