Helg igen, det är helt galet!

Guuuud vad tiden går fort! Det är liksom bara måndag, fredag och helg känns det som. Galet. 3 veckor kvar till  Egypten! :o)

Igår blev det ett dubbelpass på gymmet, eller jag slog ihop två pass rättare sagt för att få ihop alla tre styrkepassen i veckan. Så det blev bröst, biceps, axlar, ben och mage igår - fick till det på 90 minuter. Härligt med lite tempo även i styrkan, ingen onödig vila här inte! Kändes bra också, ökade på några övningar :) Yes.

Dom hade fått in nya handskar i shopen från Nike också + att de har 25 % på alla Nike-grejer i shopen oktober ut. Självklart får man då passa på! Blev ett par rätt tunna, svarta för 108 kr. Sånt gillar jag!


Där kom min fina sovrumstapet med också :) Gud, armen ser gigantisk ut men det är den inte.

Idag blev det BodyCombat igen - åh vad det är roligt!! Blir så peppad av Tina som är instruktör på torsdagarna, helt fantastiskt pass. Jobbigt och tiden går sååå fort!

Åh imorn åker jag och Maria upp till Göteborg! Vi ska tillsammans med Karin gå på Lars Winnerbäck i Lisebergshallen. Åh vad jag längtar!! Både efter Lasse och efter Karin!! Vi sover hos Karin till lördagen, myspys! Få träffa hennes lillkisse också. Men han kanske inte är så liten längre... och längesen jag träffade Leijah också! MYS på hög nivå blir det i helgen!

Ni får ha en trevlig helg!

Puss & Kram

Payback time?

2004.

Jag har inte glömt, hoppas inte HBK har det heller.

15 minutes to go. GO GO GO!

Måndag, måndag, måndag hela dagen :o)

Gympasset gick grymt idag! Varför är det ofta så? När man är som tröttast eller som mest omotiverad - ja då blir passen som bäst! Fick mkt energi när jag väl kom till gymmet, aaaaah det är så kul!!

Blev pannkakor med minikeso och lingon sedan med mamma, pappa och kusinbarnen som är där några dagar nu på lovet. Fick fixat allt så imorn kan vi se fotbollen på tv via datorn :o) Riktigt coolt surfa på en 42" platt-tv det vill jag lova!! Haha. Grymt.

Maten ok, motionen ok, socialt ok. En bra dag med andra ord! Fick gjort mkt på jobbet också, skönt när vi har mkt att göra när det då flyter på.

Nu ska jag cykla hem från föräldrarna, och ve och fasa, jag ska lämna datorn här tills imorn! Åh är inte ofta jag är utan min dator *buhää* Hur ska det gå ;o)

Ska direkt hit imorn efter jobbet och så ska vi se fotbollen och mysa med barnen.

Blir en bra tisdag!

Puss & Kram

Off to the gym.

Nu sticker jag snart till gymmet. Är så sjukt TRÖTT idag så det är inte sant. Somnade jättesent igår, bara låg och vände och vred mig, vaknade med huvudärk. Men helt borta nu, istället kom förlamande trötthet efter 15.

Funderade på att gå ut till apoteket och köpa koffeintabletter men jag vågar inte. Tänk om jag inte kan sova ikväll då? Nej fick bli Dextrosol istället. Kanske en aning piggare nu...

Ska ta mig igenom ett rygg- och tricepspass i alla fall.

Later!


Nöjd med en produktiv helg.

Helgen har varit lugn och skön, men väldigt produktiv, har fått mycket gjort känns det som. Jag har städat, handlat, tvättat, bakat, lagat mat, handlat en gång till, fixat sallad inför veckan och så har jag hunnit träffa Maria igår kväll, fikade med Tove och "knyttet" i fredags. Idag haft trisskrap här och nu ikväll har jag bara slappat framför tv:n typ :o) Ett gympass hann jag också med igår. Och just ja, såg lite när min kusin Hampus spelade hockey också igår. Puh! Mycket som jag hunnit med.

Ikväll var jag en sväng på Hemköp:



Mycket nöjd med de nyttiga varorna inför veckan. Tre av dem använde jag såhär:




Kommer räcka hela veckan :o) Gott med vitkålssallad! Vitkål, paprika och dressing av olja, vitvinsvinäger och italiensk salladskrydda. Mums!

Dagens mellanmålstips: varm nyponsoppa med keso i, goooooott!

Ny vecka imorgon, kommer bli en bra vecka! Kusinbarnen Olivia och Philip är hos mamma och pappa tills på onsdag, så det blir lite mys med dom både måndag och tisdag. Träning på måndag, fotboll på tv (förhoppningsvis om jag får till kopplingen mellan datorn och tv:n) på tisdag, träning onsdag, torsdag och fredag. På fredag åker jag och Maria till Göteborg där vi ska gå på Winnerbäck med Karin! Superskoj ska det bli, och så sover vi över hos Karin och åker hem på lördagen, mysigt. På söndan är det släktaktivitet i Gällared.

Fullspäckad vecka med andra ord! Gäller att vara välplanerad men inte stressad.

25 dagar kvar till Egypten.

Puss & kram!


Plötsligt händer det...

Ja, det säger reklamen. Men när sjutton inträffar detta plötsliga?! Ja än har det inte inträffat under detta år (?) vi har skrapat triss. Vi är 9 pers. Jag & Roger, mamma & pappa, Asse & Fredrik, Monica & Göte och Annika. Vi köper en trisslott var i veckan - eller tja, i alla fall fyra tills varje gång vi skrapar - och så skrapar vi cirka en gång i månaden, hos nån av oss. Det har gett olika utdelning, men aldrig över 700 kr på en och samma gång, dvs 36 lotter och idag slog vi REKORD! Bottenrekord alltså... På 36 lotter vann vi på 2! Alltså på TVÅ! 75 kr. Det måste vara nåt slags rekord alltså, hur är det möjligt vinna så lite på så många lotter. Usch... Så vi gick och tog 3 sverigelotter för vinsten och så köpte vi 18 lotter till, alltså två var till. På dessa vann vi i alla fall då 300 kr. Men ändå sååååå lite.

Totalt har vi väl vunnit runt 6800 kr tror jag. Vet inte än vad vi ska göra med pengarna, när vi ska göra nåt :o)

Jaja, det är trevligt i alla fall, träffas och fika och skrapa, och så finns ju alltid chansen där. För som dom säger, PLÖTSLIGT HÄNDER DET. Och det får man väl tro på.





Idag jobbade både Roger och Fredrik så de var inte med och skrapade. Kan detta ha inverkat? Ja, det måste ju vara så helt enkelt!! :o)

Bakat cupcakes! =)

Igår kväll bakade jag och Maria cupcakes här hos mig, och det blev supergott! Ska bjuda på dom i eftermiddag när vi ska skrapa triss här hos mig. Hoppas dom andra gillar dom också :o) Det blev rätt många, men jag tänker inte behålla några här alls efter att vi fikat, de är inte nyttiga någonstans!! Så några left overs vill jag inte ha.

Synd man har så pass dålig kamera att man inte kan få rättvisa bilder, men en bild från mobilen kan jag bjuda på :)



Gjorde dom mindre så jag tror det blev 22 st istället för 12. Men räcker absolut så här! Större hade man knappt orkat. Eller jo såklart, man orkar mycket choklad :P Men det räcker såhär iaf!

Trevlig söndag!

En helt vanlig tisdag helt enkelt :o)

Ja, som rubriken låter. Det har varit en ganska vanlig tisdag i alla fall. Trist väder ute, men vad gör det när man ändå jobbar hela dagen typ. Varit på jobbet 07.30 till 17.30, sen till gymmet direkt för ett styrkepass rygg + triceps. Veckans roligaste styrkepass för tillfället! I löv it! Så vad spelar vädret för roll egentligen...

Har ätit bra tycker jag. Gröt till frukost, tortillalasagne till lunch, äggmacka till mellis och kycking och pasta till middag efter träningen. Nöjd!

Maria och Anders kom förbi en sväng för nån timme sen och snackade lite skit, alltid trevligt! :o)

Bottom line: bra dag! Bra mat, bra träning och lite socialt samspel. Kan inte bli så mkt bättre en regnig tisdag i oktober!

Imorn blir det gympass nr 2 den här veckan - ben och magen. Och sen på torsdag blir det body combat igen, det var ju sjukt kul! Är bokad på Sats Flow direkt därefter, men står ff på väntelista. Hoppas jag kommer med, låter intressant helt klart! Så dubbelpass blir det förmodligen. Lovely!

Puss & Kram

Hitta målvakten?

Denna bilden är från förrförra året tror jag (eller var det förra året?) Just ja, det var ju såklart från matchen som slutade *host* 9-0 till HIF.

Hur som helst - hur sjuk är den inte?! VAR ÄR MÅLVAKTEN? Han är inte ens med i bild. Inte konstigt dom släppte in 9 mål... :S



Hoppas verkligen det går bättre ikväll :o) Oooooh dom MÅSTE VINNA! Alltså jag är redan nervös och har ont i magen. Förlust ikväll och det blir JOBBIGT! *Nervööööös*

Pälsmössa + smink för en tusenlapp!

Var en runda på stan igår efter lunchen med mamma, köpte mig bl a en pälsmössa :) Vad tycks? Nej, självklart är den inte äkta.



Köpte dessutom ett startkit med I.D makeup, för 995 kr. Har aldrig nånsin handlat smink för så mkt på en gång... Men jag tror detta är bra för min hy, får göra vad jag kan för den! Funkar det bara så är det lätt värt det. Hon testade på mig i salongen och det såg snyggt ut. Får se hur jag får till det själv :o)

Trist man har så dålig mobilkamera bara... ingen bra vanlig kamera heller. Därav den dåliga kvaliteten på alla mina bilder.

Hoppas ni har en mysig lördag! Det har jag och mannen :o)

Puss & Kram


Freeeedag igen!

Underbara, härliga fredag imorn igen! :D Blir jobb på förmiddagen, ska köpa lite gott bröd på bageriet på väg till jobbet så vi kan lyxa till det med lite god fredagsfrukost, det är vi faktiskt värda! Slutar 12.30 som vanligt och sen blir det till att luncha med mamma på stan - mysigt! Det var jättelängesen vi åt lunch ihop på stan.

På em blir det dubbelpass på Sats! Först blir det gymmet, tror det blir bröst/biceps/axlar, sen 30 min spinning och sist men inte minst 30 min core.

Sen tar jag helg! Hemmagjord pizza med älsklingen på kvällen blir det nog, gottigott!

Bäst jag går och lägger mig nu, är övertrött och muppar runt i webcameran framför R hahahahaha.



Puss & kram!

BodyCombat

Körde ett pass 55 min BodyCombat idag på Sats, med Tina Wennergren. Så sjukt roligt det var!! Att jag inte kört det mer innan! Testade en gång i våras, tyckte det var kul då med, men nu! SJUKT KUL! Det ska jag lätt gå på fler gånger!

Det var dessutom skitjobbigt :D Svetten lackade, flåset var i gång. Bam, bam slagen satt som en smäck, kickarna också.



Bild lånad från www.visbytraningscenter.com


Sjukt roligt klipp om "Svenska Hollywoodfruar"

Alltså jag vek mig av skratt när jag såg denna parodi på hollywoodfruarna. Klart roligaste jag sett/hört på länge! :D

Här kan ni se klippet! För övrigt har hon en grymt bra blogg som är väl värt ett besök :o) Jag läser den dagligen.

Dagens grattis går till...

H som har förlovat sig med sin M! GRATTIS tjejen! :o) Ja, grattis till M också såklart, men honom känner jag inte, har bara sett honom nån gång :)  Kram!

Sjukt mkt folk på gymmet...

Det är värsta hysterin i gymmet nu, så sjukt mkt folk! Är jobbigt när man måste vänta på maskiner, hantlar och bänkar... vet inte när man bäst ska träna egentligen. Efter jobbet direkt vid 17 är det fruktanvärst mkt folk, idag var jag där vid 18.30-tiden och det var typ lika mkt folk!! Gaaah!

Jaja, kunde köra mitt program nästan som tänkt, fick skippa en övning då jag inte orkade vänta längre.

Det är roligt för jag märker att jag verkligen orkar mer och mer för varje gympass. Så skoj!

Idag blev det rygg och triceps, bra bra. Roligaste passet av de 3 styrkepassen/vecka som jag kör!

Till middag blev det stekt potatis (mestadels kokt sen bara lite yta i stekpannan), kycklingfilé, lite vitlökssås (vv fraiche och lite vitlöksdippulver) och en sallad på rödlök, tomat och sallad. MUMMA!




Imorn blir det ett steppass igen - yey! Fick sån sjukt härlig adrenalinkick förra veckan - samma härliga känsla imorn? I wish! :D


Gaaaaalet...

Vad tiden går fort! Både vardagarna och helgerna bara flyger fram. Mindre än 6 veckor tills jag åker till Egypten by the way. Najs!

Blev en lugn och mysig helg precis som förutspåtts av mig :) Dock dragits med värsta ägglossningssmärtan ever hela helgen typ. Igår var klart värst - fy faaasen säger jag bara. Ajajaj. Idag bättre, nästan helt borta nu.

Igår kväll blev det god mat och fotboll. Skit att vi förlorade, men var ju inte helt oväntat. Satt jämte Håkan Mild på tåget hem, han och några andra fotbollsmänniskor runt bordet. Mycket intressanta diskussioner hade dom :o)


Betytt mkt för landslaget senaste 15 åren...

Vi var hos Rogers kompis Fredrik och lagade lite mat och tittade på matchen. Han har 2 helt underbara katte, Engra och Eros. Dom är gosigast när dom är heltrötta hihi annars är dom väldigt busiga. Dom har liksom inget mellanting, antingen sjukt trötta eller helvilda.




Trött Eros


Engra - på väg från trött till pigg.

Idag har jag hunnit med 30 min styrketräning - ben - och 30 min core, en rask promenad med Maria + att jag har färgat håret. Och tittat lite tv såklart ;)

Nu blir det sängen alldeles snart så man vaknar pigg och utvilad måndag morgon :o) Det kommer bli en bra vecka, det känner jag på mig! Har jättemycket inplanerat, både på jobbet och på kvällarna men det är bara skoj! Håller jag bara min planering och gör vad jag ska så ska jag inte behöva stressa, hoppa över något jag tänkt göra eller vara missnöjd med min insats. NU KÖR VI!

Puss & Kram

Roliga t-shirts från Gymgrossisten!

Hahaha jag hittade några roliga t-shirts hos Gymgrossisten! :o)


Bild: www.gymgrossisten.se

Ajdå, går ju inte läsa vad det står, men de roligaste tycker jag var följande:

* Go Hard Or Go Home
* I'm Not Here To Talk
* Shut Up And Train

Alltså svart t-shit med vitt tryck, bl a med texterna ovan.

KUL! :o)

God morgon!

Guuuud vad det blåste igår kväll och inatt! Hade svårt somna igår pga det, jag som aldrig brukar ha svårt att somna *gääääääsp*

Blev ingen träning igår, jag var iväg på viktis istället och sen blev det lite tv. Dagen den gick ändå! Tänkte börja skriva vad jag ätit och tränat dag för dag här i bloggen, så kan man gå tillbaka och titta och kanske inspirerar det någon :)



Torsdag 8/10

Frukost
: gröt, banan och mjölk
Mellis: clementiner
Lunch: sallad med pasta, kyckling, avokado mm (se bild nedan!)
Mellis: knäckebröd med minikeso och salami (Må Gott såklart hihi)
Middag: blodpudding, lingon och lite vitkål.

Vägning på vv: vågen var helt sjuk så jag vet inte riktigt, men enl den vägde jag iaf 58 kg blankt. Men det stämmer inte, det vet jag. Får se nästa vecka, då kommer jag få ett plus om hon har fixat vågen. Om jag inte är riktigt duktig vill säga ;o)

Träning: vila! Cyklade till och från jobbet såklart och till och från viktis, men det räknas inte :)



Gårdagens lunch och tillika middag i förrgår - ursäkta dålig kvalitet

Hepp! Dags att ta itu med denna härliga fredag! Idag blir det gymmet efter jobbet och sedan åker jag ner till Malmö :o)

Puss

Mot gymmet!

Yeeeeh äntligen dags att bege sig till gymmet! Rygg och triceps står på schemat, supertaggad. Veckans roligaste styrkepass :)

Namnsdagspresent :)

Glömde ju en sak till! Fick en namnsdagspresent av världens bästa föräldrar dessutom!! :D

En liten plattång, perfekt till luggen (när jag har det) eller till väskan när man är ute på vift! :) TUSEN TACK!


Gå ner i vikt??

Gah glömde bort en sak innan! Min sjukgymnast sa idag att hon tyckte jag skulle gå ner några kg i vikt! Vaaaaa? In your face! Hahahahaha. TACK FÖR DEN liksom!!

Men jaja, jag veeeeet och jag försöker gå ner några kg. Vägde idag cirka 3 kg (tror jag har inte vägt mig på ett tag) mer än när jag var där för ett år sedan. Och visst, som hon sa, det kan göra skillnad på mina lymfproblem. Och det vet jag. Men jag är ju inte direkt TJOCK så därför lät det så roligt - vad ska hon då säga om de som är än större än mig? Och ja, alla kan ju faktiskt inte vara så smala och spinkiga som hon är. Det är inte 3 kg rent fett jag väger mer, för jag har kommit igång med styrketräningen mer nu = mer muskler - och desto mer vätska drar dom åt sig.

Men tyckte det var både en rolig och irriterande kommentar. Men JA, jag försöker gå ner de där förbaskade kilona som jag har gått upp. Cirka 5 hade nog varit lagom. Men jag FÖRSÖKER! Gah!

:)

Mina mått på benen hade nämligen gått upp runt 0,5-1 cm på samtliga mätställen på höger ben - som är det ben jag har mest problem med. Och det kan ha med det att göra, men även med det att mina stödstrumpor inte har varit så bra på ett tag nu. Men nu blir det nya måttbeställda strumpor och jag SKA gå ner några kg så hoppas jag det blir bättre! :)

Nej, det är ingen vanlig dag...

För det är JENNYS namnsdag - hurra, hurra, hurraaaaaaaaa!! :D

I'm back! Huvudvärken som jag haft sen jag vaknade i lördags morse är borta. Borta, gone, passé, stracony. You name it. Jag mår braaaaa!

Glad över detta gick jag på ett step-pass efter jobbet, och ja - det ångrar jag inte! Guuuud så sjukt roligt! Underbar musik, bra koreografi, bra instruktör - jag blev peppad till tusen! Hade värsta energin när jag cyklade därifrån, gud vilken adrenalinkick! YES!

Nu blir det Ugly Betty :) Kuuuul!

PUSS från en glaaaaaad Jenny

Peter Jihde - anno 1997 :o)

Satt och tittade på ett VHS-band med olika inspelningar i samband med HBK:s SM-guld i fotboll 1997. Vem dyker då upp på skärmen om inte en yngre, töntigare Peter Jihde!! Hahahaha jag skrattade så jag trodde jag skulle dö. Så sjukt oväntat - eller oväntat och oväntat, klart jag vet att han varit på TV4-sporten då - men man var liksom inte beredd.

Helt klart helgens roligaste händelse! :D


En helg i huvudvärkens tecken!

Har haft en huvudvärk så gott som hela helgen som verkligen inte har velat släppa. Vet inte vad det är uttryck för. Kanske nåt på gång, kanske inte. I går eftermiddag kulminerade det men vände efter att jag sovit en stund. Idag var den kvar när jag vaknade, så där lite lagom bara - såååå störigt! Var på Gekås idag och det gjorde inte saken bättre. Blev lite sämre återigen framåt kvällningen idag, grrrr. Skulle buggat också men fick slänga in handduken där ;o( Därför blir det sängen riktigt, riktigt tidigt idag så jag är pigg och redo för en ny vecka imorn bitti! "Min" elev börjar imorn som ska vara hos oss i 7 veckor. Kul! :) Jag är huvudhandledare på vår klinik, jättekul är det!

Maria kom inom igår kväll och fick sig lite mat, chokladmousse blev det också. Mumma! Trevligt med sällskap en stund även om man inte mår så jättebra.


Smarrigt!


Var mkt godare än det ser ut ;o)

Som sagt, imorn ny vecka och nya tag!

Gaaaah - varför?

Ah har vaknat med huvudvärk idag och det går f-n inte över! Jag blir galen! Har ätit, druckit, promenerat, tagit Eeze, vilat - you name it. Det GÅR INTE ÖVER!

Har inte jätteont - men det sitter där i pannan och gror. Varför? Har inte ens förtjänat det!! ;o(

Städar så sakteliga här hemma, hoppar över det tänkta gymbesket, känner mig inte på topp för det. Har blivit en 30 min rask promenad idag i alla fall, blir nog en till tror jag. Är bätte i huvudet när jag är ute.

Så nu går jag här och städar med balkongdörr öppen och sovrumsfönstret öppet, give me some kyyyyyla!! Är hur skönt väder som helst ute! När regnet inte vräker ner förstås, men jag har klarat mig när jag varit ute, då har det varit uppehåll :)

Tur man inte har nåt inplanerat ikväll förutom vila och myskväll! :)

Har tagit fram ett videoband - JA VHS - från HBK:s SM-guld 1997, detta ska avnjutas ikväll till lite god mat.

Kram från ett regnigt Halmstad!


Ja se där kom tåget också! Kommer ju bara tåg - 60 ggr/dygn!
Det är helt galet! Men tur man vänjer sig, reagerar inte på varken att
bommarna går ner eller tågen dundrar förbi.

Nöjd

Nöjd med dagen. Ätit bra, tränat bra + en extra promenad med Maria. Helt spontant blev det tacos och Idol med Maria, som sagt, och nu har jag kommit hem. Guuuud vad kallt det är nu! Jag höll på att frysa ihjäl när jag cyklade hem.

Imorse vaknade jag till denna underbara synen i köksfönstret, underbart! Man kan lätt tro att det var klart, kallt och torrt när man ser bilden, men det var det INTE. Fy f*n vad det regnade alltså! Stod som spön i backen, väntade en stund men insåg ganska snart att det inte var lönt. Regnet var här för att stanna ett tag. Så - tur man har regnkläder :o) På med allt och sen kunde jag cykla till jobbet. Insåg när jag kom fram att min träningväska inte är helt vattentät... inte vattentät alls faktisk. En del saker var mer eller mindre blöta i väskan. Trist! Så jag måste nog hitta mig en vattentät träningsväska. Tips någon?



Nu är det snart Idol igen. Ska förfytta mig till soffan en stund, får se hur länge ögonen håller sig öppna. Det är ju fredag kväll... brukar betyda att jag somnar tidigt.

Natti

Nu é de fredagsmys...

Efter träning och promenad är det nu dags för tacos och Idol hos Maria :o)

Heja Mariette! Och Erik! I lööööv u!! ERIK!!

Yeah - äntligen fredag igen!

Guuuud vad veckorna går fort! Fredag igen, såååå skönt! Har en lugn och skön helg inplanerad framför mig! Rensa lite i garderoberna, försöka vara ute mkt i dagsljus och bara njuta av ledigheten =)

Nu sticker jag till Sats för ett styrkepass - ben - och ett 30 min core-pass. Lovely!

Igår var ingen bra dag. Idag är det en toppendag - i alla fall just nu.

Puss!

RSS 2.0