Trappintervaller - oh yes!

Jag blev lite sugen på trappintervaller i den beryktade trappan på Galgberget innan idag, så bestämde mig för att köra på det direkt efter jobbet. Tur jag tog med löparkläder + skor :o)

Började med cirka 12 min jogging på berget som uppvärmning, och sen satte jag igång. Träningsglädje har redan räknat trapporna, så jag körde intervaller på de 102 trappstegen hon räknat. Visst ser backen brant ut, men det var hundra gånger jobbigare än det ser ut som, jag trodde nästa att jag skulle avlida. Galet jobbigt, jag körde på för fullt uppför och sen tog jag det lugnt nerför. Körde 5 intervaller innan jag bestämde mig för att det fick räcka så för idag, det var alldeles tillräckligt jobbigt bara det. Har faktiskt aldrig tidigare kört intervaller i någon form ute, bara testat på löpbandet en gång. Så det var nog lagom för idag :o) Körde 3 intervaller med ett trappsteg i taget, och 2 intervaller med dubbla trappsteg i taget. Sjukt jobbigt vilket som, höll på att dö i slutet av varje intervall. Gick upp för trappan hela vägen en sista gång men i långsammare takt, och promenerade sedan raskt tillbaka till jobbet. Totalt var jag ute i 40 minuter i det underbara vädret.

Nu har jag precis ätit min lunch, som jag tack och lov hade klar att bara värma sedan igår, och strax blir det en dusch.  Därefter tänkte jag ta med mina föräldrar ut till Lynga (var där och rekade med 20 min kortispromenad igår) och gå 4,7 km-slingan och ta lite fika med oss. Gäller ju att passa på när vädret är så skönt! Är inte riktigt sol ute, men lite halvt sådär emellanåt, och ändå visar termometern +18°. Underbart!


Den beryktade trappan... otroligt jobbig! :)


Det ska synas att man tränat ordentligt! Ännu rödare i verkligheten.


Inte alla som har såhär härligt utsikt när man stretchar :)


Kommentarer
Postat av: Träningsglädje

grymt!!

2010-05-14 @ 15:16:57
URL: http://traningsgladje.se
Postat av: Pia

Joggar du uppfär trapporna?

Om är du inte rädd för att stå på näsan?

Det hade jag garanterat gjort.. ;)



Grymt pass du kört!

2010-05-14 @ 19:11:06
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0