Bästaste långfredagen!

Hade en helt underbar långfredag igår. Vi var ute i princip hela dagen och hade det så mysigt! Vi tog båten från  Torekov till Hallands Väderö. Det var vääääldigt blåsigt jag kan säga, båten gungade rejält och det var svinkallt, rent ut sagt! Det var bara vi och ett sällskap till på båten, I wonder why ;o) När vi kom fram var det dessutom en kille som badade i sina boxershorts typ! Vilken galning. Jag hade mycket kläder på mig men var redan genomfrusen efter den båtturen. Han måste ju ha fått näst intill hjärtstopp i det iskalla vattnet. Det andra gänget på båten skulle stanna hela påsken, och dom såg vi inte till på hela dagen. Förutom den badande mannen så såg vi inte en enda människa på hela dagen på ön. Så härligt ha en hel ö till sitt förfogande typ!

Vi gick omkring, klättrade upp och ner på klipporna och stenarna, in genom skogen, klättrade i träd, sprang lite och tävlade, vi lekte "Kom alla mina kycklingar" och "Under höken vingar kom" och lite andra lekar för att hålla värmen uppe innan vi skulle åka tillbaka med båten. Hade jättegod påskbuffé med oss, man blir ju så hungrig när man är ute en hel dag på det viset. Men det är ju så otroligt fantastiskt vilken fin natur vi har i vårt närområde!

Kommer definitivt bli ett besök i sommar, eller nästa sommar. Då är där dessutom fullt med djur på ön också :o) Visserligen en hel del folk också skulle jag tro...

Avslutades på Centercourten i Båstad på kvällen, så himla god mat! Där är jättemysigt, billigt och som sagt god mat. Tredje gången jag åt där, en liten pärla i Båstad! :o)

Däckade i soffan till Solsidan. Ja, man blir trött av att vara ute i friska luften en hel dag :o)

Har inte fått in bilderna än, så bilder kommer definitivt komma senare! Tog hur mycket kort som helst.

Kommentarer
Postat av: Malin

Låter som du haft en super trevlig och mysig dag. Ska bli kul att se bilder.

Hoppas du har en mysig kväll.

2010-04-03 @ 20:48:37
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Anonym

Ja där är ljuvligt:) kan ju säg att det är en hel del där på sommaren:)) Ja både människor o djur....

Vi har ju campat på torekov så då e de ju givet att man tar båten över. Ser fram emot bilder.... Kram Sus

2010-04-04 @ 11:03:56

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0