Sorgligt.

Tycker nog det är med lite sorg i hjärtat som sporthallen är stängd. Åh så mkt roliga minnen därifrån. Vet inte hur många timmar man spenderade där i tonåren. Spelade pingis, tittade på pingis, tittade på inomhusfotbollsturnering i mellandagarna, tittade på otaliga handbollsmatcher... Spanade på grabbar ;o)



Önskar jag hade gått dit en sista gång nu innan dom stängde igår. Bara känt lukten och atmosfären en gång till liksom.

Jaja, ny arenan är fin. Men det är inte på långa vägar alls samma sak som gamla sporthallen. Går inte ens att jämföra de två tycker jag. 

Nu blir det powerwalk i -10°, lite snöigt, strålande sol från en klarblå himmel. Underbart!

Yes, helg igen :)

Så härligt det ska bli sova imorn! Är otroligt trött, fattar inte varför. Imorse trodde jag nästan jag skulle dö. Ögonen sved och huvudet värkte. Kunde inte ens ha linser på utan har fått ha glasögon på idag. Men men. Sova ut imorn iaf och 3 dagar till efter det. Sen måste jag ju ha kommit i balans haha. Galet.

Träningsvärken är bättre. Imorn blir det troligtvis ben och mage på gymmet, längtar :o) Får se vilka övningar jag testar, håller på att göra ett nytt program. Grymma övningar tas tacksamt emot :)

Kom nyss hem, varit borta sen 07.15 imorse - låååång dag. Var hos Sandra ikväll och käkat lite annorlunda, men grymt god, tacos och marängswiss (stavning på det?!) på det. Mums!

Ingen träning idag och maten sådär. Men jag är lika glad för det. Bra dag ändå!

Puss & Kram

Tisdag 29/12

Wohoo, ytterligare en dag närmare ledigheten :o) Bara en morgon till att gå upp! Skönt. Sova, sova, sova. Jag är så fruktansvärt trött idag, vet inte riktigt varför. Är både trött i kroppen och sömnig, så blir till att sova väldigt tidigt. Jag har dessutom en grym träningsvärk i både överkroppen och benen. Det märks att man latat till sig sista tiden ;o) Men åh va skönt med träningsvärk, då känner man att man verkligen har tränat. Härlig känsla faktiskt! Det är lite sådär gott-ont, inte sant? I like :)

Blev en promenad på cirka 45 minuter efter jobbat, riktigt halt på vissa ställen så fick inte upp flåset direkt. Men ändå väldigt skönt få luft och röra på sig.

Nu sitter jag nyduschad och mätt i soffan framför Förnuft och känsla, så himla mysig. Trodde jag hade sett den, men tydligen inte! Går i tre delar om vardera en timme, sånt gillar jag. Det är liksom lagom. Och jag gillar när de går på svt också, slippa reklam stup i kvarten.

Imorn blir det en snabbis på stan efter jobbet med Maria och sen ska vi till en vän på lite tacomys :)

Puss & Kram


Såhär vitt och fint var det utanför fönstret på jobbet idag framåt 09-tiden. Precis innan snöade det otroligt mycket, och jag har aldrig sett så stora flingor tidigare! Det var helt bisarrt så stora dom var. Önskar jag hade fått med det på bild.

Mätt och belåten :)

Nu har jag precis ätit lunch, sååå galet mätt och belåten. Kålpudding med brunsås och lingon, gottgottgott! Mammas hemmagjorda som jag hade i frysen. Lyx! :o)

Snön började vräka ner precis när jag gick hemifrån idag, så jag tog bussen. Men nu har det slutat, och det är jättemycket snö överallt. Underbart! Tror jag ändrar mig och går en rask promenad ute ikväll istället efter jobbet. Får passa på i detta härliga väder! Även om det är mörkt när jag slutar vid 17 så är det mysigt med snön överallt.

Nu är lunchen slut, så back to work!


Bild över torget just nu :o) Bild lånad från www.liveworldwebcam.net

Måndag 28/12

Ojoj, bara 2 dagar kvar till nästa ledighet på 4 dagar :o) Idag har varit en mycket bra dag! Jag är så grymt nöjd med mig själv, både med maten och med träningen. Är riktigt trött dock, så blir spikmattan och Runners om en liten stund.

Dagens matintag:
Frukost: 2 mackor med makrillfilé i tomatsås
Mellis 1: banan
Lunch: pasta- och skinkgratäng + sallad
Mellis 2: fruktsallad + minikeso
Efter träningen: proteinbar från Sats
Middag: 2 rostade brödskivor med tonfiskröra (tonfisk, kesella, purjolök, lite fettfri majonnäs, kryddor)

Dagens motion:
Raska promenader till jobbet + från jobbet till Sats = 50 minuter
Uppvärmning på crosstrainern = 10 minuter
Styrka: rygg + triceps = 45 minuter
Löpband: gick 2 min, sprang 16 min, gick 2 min = 20 minuter


Oj haha, gigantisk hand ;) Och kunde väl spänt musklerna lite hahaha. Slappt, slappare, slappast.

Som sagt, jag är grymt nöjd med dagen! Imorn ska jag inte träna lika länge, men har tänkt köra lite intervaller på löpbandet, blev så grymt sugen på det innan idag när jag stod på bandet :) Nice!

Som sagt, nu blir det spikmatta och Runners i sängen.

Natti!


Lunchbrejk.

Ett par minuter kvar av lunchenrasten :)

Än så länge går allt enligt planen. Dricker mitt vatten, har ätit frukost, mellis och lunch. Promenerade raskt till jobbet i 20 minuter imorse. Träningsväskan är med och jag går direkt till Sats från jobbet = cirka 30 min rask promenad till.

Känns kanon vara på banan igen! Vägde mig idag och verkar ha gått ner runt 0,5 kg över julhelgen trots allt. Hur det har gått till vete gudarna :o) Men det sporrar ju en såklart att fortsätta nu.


(Arkivbild) En sån kropp hade inte varit fel direkt. Ja, tack!  Jaja, drömma går ju :o)

Nähä, dags för jobb igen!

Later!

Puss & Kram

Återigen ändrade planer...

Jaja, blir det nånsin som man tänkt sig? :o) Idag blev det hastigt ändrade planer igen. Hade träningskläderna på och skulle bara ett ärende innan jag skulle gå till Sats - och då ringde telefonen... En kompis hade en handbollsbiljett över pga att en blivit sjuk och undrade om jag ville med. OM jag ville med?! Hell yeah! Ville sååå gärna gå men det har varit slutsålt ett tag så jag blev skitglad när hon ringde. Men det ändrade förstås planen - bara till att åka hem och slänga sig i duschen, otränad. Men träna kan jag faktiskt göra imorgon, handbollsmatchen kommer inte igen.

Det var första handbollsmatchen i nya Halmstad Arena :) Det vill man ju såklart inte missa! Och det blev en bra fest tycker jag. 4025 pers på läktarna - på en handbollsmatch!! Det har det inte varit på måååånga år. I mitten av 90-talet, då var det en hel del folk på slutspelen, men undra om det var 4000 pers ens då... Nu var det ju för att det var första matchen i nya arenan, men hoppas att handbollen och Drott får ett uppsving nu! Har inte varit på nån match den här säsongen, så det var verkligen dags. Matchen blev superspännande till slutet då Drott drog iväg och självklart vann. Dock blev det lite fiasko med belysningen som gjorde att andra halvlek började en halvtimme försent... pinsamt! Men men, sånt som händer. De kunde iaf spela klart matchen :) Men Drott vann ju som sag, och det är huvudsaken.






Känns helt okej att jobba tre dagar nu känner jag. Visst hade det varit skönt att vara ledig en hel vecka till, men har ju varit ledig fyra dagar nu och det har varit så skönt. Nu jobb tre dagar, sedan ledig fyra igen.Sedan jobba två, ledig en, jobba två och ledig två. Och oooops! så var vi i mitten på januari. Det går åt rätt håll nu! :)

Filar lite på mina mål inför 2010. Tänkte lägga ut dom på bloggen på nyårsafton. Blir mer påtagligt om man har "outat" dem så att andra kan se dem och följa ens resa mot målen, och man kan inte fuska så mkt, hihi :)

Inför morgondagen är matlådan packad, likaså träningsväskan. Som gjort för en bra dag alltså. Jag är redo! :) Så sugen på att gymma, tror det blir rygg och triceps. Och så tänkte jag promenera raskt till jobbet och från jobbet till gymmet. Skönt!

Nu blir det spikmattan och en bra tidning :)

Natti natti!

Härlig promenad i trist, gråmulet väder

Blev en rätt lång rask promenad, hur skönt som helst! 83 minuter raska steg enligt stegräknaren. I löv it! Så skönt få dagsljus nu när man är ledig, även om det inte är helt ljust ute idag, rätt grått och trist. Men perfekt promenadväder.


Stannade till vid farmors grav på kyrkogården, passa på när man är ute :)

Nu blir det lunch, och om några timmar gymmet :) Tror jag ska springa på bandet + 30 min core, eller så kör jag lite styrka + core. Kan inte bestämma mig... Hade tänkt köra BootCamp eller BodyPump imorn, men då vill jag ju inte köra styrka idag. Eller så kör jag överkroppsstyrka idag och underkropp imorn eller nåt sånt.

Jaja, jag får känna efter vad jag är mest sugen på när jag kommer till gymmet.

...

Gårdagens motion blev till slut i alla fall en rask promenad på 55 minuter enligt stegräknaren. Så skönt! Bättre än ingenting, nu känner jag mig så otroligt motiverad till att köra så det ryker!

Vägde och mätte mig idag, och ja vågen visar 1,2 kg mindre än 091203, och måtten ett par cm mindre sedan samma datum. Men då kanske man ska veta att 091203 hade jag slarvat i tre veckor inkl en all inclusive-vecka i Egypten. Men ändå! =)

Har ganska precis vaknat och nu ska jag direkt ge mig ut på dagens första motion = rask promenad.

Later!

Är jag för gammal?

Alltså, jag tror jag är för gammal för rea hahaha. Fy fasen, det är ju helt sjukt vad mycket folk det var överallt. Jag blev helt matt. Vi gick mest in och ut ur flera butiker pga folk överallt.

Fick iaf handlat lite :) Överdragsträningströja á la träningsoverallsjacka typ, och två par byxor. Ett par jeanstights typ, och ett par tighta svarta jeans. Så nu vill det till att jag inte går upp något i vikt för då passar dom inte. De är på gränsen :) Men jag hoppas ju på att några cm ska försvinna nu i vår så det blir nog skitbra.

Slänger upp lite bilder senare ikväll :) Hann inte till Sats innan stängning, men lika bra det för har en pannhuvudvärk med lätt illamående för tillfället. Men ska ändå gå ut en runda nu för att få röra på mig lite och få frisk luft. Kan behövas!

Sen blir det till att slappa framför min julklapp med någon bra film och lite popcorn ikväll.

Later!

Rejäääält utsövd nu!

Herregud, jag slog upp ögonen och tittade på klockan: 11:50. What?! Det är helt galet! Jag brukar aldrig sova så länge! Roger stack vid 08.30 då var jag vaken, tänkte bara sova en liten stund till.

Jaja, nu är jag utvilad i alla fall! Sovit nästan 12 timmar. Ojoj.

Nu blir det REA! In och möta mostrar och kusiner. Mysigt :o) Hoppas på lite fynd! Plånboken är inte tjock såhär efter jul, men vafasen lite fynd måste man ju kunna göra ;)

Hoppas hinna med ett gympass senare! Om jag inte hinner det så ska jag ta mig ut och springa. För nåt ska jag bara göra idag, så det så! Jag längtar! Speciellt efter pizzan igår...

Ha en bra annandag jul!

Puss & Kram

Ändrade planer.

Är så galet trött så det blev ändrade planer. Nu blir det mys i soffan istället med Roger och Johan Falk :o) Titta på min fina julklapp :o)


Min fina julklapp! 42" plasma-tv :)



Livet är rätt skönt just nu =)

Puss!

Regnet det bara öser ner...

Det är helt sjukt så mycket det regnar! Det slutar liksom aldrig. Som en gigantisk regnskur, fast den slutar inte utan den bara fortsätter, fortsätter, fortsätter... undra om det någonsin kommer sluta!

Är så otroligt trött och seg nu. Haft supermysiga dagar igår och idag, men det tar på krafterna :o) Ska försöka vila en timme eller två nu så man blir pigg igen.

Ikväll blir det pizza och bio. Luftslottet som sprängdes, har stora förväntningar på den! Tyckte första delen var skitbra, andra delen var bra men inte lika bra som första, och jag tror och hoppas att tredje nu är lika bra som första :) Ska försöka få ner lite popcorn också hihi. Mumma!


Stoooooora förväntningar :D


Imorn blir det äntligen träääääning! Och lite mellandagsreashopping såklart - det KAN man bara inte missa! :D

Ska dessutom knåpa ihop ett träningsprogram tänkte jag, skoj! Försöka få ihop träningen och maten några veckor framöver. Jag gillar att ha det välplanerat - då fungerar jag bäst. Planering är A och O för mig - det är när jag inte är välplanerad som jag ofta faller.

Puss & Kram

Lite bilder från julafton och juldagen :)

Här kommer lite mer eller mindre seriösa bilder från idag och igår. Skönt få vara lite oseriösa ibland :) Har haft en mysig julhelg med familjen och släkten :)


Julfirande på hemmet?! Haha. Kusinbarn Philips juldagsklapp från mig och Roger :)


Uppdukat för jullunch hos mina föräldrar


Jag i min pälsväst, tomten, moster och kusin


En av mina julklappar till Roger - en spikmatta


Finaste vovven - nyopererad


Kusinbarn Philip med nya tänder :)

God jul!

God jul önskar jag alla jag känner & alla jag inte känner! Nu åker vi till släkten i Falkenberg för en riktigt mysig julafton :o) Som vanligt.

Kram!

Klappat och klart!

Då var julklapparna klara :o) Eller nu ljög jag lite, har en kvar att fixa imorn, men vet vad så det ska inte bli några problem hihi.

Men så gott som klar! Nu ska jag bara slå in det som inte är inslaget redan. Mysigt, om det inte vore för att jag har sjukt ont i magen efter att ha ätit en kebabsallad på en pizzeria för några timmar sedan. Helt galet ont.

Men måste slå in de jag köpte till Roger idag i alla fall eftersom han kommer imorn innan jag slutar :o) Det andra kan jag ta när jag slutat. Kan flexa kl 15 - det tackar vi för!

Så nu blir det paketinslagning och sedan sängen. Hoppas det magonda går över så man kan sova inatt. Så man är pigg till julafton sen haha. Tomten kan vara påfrestande.

Just ja - jääääkla va mkt snö vi har nu! Visst, allt är ju relativt - men för att vara här är det sjukt mkt. Det är helt underbart!

Over and out.

Jaaaa - julklapp till mig =)

Idag har jag varit med och köpt en julklapp till mig :o) Wehaaaa! Tänker inte säga vad *visslar* Men jag är NÖJD! :D

Seg idag, svårt somna igår. Men det berodde väl på att jag sov till 12.30 igår :S Men ikväll är jag riktigt trött, så ska lägga mig tidigt och läsa Hänt Extra :)

Har både handlat och tvättat idag, ska snart ner och hämta upp tvätten. Så jag är ändå nöjd med dagen :)

Jag saknar träningen!! Jag måste snart träna, blir galen, behöver få utlopp för träningslusten!! Men hinner inte imorn och inte på onsdag, och på torsdag är det stängt. För ett par år sedan tränade jag på julaftons förmiddag, det var kanon :) Så nöjd sen. Men på annandagen är jag hemma och DÅ ska jag jäklar i mig TRÄNA!

Ska sätta mig ner nån dag och planera hur mat- och träningsschemat ska se ut framöver. En sak är klar - det kommer dröja tills jag är bakis en söndag igen :) Nu blir det stenhårt framöver! Längtar så! Men kör ju på att sköta maten redan nu såklart, och det går bra :) Sen har jag mitt ess i rockärmen som hjälper till ;o)

Puss & Kram

Natti!

Blev en rätt okej dag idag ändå! Men nej, det är inte värt det. Inte ett dugg. Nu bli det strax sängen med nya Runners :o) Behöver inspiration och motivation. Förkylningen känns bättre idag, kan det ha varit alkoholen som rensade? Haha. Får väl se hur den känns imorn =)

Ska plocka iordning lite bara och sen blir det raka vägen i säng. Göttgött!

Bilden jag skrev om innan var visst inte lika fin "i verkligheten" som i mobilen hehe :) Men tycker ändå den var fin. Nissan var spegelblank och fin. Var precis innan det blev mörkt, därav den konstiga färgen.



Ny vecka, nya tag. Nya utmaningar, nya möjligheter. Det är JULVECKAN! Wohoo!

Puss & Kram

Härliga, härliga vinterväder.

Vilket underbart väder det har varit idag! Piggnade till framåt eftermiddagen, och var sen ute och gick i över 1,5 timme. Så härligt! :o) Tog en fantastiskt fin bild med min mobil tidigare, ska lägga upp den sen när jag kommit hem.

Later!

www.bakis.nu

Sammanfattning nog för hur jag känner mig? Bläk. Men en kul kväll var det! Straffet för att man dricker för sällan. Speciellt rödvin. Jaja man mår som man förtjänar. Nu kommer det dröja till nästa gång i alla fall :)



Systembolaget Halmstad kl 10.02 lördag morgon = mycket folk redan. Fler än jag som är bakis idag? Äh de andra var säkert vuxna och drack med måtta. Haha.

Jag älskar söndagarna när man är så pigg och utvilad och kan göra vad man vill. Som jag skulle gjort idag om jag varit pigg. Handlat julklapp till mamma bl a.

Ska iaf hjälpa pappa klä granen framåt kvällningen. Och innan dess ska jag till Maria där hon och Kristin bakar julgodis. Delar ju gärna av mig av min experthjälp ;o)

Och det är snööööö ute! Snöar för fullt dessutom. Ska nog upp på vinden och leta termobyxor. Kom på häromdagen att jag nog köpte ett par förra året? Vilket minne man har... borde skriva upp allt på lappar. Tänkte få mig lite frisk luft och dagsljus! Det är man ju inte bortskämd med på dagarna direkt, speciellt inte på min arbetsplats. Ett ständig mörker känns det som. Tur arbetskamraterna lyser upp tillvaron. Ibland. ;)

Nu: fruuuuuukost!


Paaaarty!

Nu sticker jag och min pälsmössa på partaj! Önskar eder alla en trevlig lördagskväll, ni som mot förmodan läser här.


Jag och min pälsmössa. Aningens galen blick?! :)


Fick lite volym i håret ändå tillslut. Men när jag tar av mig pälsmössan lär det väl vara platt igen. Suck. Hoppas värden har hårspray. Men det har väl alla killar?! ;o) What's up med den galna blicken på alla bilder jag tar?

Puss & Kram

Update.

Gud, idag är det nog kallt! -10,2 grader står termometern på, det ligger lite snö kvar och solen den strålar. Härligt! Om man tar riktigt med kläder på sig vill säga ;o) Jag är fortfarande förkyld och har ont i halsen till och från. Det är sååå frustrerande! Kan det inte bara bryta ut så jag blir jättesjuk med hög feber och så är det bra sen, eller bara försvinna helt enkelt?!

Idag kommer min moster och kusinbarn ner till Halmstad från Falkenberg för lite julshoppning innan jul. Mamsen ska också med :) Så vi fyra ska ut och göra stan osäker! Några julklappar kommer förhoppningsvis inhandlas.

Det är lustigt, först går man och funderar länge och väl, kommer inte på nån sådär jättebra julklapp. Sen kommer man på nåt, och nåt till, och nåt till osv. Så nu har jag jättemkt jag vill köpa till t ex Roger, men får väl sätta nån gräns haha. Är iofs inga jättedyra saker, men ändå. Får sätta lite stopp för mig själv :)

Ikväll blir det paaaaaaaarty! Woho! Var hur länge sen som helst sen jag var på fest och var ute, jag minns inte ens när det var eller var jag var senast. Det var nog i slutet av sommaren/början av hösten eventuellt. Galet. MEN jag saknar det inte, är så skönt aldrig vara bakis, kunna träna när man vill på helgen, och slippa känna att träningen går till spillo :o) Nu gör den ju det ändå pga den förbannade förkylningen. Om det ändå bara hade suttit i näsan och varit "post-förkylning-täppt-i-näsan-pga-för-mkt-nässpray" men ickedå. Halsen den ska såklart jävlas den också. Fattas bara det blir en halsfluss till slut.

Nej, nu ska vi vara positiva! Kanske lite alkohol och partyparty ikväll gör susen! :D

Puss & Kram

Biggest loser

Jag sitter i soffan och tittar på biggest loser. Det är helt sjukt vad mkt dom har gått ner! Man känner ju inte igen dom knappt.

De verkligen strålar av lycka, så japp, tårarna har rullat lite nerför kinden här. Kan bara tänka mig deras enorma lycka över sina prestation.

Visst får dom mycket serverat oich hjälp till 100 % stundtals - men fasen, jobbat får man ju göra själv. IMPONERAD!!

Morgen!

Nåt positivt med tyskarna (i Egypten i detta fallet) är att de flesta i alla fall hälsar, trots att man inte känner dom. I alla fall på hotellen. MORGEN! Sen att dom bara antar att man fattar tyska är en annan sak.

Nu snöar det lite lätt, tänk om det ändå kunde lägga sig lite nurå! :) Det är ju så mysigt, så får man lite julkänsla också, den har svårt att infinna sig i år av nån anledning...

Känner mig på topp humörmässigt idag, och förkylningen är ännu lite bättre :) Kan inte annat än att bli en bra dag. Den är i alla fall välplanerad ;o)

Trevlig tisdag!

Nöjd och glad trots förkylning

Är riktigt nöjd med måndagen! Förutom att jag blev lite sen imorse, hehe :) Tur vi har flextid. Lagom mycket att göra på jobbet (säkert för mkt enl många, men jag gillar ha mkt att göra, därför jag älskade jobba på ackord innan), så dagen den gick fort som attans! Det känns jättekul att väga och mäta maten ett tag nu, och det är himla roligt när man verkligen håller ProPointsen! Känns väldigt stimulerande att se att man håller dom och gör vad man kan. Bara träningen som saknas *grr*. Blir nog ingen träning imorn heller, men på onsdag har jag planerat köre ett styrkepass, får se hur det blir. Men till 99 % blir det så.

Fick i alla fall till en promenad på 40 minuter efter jobbet *nöjd*. Bättre än inget! Förkylningen går åt rätt håll. Var duktig och fixade 4 portioner köttfärssås. Lovely.

Kanske ska dra vad jag äter på en dag när jag håller mina tilldelade ProPoints?

Frukost: 2 Fazer rågbröd med minikeso och kalkon på + proteindrink med smak bananchoklad blandad med vatten
Mellis: 1 banan
Lunch: potatis och kalops
Mellis 2: 1 banan + en lussebulle + en pepparkaka, 1 kopp grönt te
Middag: köttfärssås och pasta
Kvällsmål: kvarg med krossad ananas

Inte fy skam va? Inte så att man svälter direkt, hehe. Får väl se vad resultatet blir på torsdag! Kör jag igång styrketräning på onsdag kommer jag säkert ha träningsvärk + samlat vätska till torsdag men den smällen får jag ta. Vet ju varför i så fall. 

Nu blir det sängen med Hänt Extra :o)


Sängen kallar...

Nu ropar sängen på mig, jag tror bestämt att jag hör den fjäskande rösten från sovrummet... :) Ja man kunde ju önska det var min älskling men så väl är det dessvärre inte. Där är tomt, tomt.

Men för att gynna tillfrisknandet ännu mer så tänkte jag ta och krypa ner nu så att man får minst 8 h sömn, det behövs nog!

Har insett att det nog inte blir nån bodypump imorn heller, inte som det känns nu i varje fall. Men man VET ju aldrig hur pigg man är imorn, eller hur? ;o) Men mest troligt får det bli vila efter en hel dags arbete från 07.30-17, tror ett pass bodypump på det blir för maffigt för min kropp när jag är så pass förkyld som jag fortfarande är. Jaja, får se mer imorn. En dag i taget!

Natti natti!

Puss & Kram

Sugen på att dieta?

Sugen på en annorlunda diet/bantningskur? Kolla in den här sidan!

Haha, där finns många mer eller mindre seriösa dieter. Några är ju bara så att man storknar :D T ex banandieten. Bara bananer + två hårdkokta ägg per dag. Nån mer än jag som förmodligen hade kräkts av bara tanken på att äta en banan efter 1 dag?! Haha.

Som sagt, mycket roande sida :o)

Ojoj, det vart livat värre på Eurostop...

Hade ju noll koll att det skulle vara några från Idol och uppträda och signera på Eurostop idag. Det var sååå mkt folk och jäklar vilket liv! Stod inne i en affär när det blev ett sånt galet jubel - jag bara ??? - och affärsbiträdet sa det var Idol :o)

När vi skulle hem var de fortfarande kvar så jag tog ett foto från där vi gick förbi i bakgrunden. Blev ju inte så bra när det var på så långt håll. Men jag kunde verkligen inte med att gå närmare bland alla fjortisar ;o)

Vet inte riktigt hur många dom var eller vilka, men jag såg i alla fall Niklas, Mariette och Eddie. Vet inte om det var några fler.


Dålig bild med mobilen som sagt, men man ser ju att det är Eddie i alla fall :)

Så, nu ska jag snart slänga in handdukar och lakan i torktumlaren och sen är tvätten klar. Ska köra hem till mamma och pappa och äta kalops *mums*.

För att få nån sorts träningsfeeling idag så hade jag på mig löparskor idag med, hihi.

Later!

3:e advent :)

Ojojoj vad tiden går! 3:e advent och lucia idag. Snart jul ju! Jaja, har köpt en julklapp i alla fall, och den är jag riktigt nöjd med. Frågan är vad man ska köpa mer till älsklingen... det är svårt. Man vill ju gärna alltid hitta nåt så speciellt osv men det är inte alltid så jäkla lätt ju. Sen har jag bara mina föräldrar och ett par till att köpa julklappar till. Tycker det är rätt skönt, man hinner liksom fundera och handla med känsla, inte bara köpa massa julklappar i en rasande fart för att "man ska".

Är fortfarande förkyld, men nu sitter det "bara" i näsan. Känner mig inte febrig och har inte ont i halsen. Känner mig bra mycket piggare än senaste dagarna. Yes! Det går åt rätt håll nu. Och ja, nässprayet får jag säkerligen dras med ett tag, som vanligt när jag är förkyld och efteråt... Nässpray är icke bra i längden. Ajabaja.



Kommer bli en slapp dag idag också, fick städat igår och det känns så skönt när allt är iordning och städat. Så mycket mer hemtrevligt det är då, varför kan jag inte komma ihåg det när jag stökar ner?!

Tänkte fixa lite mat inför veckan, skriva lite julkort med mamma, en sväng till Eurostop och så ska jag tvätta också ja. Låter mycket men känns ändå som en bra dag. Hinner med lite vila också :o)

Någon som hittar på nåt skoj denna söndag och vill dela med sig av? Jag skulle gärna vilja ha tips på maträtter med kycklingfilé och köttfärs också som är lätt att tillaga och nyttigt. Jag VET ju en del som är inne här och läser och jag tror nog ni sitter inne med bra recept, right?

Trevlig 3:e advent!

Vem skriver textremsor på SVT?!

Sitter som sagt och tittar på Dansbandskampen i SVT. Mamma vill alltid ha det textat, undra varför ;o) Men i vilket fall. Programmet är direktsänt och därför sitter ju nån och skriver textremsorna under tiden. MEN den skriver som en kratta! Massa stavfel hela tiden - och dessutom går det inte särskilt fort direkt. Vad är det för klåpare?! Nä, rätt person på rätt plats är en bra riktlinje att gå på :) Jaja, hade väl inte gjort det bättre själv kanske. Eller jo förresten, jag tror faktiskt det! ;o)

Wohoo Casanovas rocks! I löööööv them! Töntigt, ja kanske det. Men vad gör det? Jag älskar viss sorts dansband för jag blir så sjukt sugen på att dansa. Det rycker i benen!


Det suger riktigt i träningstarmen nu.

Åh va jag är sugen på att träna nu! Men ja, jag känner ju samtidigt att konditionen inte är på topp när man är förkyld. Dammsög innan idag och jag fick vila efteråt haha. Dock stressade jag lite så därför blev det ju extra jobbigt. Försöker hålla mig varm och vila så mkt jag kan. Har bara varit ute en gång, var med mamma och handlade. Skönt handla med bil så man kan ta med sånt som väger :) Bara för att få känna lite på träningen hade jag på mig mina löparskor haha :) Är sugen på att springa!

Kanske, kanske kan det bli en promenad imorn eftermiddag om förkylningen fortsätter åt rätt håll och jag blir bättre och bättre. Just nu har jag inte ont i halsen alls utan "bara" snörvlig och täppt i näsan.

För tillfället slappar jag på mina föräldrars soffa. Tur man kan ta datorn med sig ;o) Skulle egentligen varit i Malmö i helgen, så därför har jag lånat ut min lägenhet några timmar i eftermiddag/kväll till kusin Annika och vänninor. De har shoppat under dagen och ska på teatern ikväll. Klart de vill stanna kvar i stan då :) De bor 5 mil härifrån. Kul för dom att få komma till storstaden Halmstad :D Så jag tänkte det är lika bra hålla mig borta så få de röja bäst de vill i min lgh.

Nu blir det snart Dansbandskampen, wohoo! Ja, jag vet. Urtöntigt. Men åh vad jag älskar att dansa bugg. Bland det roligaste som finns! Önskar jag hade gjort det oftare, blir väldigt sällan tyvärr.

Men ja, jag är så sjukt träningssugen. Vill bli frisk och komma tillbaka till gymmet och köra gärnet! Det är ju också så sjukt kul!


Magnus Samuelsson på Fitnessfestivalen. Vågade inte ställa mig jämte honom, är väl hälften så stor på både längden och bredden haha, hade sett helt sjukt ut :) En riktig bjässe - och ändå är han så mkt mindre än för något/några år sedan! Galet :o)

Snörvel.

Ligger hemma i soffan och snörvlar för mig själv *tyck synd om* Hoppas Calle vinner! :o) Så fort det är slut dimper jag i säng för natten. Ska bli så skönt sooooova!

Stackars, stackars mig.

Bläää va det är trist vara såhär förkyld och ha ont i halsen :/ Är så sjukt trött dessutom. Blir sängen ganska omgående så man orkar jobba de 5 timmarna imorn. Sen får jag se vad som händer. Antingen åker jag till Malmö eller så stannar jag hemma i min säng/soffa hela helgen för att bli frisk. Åh det är så svårt. Förnuftet säger en sak, känslan en annan.

Hade förresten bara gått ner 0,4 den här veckan. Men - det var ett minus i alla fall så jag får väl försöka vara nöjd.

Snörvel snörvel. Natti!

Ååååh va trist det är...

Jag vill verkligen inte bli sjuk nu! Har så ont i halsen, men är inte jätteförkyld i övrigt. Lite täppt i nässvalget typ, längre bak. Börjar känna mig småfebrig också. Ska kolla om jag har feber, ta 2 Panodil och lägga mig och sova så kanske jag är pigg imorgon :o)

Matlådan fixad i alla fall: nötfärsbiffar, kokt potatis och svampsås. Gott! Blir självklart ingen träning imorgon, men ska försöka ta mig till viktväktarna i alla fall :o) Har grym träningsvärk från i måndags och igår *skönt* och känner att jag samlar på mig vätska (ägglossning dessutom), så jag får inte bli besviken om vågen inte visar så stort minus. Jag blir glad bara den visar minus! Tycker att veckan har gått hur bra som helst faktiskt, inkl helgen som jag är nöjd med!

Krya på mig :)

Kram o natti

Neeeej.

Åh vad jag sovit dåligt inatt. Jag börjar bli riktigt förkyld, bara sådär pang bom! Ont i halsen som bara den och liksom täppt långt bak i nässvalget på nåt vis, inte i näsan direkt.

Åh nej, nej, nej! Har varken tid, ork eller lust till det.

Nu ska jag ringa och väcka älsklingen och sen studsa iväg till jobbet. Krya på mig! :o)

Önskar alla en trevlig onsdag!

Puss & Kram

Stress. Stress. Stress.

Ja. Idag har det varit stressig. Som f-n. Hade ont i huvudet imorses när jag vaknade så jag tog det lite lugnt på morgonen, men stressade ändå lite för att inte komma alltför sent. Vill inte ha mer minus på flexen än vad jag redan har ;) På jobbet har det varit mycket idag, hade en grej på eftermiddagen, och det var en del förberedelser som jag inte hade räknat med. Men men. Tur man är snabb så man ändå kan producera lite "ordinarie" = skriva diktat samtidigt som man gör massa annat vid sidan om. Dessutom APT sista timmen på jobbet och vi blir ALDRIG klara i tid. Suck. Det är frustrerande. Enda dagen i veckan det är step på schemat är på tisdagar kl 17.30, vilket innebär att jag måste gå i tid från jobbet. Och naturligtvis har vi möte sista timmen så jag får alltid sitta som på nålar och nästan rusa iväg fem minuter efter att arbetstiden skulle tagit slut. Ååååh. Stress. Stress. Stress.

Men jag hann till passet i alla fall, racerfart nerför sjukhusbacken :o) Bra uppvärmning genom stan. Det var ett riktigt bra step-pass, har inte varit på det på ett tag, och blev glatt överraskad. Vilken energi jag fick efteråt! Energi och lyckokänslor, så underbart! Massa peppande musik och mycket tänkande på rörelserna upptill = man känner inte riktigt hur jobbigt passet faktiskt är, och tiden den flyger fram. Vips så är passet slut!

Men det är ju så det ska vara. Man ska njuta av träningen. Och det gör jag oftast! Vad vore livet utan träning?! Fy sjutton va trist.


En trött jag efter gårdagens bodypump :)

Följer mina sedvanliga rutiner idag och lägger mig på spikmattan med en bra tidning om en stund. Mot en lika härlig onsdag! Dock blir det ingen träning imorn förutom promenad, ska fixa lite här hemma efter jobbet och vila mig inför torsdagens bodycombat. Det passet ser jag mycket fram emot. Och vägningen på viktväktarna innan dess på torsdag! Måtte det visa minus trots helgens julmat med mera :o)

Natti natti

Höga berg och djupa dalar?

Ja, så känner jag ibland! Har inte haft någon som "down-dag" sedan innan Egypten för flera veckor sedan, men tänker på det då och då. Varför det blir så. Ena stunden är man på toppenhumör för att i nästa bara dala ner och tycka att allt man gör är meningslöst och helst bara drar täcket över huvudet. Det finns liksom ingen utlösande faktor, utan det bara händer sådär pang bom liksom. Inte så att det händer varje dag eller ens varje vecka, men stunderna dom kommer med jämna mellanrum. Har liksom svårt att vara nåt mitt emellan? Det är verkligen svart eller vitt.

Kom att tänka på det nu när jag läste Linda Fodors blogg. Skönt att veta att man inte är ensam om att ha det så!


Min statistik senaste dagarna. Höga berg och djupa dalar. Det kommer igen, överallt.


Tänkvärt citat

"Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt"

Goethe

God morgon!

God morgon!

Åh ytterligare en dag närmare helgen! :o)

Träningsväskan är packad inför step ikväll efter jobbet, och maten för hela dagen är iordninggjord. Jag ska bara sminka mig innan jag sticker iväg till jobbet. Jag känner mig välplanerad och stark inför denna härliga tisdag! Ringde precis och väckte älsklingen, han glömde sin mobil (=väckarklocka) här igår morse dessvärre. Men mysigt prata på morgonen så det gjorde inte så mkt ;o)

Ni får ha en bra tisdag, jag är på toppenhumör! Kan inte annat än att bli en lika bra dag som igår!

Puss & Kram

Mycket bra måndag :o)

Försäljaren till trots så är jag mycket nöjd med måndagen! Jag har följt min plan exakt, eller nåja, några små ändringar men de var inom ramarna för min plan så det var helt okej! *nöjd*

Jag har gått hem från jobbet, och jag har tränat 55 min bodypump ikväll. Jag har följt mitt matschema och jag har inte stoppat in en enda bit i munnen utöver det planerade, what so ever! :o) Det tycker jag är bra jobbat! Jag kör stenhårt nu på att ha gått ner i vikt på torsdag, helgens massa utemat till trots, där jag dock gjorde helt okej val enligt mig själv. Jag är på rätt väg!

Nu blir det spikmattan med en Body-tidning från Fitnessfestivalen. Sen soooooova! *snark*

Puss & Kram

Körsbär i likör?!

Ina har skrivit om Rädda Julen, där man kan gå in och rösta på vilken favorit i Alladin-asken man vill ha kvar. De ska tydligen byta ut en sort och nu kan man rösta så att ens favorit inte försvinner.

Går in och röstar - och ser till min förvåning att "körsbär i likör" ligger bra till. What?! Så fruktansvärt vidrigt! Jag har aldrig hört någon som sagt att dom gillar den. Ryser av bara tanken på den.

Nu när jag läser där inser jag att jag typ inte gillar nån förutom den jag röstade på. Trillingnöt såklart :o) Mums!



StepByStep - dra åt *.......*

Precis när jag skulle sticka iväg och träna så ringde telefonen. Dum som jag var svarade jag :)

Det var en försäljare för StepByStep som jag tidigare fått prov på strumpor ifrån, och ja, köpte x antal innan jag fick tummen ur att avsluta själva medlemsskapet eller vad man ska säga.

Han ville i alla fall nu erbjuda mig nya fantastiska strumpor gjort av bambu eller liknande, skulle vara sååå bra. De har ringt innan och tjatat men då sa jag som det var, att dom var skit, att dom gick sönder direkt. Och jaaaa, det visste han att jag sagt, det kunde han läsa, men dessa de skulle absolut inte vara några skitstrumpor i bomull inte.

Jag var lite stressad för jag skulle just sticka till Sats, men han babblade på utan att jag kunde avbryta honom riktigt. Och dum som jag är kan jag inte vara otrevlig, han gör bara sitt jobb :)

Men jag lyckades i alla fall få fram att "nej, jag vill nog ändå inte ha...." PANG. Han lägger på luren i örat på mig innan jag ens hunnit säga meningen klart utan att säga ett ord. Ursäkta mig?! Jag är TREVLIG, jag LYSSNAR på vad han hade att säga om strumporna men avböjer vänligt. OCH HAN LÄGGER PÅ I ÖRAT PÅ MIG!

Jag blev så förbannad att jag skrek idiot rakt ut här hemma. Men seriöst. Visst f*n fattar jag också att det kanske inte är världens roligaste jobb att försöka pracka på folk skitstrumpor via telefon på kvällstid, MEN KAN JAG HJÄLPA DET?? Det är inte jag som har bestämt att han ska jobba med det.

Gah! Ursäkta, men jag blir så fruktansvärt irriterad på såna idioter till försäljare som han. Tack gode gud att dom inte ringer så ofta, i alla fall inte de där otrevliga, de flesta som ringer är faktiskt trevliga.

Och nej, jag skrattar inte heller eller gör kullerbyttor på mitt jobb hela dagarna, men jag skulle aldrig få för mig vara otrevlig mot patienter eller annan personal för det!

Så, nu fick jag avreagerat mig lite :) TACK!

Myssöndag

Åh har haft en jättemysig söndag!! :) Har varit med delar av släkten och släkt-i-släkten och ätit julbord på Ästad och det var bara hur gott och mysigt som helst! Kom dit vid 13 och åkte därifrån cirka 3 timmar senare otroligt mätta och belåtna. Men nu räcker det med julmat fram till julafton tycker jag. Två julbord veckan som gått, det är inte illa :)


Även hästarna i stallet hade julat till sig :) Kusinbarnet Olivia jämte. Lika söta båda två!

Tycker dock jag har skött maten bra sedan i torsdags, men börjar räkna de nya propointsen på riktigt imorgon. Ska bli spännande! Har precis planerat in måndagens och tisdagens mat och träning - och än ser det lovande ut! Har dessutom redan lagat maten jag ska äta både lunch och middag, måndag och tisdag, samt lunch onsdag! Woho! Det tycker jag var bra jobbat faktiskt! Roger gjorde det mesta av maten typ, medan jag diskade och donade runtomkring, räknade propoints för glatta livet samt vägde och mätte min mat.

Så nu har vi båda mat för flera dagar framåt, så himla skönt börja veckan så! Roger stannar dessutom till imorgon bitti, I like! :)

Nu blir det lite mer söndagsmys innan det är dags stänga ögonen för den här veckan och slå upp dom imorgon med en hel ny vecka framför sig.

Det kommer bli en bra vecka!

Natti natti

Lite bilder från dagen =)

Här kommer lite bilder från dagen som varit, helt klart den bästa mässan jag någonsin varit på! Wehoo! Ursäkta bildkvaliteten, bilderna är tagna med min mobil och tja, de blir inte bättre tyvärr.


Ingången till Svenska Mässan :)


Informationstavla, jättespännande va, haha :)


Tävlande för Proteinfabrikken! Grymt imponerad. Köpte mest produkter från dem också :) En t-shirt från dem fick jag också, kastad från scenen haha.



Blandade bilder från olika montrar.


Jaa, detta gottebordet har jag nu hemma. Fick med mig en hel del hem tycker jag! :D Får passa på när det är bra priser + att man kan prova lite bars och så :) Köpte även VPX Meltdown från MM Sports till mässpris *nöjd*




Hmm -90 kcal i den typ?! Står att man bränner totalt runt 100 kcal extra timmarna efter att man druckit den... hmpf... Jaja dom var goda så ett par kan man väl testa för skoj skull :) 10 kcal i en burk så ja, om man bara dricker såna hela dagen borde man ju bli smal fort i alla fall! Hahahaha.


Ja, det var de bilderna jag tog idag. Nu blir det filmtajm här! :) Och popcorn *mumma*.

Är så otroligt imponerad av allt jag såg idag. Alla snygga, vältränade människor som har en viss utstrålning. Alla riktigt muskulösa människor. Magnus Samuelsson är ju extremt huuuuge, jag vågade inte posa jämte honom för det hade sett helt galet sjukt ut. Stod jämte Mariusz Pudzianowski, worlds strongest man, också vid ett tillfälle man jag flyttade mig illa kvickt. Jag ljuger inte om jag säger att jag nästan är hälften av honom - både på längden och inte minst på bredden! Heeeelt galet vad stor han var.

Som man kanske märker är numera motivationen på topp. Så otroligt inspirerande! Ett sånt här event borde vara lite oftare :P

Trevlig lördagskväll!

Puss & Kram

I was in heaven!

Guuuuuud, jag har varit i himlen idag alltså! Helt freakin' fantastic tycker jag att Fitnessfestivalen var! Jag gick runt och bara myste. Så mkt vältränade människor och så mkt trevliga och glada människor. Och alla har samma intresse!

Var inte på tävligarna utan jag nöjde mig med mässan, men förutom själva mässan så hände det massa på exposcenen också :o) SÅ NÖJD ÄR JAG!

Tänkte skriva mer om det senare samt slänga upp lite bilder jag tog med mobilen. Sitter på Sidewalk Express på Centralstationen i Göteborg nu och väntar på tåget, går om 20 minuter.

Kan säga som så: JAG ÄR SJUKT INSPIRERAD, PEPPAD, MOTIVERAD OCH SUGEN PÅ ATT TRÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA NU!

Fick insikt om att kanske t o m jag kan få en snygg kropp?! Har sett mååååånga snygga kroppar idag. Kan dom så kan väl jag? :D

Yeeeeeeeeeeeeeees!

Majonnäsburk och två koppar kaffe

Såg detta kedjebrev idag, och tyckte det var mycket bra och läsvärt! :) Enjoy!


Majonnäsburken och två koppar kaffe.

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt ‘ja’.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som – om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod – ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat – småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om ‘golfbollarna’ först – sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.



Woho!

Jaa, det var verkligen ett lyft att gå på viktväktarmötet idag! Mycket inspirerande med nyheter, ny presentationsteknik, nya lokaler, sprudlande konsulent och så gott som ett nytt koncept. Skoj! Kommer dock bli svårt räkna points med tanke på att jag kommer äta ute i 3 dar nu. Men ska göra bra val så gott det går =) Nu blir det spikmatta + allt nytt material = natti!

Imorn ska jag till Stockholm med en läkare på jobbet. Blir säkert intressant och inspirerande att ta tag i det som dagen handlar om när vi kommer hem! Alltid roligt med nya utmaningar :) Och då ska jag passa på att träffa fina Therese som kommer dit! :D Nice!!

Sen blir det hem och sova några timmar innan tåget går norrut till Göteborg och Fitnessfestivalen. YES!

Sen kommer my love på lördag em/kväll :) Inte träffats på läääänge nu så äntligen!

Trevlig helg!

Puss & Kram

Åh imorn smäller det :o)

Ååååååh jag längtar till imorn! Vad händer då? Jo - jag ska till viktväktarna och få info om det "nya" programmet. Har läst en del på hemsidan och jag känner mig supersporrad nu. Precis vad jag behöver för att gå ner några kg som smugit sig på! :) Åh, åh, åh va skoj!

ProPoints. Spännande, spännande. Hoppas det kommer fungera kombinera det med mkt träning, för nästa vecka ska jag igång igen på allvar. LÄNGTAR!

Men först händer en hel del både fredag, lördag och söndag som jag skrivit innan.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och läsa Runners World :)

Wish me luck tomorrow! Vågen får väl frispel.

Puss & Kram

Halmstad Skönhet Hälsocenter - öppet hus!

Tänkte bara göra lite reklam för nedanstående :o) Det är inte jag som har skrivit inbjudan, jag har inget alls med företaget att göra. Men lägger ut åt en tjej som är involverad i Klockaregården, Norberg :)

Verkar hur som helst trevligt! De verkar ha väldigt bra priser också på både produkter och ansiktsbehandlingar. Kolla gärna mer på länken i nedanstående inbjudan!


RSS 2.0