I'm squeeeeezed!

Aaaah precis kommit hem från ett grymt rygg- och bicepspass, har totalt köttat ur musklerna och det är så jäkla gött! Testade en PWO som jag hade ett par provförpackningar från, vet inte om det gjorde någon skillnad eller om det var att jag tränade lite senare med mer energi, jag blev i vilket fall supertaggad på väg till gymmet och jag körde verkligen fullt ös - medvetslös! Det kommer kännas imorn - hoppas jag! :o)


Åh det är så härligt vara tillbaka i gymmet, I lööööv it!

Var dock mer folk än jag trodde det skulle vara omkring kl 20-21 en måndagkväll. Var absolut inte för mycket folk så det störde på något vis, men ändå. Droppade i och för sig rätt snabbt av vid 21-tiden... Skön tid att träna på, frågan är bara när jag kan somna ikväll, man är änna uppe i varv här efter ett såhär skönt träningspass! Om än slut samtidigt :o)

Nu ska jag trycka i mig kvällsmålet - jordgubbar och kesella. Man kan äta sämre kvällsmål, inte sant? ;o) Mums!
Kommentarer
Postat av: Jennie

Härligt att vi är tillbaka på gymmet! Så himla kul ju =)Hmm det där med att mäta sträcka och steg osv är klurigt. Jag tar faktiskt ganska långa steg när jag är ute och powerwalkar (tar lite kortare när jag "fingår"). Sen har jag en billig pulsklocka som även räknar steg och visar hstighet... Den visar väl inte helt exakt men är helt okej ändå och jag har bestämt mig för att gå efter den ändå. Sen blev det nog inte jättebra igår när jag gick eftersom jag hade cykeln med mig och därför hade handen på styret mesta delen av tiden. Därför kan nog de där siffrorna ha varit lite missvisande ;P

2010-06-08 @ 16:54:15
URL: http://www.metrobloggen.se/JeC

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0