Träningshysteri?

Gud vilken träningshysteri det råder i landet för tillfället. Sats är inget undantag. Så mkt folk både på klasserna och i gymmet, lite jobbigt faktiskt. Kul med mycket folk men nja, det blir lite bökigt när man inte kan köra sitt pass som planerat. Fick slänga om lite i ordningen på övningarna idag och det kändes sådär. Men man kan ju inte heller stå och vänta på att köra, då blir man galen. Jag vill hålla pulsen uppe hyfsat och inte vänta/vila massa onödigt. Gick ju bra kasta om övningarna lite, men jag vill gärna köra benböj först t ex i benpasset, det gick inte idag. Men det löste sig som sagt =)

Väntar bara ut folk, brukar dröja nån månad till innan folk börjar droppa av och ordningen är återställd ;o)

Trots att det är fredagkväll så blir det sängen tidigt, det känns att det är fredag och att man har jobbat hela veckan samt tränat flitigt. Är trött i både kropp och knopp. Blir en lång dag imorgon med besök på gekås, trisskrap med trissgänget (alla utom Roger), semesterplanering med semestergänget med mera. Kul!

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Ina

Hahaha!!! Känneri gen det där! De gymmar på i januari och februari.. möjligen halva mars också. SEN är det tomt fram till maj... då hela sveriges befolkning helt plötsligt kommer på att det snart är sommar, och att de kan fixa figuren på mindre än en månads tid. Höhö. Askul fenomen =P

2010-01-24 @ 12:15:22
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0