Nytt program fr o m imorgon!

Jag är återigen supertaggad, och som sagt blir det nytt program från och med imorgon. Wehoooo :o)

Jag kommer fortsätta med 3-split, men lite annorlunda kombination.

Pass 1: rygg + biceps
Pass 2: ben + mage
Pass 3: bröst + axlar + triceps

Därtill blir det bodycombat, spinning, löpning och core. En salig blandning med andra ord. KUL!

Första passet imorgon blir ju då pass 1, tänkte köra följande övningar, 3 set, cirka 6-9 reps:

*Chins i maskin
*Sittande rodd, bred
*Ryggresningar med viktplatta
*Latsdag, smala

*Bicepscurl med stång, rak eller z
*Hammercurl i cable med rep
*Bicepscurl i cable med rak stång

Om någon har några synpunkter är det fritt fram att framföra dessa såklart ;o)

NU KÖR VI SÅ DET RYKER! MOT VÅREN 2010!


Detta längtar man ju inte lite efter... men med lite mer muskler kanske ;o)


Outfit på dagens dop =)

Just ja, en outfit från dagens dop skulle jag ju slänga upp också. DOPKLÄNNING höll jag på att skriva som rubrik, hade blivit liiiite fel kanske :)

Det var ett jättemysigt dop. Tog kanske 20-25 min i en liten söt kyrka i Hyby, som ligger ungefär vid världens ände precis som det låter ja, i den skånska myllan. Fick litei snittar, ostbollar och nån sorts bål när vi kom fram till deras hus, och sedan god soppa och massa hembakt gott bröd till lunch. Lite oväntat, men superbra! Slår ju smörgåstårta och annat trist med hästlängder! Mums så gott! Tårta till kaffet, jättefint dekorerade, attans att jag inte tog kort på dem.

Jaja, här kommer i alla fall bilden. Togs när vi kom hem, jag var galet trött. Ser ut som en liten flicka, haha, men är jättenöjd med klänningen! Kanon nu till strumpbyxor, stövlar och något över upptill, och perfekt till sommaren utan strumpbyxor och med bara ärmar. Lägger upp en urusel bild när jag har jackan på mig också, även om kvaliteten på mobilbilden är skit så ser man ju i alla fall hur kläderna ser ut =)



Och så den urusla mobilbilden:


Träningssammanfattning vecka 8

Oj, detta blir den fattigaste träningsveckan det här året! Så här långt i alla fall, men förhoppningsvis blir det inte så här illa framöver :o) Min rygg är i alla fall bättre och det känns jättebra! Ska köra igång igen på allvar imorgon, kommer inlägg om det om en liten stund, och får känna mig efter med ryggen.

Måndag: vila
Tisdag: spinning, 45 min
Onsdag: spinning, 55 min
Torsdag: vila
Fredag: vila
Lördag: rask förmiddagspromenad, 75 min
Söndag: vila

Så ja, det blev inte mycket träning det inte. Men som sagt - ryggen är bättre och det var syftet :o)

Snaaaart kommer planeringen för nästa vecka. Wehoooo - taggad till tusen!

Barndop och vila.

Om ett par timmar vankas det barndom här i Malmö, mysigt! Uppladdning pågår som bäst. Frukosten är uppäten, naglarna är målade både på tårna och på fingrarna. Klänning införskaffades i fredags och lite accessoarer igår. Känner mig helt klart redo för ett barndop! :o)

Har blivit total träningsvila sedan i torsdags, men dock en dryga timmen lång rask promenad innan frukost igår. Men för övrigt vila - och det behövde jag nog! Ryggen känns mycket bättre, filar på ett nytt upplägg på styrketräningen med början imorn. Skriver mer om detta ikväll när det är helt klart :o)

Trevlig söndag!

God morgon!

Vet ni vad jag ska göra idag? Jag ska på High School Musical med Kevin Borg bland annat! Wehoooo! Börjar redan kl 18! Tyckte först det var väldigt tidigt för att vara en torsdag? Jag menar, folk jobbar ju? Men sen kom jag på, det är antagligen för att musikalen kanske riktar sig främst till barn och ungdomar ;o) Vi är 3 vuxna och 2 barn. Yeah!

Så det blir totalvila för kroppen men blir härligt för själen :o)

Ni får ha en bra dag!


Bild lånad från www.highschoolmusical.se


Underbart!

Yes, underbart! Jag fick blodad tand igår efter spinningen helt klart. Så pass mkt att jag vart iväg och kört ett pass till idag! 55 min idag, jaaaa va gött! Det är helt galet vad mycket jag svettas och tar i där, jag märker att jag är riktigt lat när jag ska köra konditionsträning på egen hand. Hamnar lätt i nåt trivseltempo och maler på. Ajaj!

Tyckte inte jag kände så mkt någonstans sen igår trots allt - men när jag satte mig på sadeln idag *skratt* Ajajaj! Men det gick ändå hur bra som helst både sitta på sadeln och fötterna i tramporna.

Jag är så GLAD att jag vågade prova passet igår - annars hade jag missat denna känslan! Var kanske bra jag fick lite problem med muskelfäste i ryggen - jag fick upp ögonen för spinning. Nästa vecka är det dock dags för styrkan igen och jag mååååste komma igång med löpningen - maj och Göteborgsvarvet kryper allt närmare... Men jag ska försöka köra ett spinningpass i veckan i alla fall!

Nu är det soffläge som gäller framför OS resten av kvällen, HEJA SVERIGE!! Vad ska man se när OS är slut?! Oh, massa andra serier som börjar nästa vecka ju :o)

Spinning!

Ah var på första spinningpasset på läääääänge, säkert ett halvår sedan, eller kanske ännu längre sedan. 27 september -09 närmare bestämt, såg jag nu på Funbeat. Och innan dess den 26 mars -08! Så ja det var ett tag sedan.

Och det var så jäkla härligt! Så sjukt jobbigt, men det gick bra med både fötterna - får ont i hålfoten, och med rumpan - gick bra att sitta på sadeln ;o)

Detta ska jag lätt göra om! Längesedan jag svettades så mkt på ett träningspass, helt freakin' fantastic!



Ajajaj, har värsta naran på läpparna, ser ut som om jag går runt med rött läppstift och plutar med läpparna :o)

Nu sitter jag riktigt nöjd i soffan efter dusch och mat. Och tvätt som hänger på tork i tvättstugan som bara ska hämtas upp. Jag är glad. Bra tisdag!

Total vilodag!

Blev en total vilodag idag, rätt skönt för kroppen faktiskt, den verkar tacksam :o) Har nattgäster som stannar till imorn, mysigt! Kollar på Spårlöst och sen blir det sängen, så trött, blev lite för lite sömn i natt. Man kommer ju inte i säng pga det jäkla OS:et! ;o)

Imorn blir det antingen spinning eller löpband, får se vad jag känner mest för. Är lite småsugen på spinning faktiskt :)

Natti natti

Vila resten av månaden...

Ja, från styrketräningen det vill säga. Har haft ont i ett muskelfäste/en sena runt skulderbladet på höger sida i en sisådär 4 veckor nu. Helt okej när jag tränar, och gör mest ont i vissa andra rörelser, eller när jag nyser eller gäspar. Antar att det är när jag spänner överkroppen på ett visst vis. Var i alla fall hos läkaren förra veckan, för det + för en annan sak. Han trodde också det var nåt muskelfäste eller sena som var irriterat. Han trodde på att jag ökat vikter för fort. Musklerna utvecklas ju ganska fort, men det är inte alltid så att senor och leder följer med i den utvecklingstakten. Men i övriga kroppen har jag inga problem, det är bara just runt höger skulderblad. Jag är dock betydligt bättre nu än jag var för en vecka sedan, vilket är otroligt skönt. Det hade liksom kulmen i onsdags när jag var hos läkaren.

Så idag har jag i alla fall beslutat mig för att ta en hel vilovecka från styrketräningen. Tror på att det är rätt beslut för att komma från det onda helt och hållet faktiskt. Har ju kört mitt program nu i 7-8 veckor med tung styrketräning, så det är väl ändå dags för en vilovecka kanske.

Jag känner mig redan nu supersporrad att fortsätta hård styrketräning - med start nästa måndag den 1/3 med nytt program! Så nu har jag en vecka på mig att fila på ett nytt, roligt och utmanande program, kommer köra tresplit och tungt även nästa period tror jag. Kanske att jag byter kombination av muskelgrupper, jag får se. Ska läsa så mycket som möjligt, och säkert ta hjälp av en eller två ;o) Kom gärna med förslag om ni har några rent spontant!

Men nej, självklart kommer jag inte vila hela veckan för det! Då blir jag galen :o) Det får bli kondition istället, men inte supertuff utan mer förbränningsträning. Roligt! Men jag kommer sakna styrketräningen nåt enormt. Men bara bita ihop och tänka att jag säkert kommer vara full av energi och styrka på måndag igen efter lite vila! Jag känner inget i ryggen heller när jag springer, märkligt men så är det :)




Nu var visst lunchen slut för 1 min sen, bäst jobba vidare här.

Hoppas ni har en bra måndag!


Träningssammanfattning vecka 7

Dags för veckans träningssammanfattning :o) Blivit betydligt mindre träningsminutrar den här veckan än föregående, men känner samidigt att de minutrar jag tränat har innehållit kvalitativ träning så jag är ändå riktigt nöjd! Totalt 7 h och 45 minuter.

Måndag: rygg + triceps, 20 min rask promenad
Tisdag: löpband 45 min, 50 min rask promenad
Onsdag: 35 min rask promenad
Torsdag: BodyCombat, 20 min rask promenad
Fredag: ben, 30 min core
Lördag: bröst, axlar och biceps, 2 x 15 min rask promenad
Söndag: VILA






Vecka 8 kommer också bli lite mindre träning troligtvis, men jag ska fortsätta med kvalitet före kvantitet. Ska på musikal på torsdag = vilodag, och sen åker jag till Malmö fred-sönd = troligen vila förutom dagliga promenader!

Mysdag :)

Maria har varit här sen i förmiddags, har haft det jättemysigt. Ätit gooood brunch och sen städat lite, tack Maria för hjälpen med disken ;o)

Låg på varsin del av soffan under filten och tittade på Vingar av glas. Tycker den är så himla bra! Var längesen jag såg den så det var dags nu.

Blir en vilodag idag, bara en liiiiite kort promenad bort till stationen och möta moster och kusiner som ska sova här till tisdag, de har ju sportlov. Kul!

Lite bilder från brunchen kommer här.









Mums säger jag bara! Mina gäster har med sig Wii - weeeehoooo! :o)  Kul! Min kropp behövde nog den här vilan idag, har känt mig rätt sliten i veckan faktiskt, och rätt bra träningsvärk både igår och idag.

Men - imorn är det back to the gym igen såklart! :o)

Söndagsfrukost

Nu vankas det snart söndagsfrukost på hög nivå! För att vara i mitt hem i alla fall :o) Återkommer med lite bilder sen!

Frukost och mys i soffan framför "Vingar av glas" med Maria. Vilken härlig start på söndagen!

Träningsvärk, ajajaj!

Ajaj, min kropp känns mörbultad :) Nu har jag träningsvärk i både över- och underkroppen. Framförallt i rumpan sen gårdagens benpass. Det är en skön känsla, även om man känner sig som en gammal pensionär när man ska resa sig ur soffan.

Får väl se hur det känns imorn, men har iaf löpband + core på schemat då. Gött :)

Bättre träning på kvällen?

Nr 1 på listan nedan avklarat :) Blev ett bra pass, men jag inser nu att jag tränar mycket bättre på kvällen. Har mer koncentration och fokus då (konstigt nog efter en hel arbetsdag?) och jag orkar mer när jag har fått i mig frukost, lunch och mellis innan träningen. Nu blev det bara frukost och en proteindrink precis innan. Så hmm, bättre senare på dagen helt enkelt.

Nu blir det pannkakor med keso och lingon till lunch, säger bara Mmmmmmmmmm MUMS!

Sen är det dags för resterande to do på listan :)

Det är underbart med helg!

Heeeeelg!

Gud så skönt med helg! Precis ALLT är vitt utanför mina fönster, det har kommit sjukt mycket snö igår kväll och i natt. Och det bara fortsätter att vräka ner. Är vansinnigt trött på snön, eller jag var det rättare sagt. Nu känns det nog ändå rätt mysigt igen - när allt är fint, vitt och orört. Men snart blir det väl lika slaskigt som det var tidigare igår.

Såhär såg det ut när jag gick från träningen igår på trottoaren, alltså totalt slask att plaska i:


Såhär ser det ut utanför mitt köksfönster denna morgon:


Så ja, det är inte svårt att gissa vilket man fördrar. Det som är mörkt på sista bilden är renskottad asfalt och liiite slask, men ändå bättre än igår. Sen inser ju även jag att allt som kommer ner nu ska bort = ännu värre slask. Suck och stön. Därför lika bra det får ligga! Men är +2,4° nu så det smälter väl...

Jaja, veckans lördagsfrukost är i alla fall avklarad ihop med lite kosttillskott:


Energidryck, havregrynsgröt med physsilumfrön, jordgubbssylt (Linessa från Lidl), minimjölk och lite solrosfrön. Mums!

Vad har den här dagen att erbjuda då? Har ett par saker på min lista :o)

1. Ett gympass bestående av bröst, axlar och biceps + helst liiiite kondition i alla fall

2. Ett par ärenden i stan

3. Fira mamma som fyller år idag. Hipp hipp hurraaaa!

4. En långpromenad nånstans där det ligger fint och inte slaskigt hade inte varit helt fel heller och få lite frisk luft

För övrigt blir det en lugn, slapp helg känner jag. Skönt bara vara och ta det lugnt!

Ni får ha en trevlig lördag!

Äntligen en tävling som passar mig!

Ååååh, äntligen en tävling som passar mig! Spark i baken har en tävling på sin blogg, där man kan vinna en plats på M&M:s träningsdag i Göteborg i mars månad!

Jag tror att en sådan dag verkligen hade passat mig som handen i handsken, foten i löpardojjan, you name it. Allting händer ju alltid i Stockholm annars, det brukar vara så på stora bloggares tävlingar.

Jag tycker att jag har tränat på så grymt bra senaste tiden, och det blir bättre och bättre. Gör nya framsteg så gott som varje dag, ser nya saker på kroppen som jag inte sett förr, muskler man inte trodde man hade överhuvudtaget. Och det är så skoj! Så för ytterligare motivation att ta träningen ett steg till, tycker jag att jag är värd att vinna deltagande på MM:s träningsdag! Jag VILL så gärna! :D

Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma dit jag är idag, när jag började min viktresa med viktväktarna, totalt otränad, och gick ner runt 20 kg. Nu 4 år senare är jag så otroligt mycket mer tränad, och det känns och märks i hela kroppen. Jag mår så otroligt bra just nu!

Just därför tycker jag att jag är en värdig vinnare ;o)

Brukar aldrig vinna något, men tävlar heller inte så ofta då det inte brukar vara nåt som intresserar mig så mycket som det här. Så snälla - håll tummarna för att jag vinner!

För övrigt är Spark i baken en grymt bra blogg som jag läser dagligen. Alltid intressanta inlägg, och dom ligger på en lagom personlig nivå :o) Väl värt ett besök! Och jag lovar, ni kommer bokmärka den direkt ;o)

Så - in och njut nu! Spark i baken!


Jag är en atlet!

Sara på Träningsglädje har skrivit årets bästa och mest peppande inlägg! TUSEN TACK Sara! Det gjorde mig grymt peppad att återigen komma igång med löpningen på allvar - i mitt tempo!

Uppladdning pågår

Har precis vaknat efter en timmes vila :o) Gud så skönt och välbehövligt! Hade lätt kunnat sova en timme till, men då blir det så tight med träningen. Så nu sitter jag och läser lite träningsbloggar, dricker en Celsius och försöker tagga till. Går rätt bra, känner hur träningssuget byggs upp ännu mer än innan :o)



Står ben på schemat idag + 30 min core. Jobbigt och häääääärligt!

Lunchade med Maria tidigare, kinabuffé. Mums! Riktigt gott, som vanligt. Så nu har jag lite att träna bort *hihi*.

Later!

Jag utmanar er!

Från och med måndag ska jag köra efter ett träningsprogram som "lovar" att man klarar 100 armhävningar efter 6 veckor. Ska bli skitkul och intressant :o)

http://hundredpushups.com/

Sååå - vilka är med mig?! Hade varit jättekul om vi kunde vara några som kör tillsammans! Ja inte rent fysiskt tillsammans då kanske, haha, men rapportera här eller så?  

Jag gjorde det initiala testet igår kväll och klarade 15 st. Börjar på måndag och tänkte köra på måndagar, onsdagar och fredagar. Wohoooo!

Suget fortsätter... *grr*

Mitt sug fortsätter idag, det är så frustrerande. Men än så länge har jag lyckats stå emot idag *hejja hejja* Vad ska man göra? Jag har ätit bra hittills idag, och jag SKA banne mig klara att stå emot. Vad är ett sug egentligen? Ingenting! Det är bara att stålsätta sig och vara hård mot sig själv. Eller?

Suck. Jag kämpar. Jag SKA inte äta nåt skräp.

Någon som har tips på hur man ska handskas med suget "den där" veckan? Hur gör ni för att klara av det?

Och nej, jag vill inte tillåta mig äta skräp bara för att det är "den där" veckan. Det är inte värt det. Inte för mig i alla fall. Jag vill äta skräp när jag vill äta skräp, inte för att kroppen inte fattar bättre och skriker efter det.

Blir inte bättre efter lunch direkt. Nu är i alla fall lunchrasten slut och jag ska jobba vidare. Då hinner jag inte tänka och känna så mycket på det :o)


Trött :/

Varför är jag så trött hela tiden?! Haha. Jag är nog tröttast i världen för tillfället känns det som. Jag får tvinga mig upp på morgonen och på kvällarna är jag så trött, men kommer ändå inte i säng. Det är ju OS!

Hade nog behövt lite semester! Men hey, det är ju bara runt 22 veckor till semestern! ;o)

Igår slarvade jag med maten, åt kanelbulle och godis på kvällen. Pga "den där" veckan och trötthet antar jag. Vilodag hade jag också = segdag. Var hos läkaren en sväng, skriver mer ikväll, inget farligt :)

Jaja, idag SKA bli en bra dag.

Combat ikväll! Yeeeeees! Längtar!


Galet trött

Ooooh så trött jag är idag! Förstår inte riktigt varför. Sov cirka 8 timmar inatt och jag sov bra! Sedan har visserligen dagen gått i ett då det varit mycket på jobbet som avslutades med ett drygt två timmars samverkansmöte, gissa om man är slut i huvudet efter det eller vad...

Jaja, fick iaf till 45 min på löpbandet efter jobbet :o) Var inte lika trött innan dess, utan jag lyckades tagga till på vägen från jobbet till gymmet.

Men NU är jag skittrött. Bara ligger raklång på soffan och glor på tv, men det finns verkligen inget att se.

Kan man gå och lägga sig nu?! Risken är väl att man vaknar typ 04 och är pigg då. Hmm. Får nog vänta en liten stund. Men kl 21.00 *piiiip* tänker jag ligga på spikmattan i sängen med nya Hänt Extra. Så det så.

Tummen upp för att jag sprang på bandet idag!

Måndag, måndag, måndag!

Japp, det har känts att det har varit måndag idag. Tiden på jobbet gick i och för sig fort, hade studiebesök som jag och en till tog hand om, kul :) Men har varit jättetrött då jag inte kunde somna igår, grrr. Fick dessutom början till migrän i eftermiddags! Tog tabletter vid första tecknet, det bara kom över mig helt plötsligt. Och - jag kunde häva det! :o) Piggnade till efter ett tag och kunde köra träningen som planerat efter jobbet.

Rygg + triceps blev det på gymmet, har börjat bli mitt favvopass på sista tiden. Ökade antalet reps i ALLA set och övningar idag - sjukt kul och ännu mer peppande/inspirerande! Yes!

Har inte riktigt bestämt vad jag ska köra imorn, det är rätt skönt ha det så ibland. Jag ska köra det jag känner för helt enkelt :o) Spännande va? Haha.

Nu blir det snart spikmattan och sängen framför spårlöst. Ja, några tårar kommer säkert trilla. Förresten trillade några redan tidigare när jag tittade på Biggest loser ;)

Natti!

Ny jacka :)

Åh, jag fick en superduperbra Alla hjärtans dag-present av mina föräldrar idag! :o) Är så otroligt nöjd och glad! Var på Eurostop och handlade, jag fick ett presentkort på B young. Hittade först ingenting alls, gud så dåliga dom har blivit på kläder! Men så såg jag denna läckerbiten! Och då var mamma och pappa så snälla så dom la till det som saknades, jackan kostade 599 kr och presenkortet var på 299 :o) VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!

Så - vad tycks? Inte världens snyggaste modell eller bästa bildkvaliteten, men väl världens för tillfället snyggaste jacka. I alla fall i min värld! Och det roliga är att de har bara tagit in 6 jackor på B young i Halmstad, alltså 2 i varje storlek. Så det är inte så att halva stan kommer gå runt i denna jacka till våren.

Nog tjötat, här kommer bilderna på den :o)








(Skrivet 100214 kl 20.30 men blev nåt fel med publiceringen.)

Träningssammanfattning vecka 6

Dags för veckans träningssammanfattning som vanligt!

Måndag: rygg + triceps 70 min
Tisdag: PW 20 min, ben 50 min
Onsdag: PW 30 min, axlar + biceps 60 min
Torsdag: PW 2 x 20 min, box 55 min
Fredag: core 30 min, PW 2 x 15 min
Lördag: PW 45 min, Bodypump 55 min, promenad 90 min
Söndag: PW 60 min

Jag är nöjd! :o)


Total tillfredsställelse

Kan inte beskriva det med bättre ord, vad jag känner nu. Guuuuud vad roligt och skönt det var att köra 55 min BodyPump idag! :o) Jag känner mig helt euforisk här, flygande på små rosa moln. Har energi till tusen trots att jag är trött i kroppen samtidigt. Vilken KICK!

En av anledningarna är nog att jag kände mig så himla stark! Användandet av musklerna skiljer sig ju rätt mycket mellan vanlig, tung styrketräning och bodypump, där man kör lite lättare vikter men kör en muskelgrupp en hel låt.

Var säkert två månader sedan jag körde bodypump, om det räcker ens. 7 december såg jag nu att det var, så ganska precis två månader sedan. Har kört tung styrketräning sedan årsskiftet och har känt mig starkare och starkare i gymmet. Så jag tänkte att jag kan ju lägga på samma vikt som sist ändå kanske? Även om jag inte tränat uthålligheten i musklerna.

In my face att jag kunde! Jag kunde lägga på till och med och allt kändes bara sådär helt f*cking awsome! Dock tog händerna slut i rygglåten och blev sedan rejält trötta i varje låt, men det funkade ändå :o)

Återigen ett bevis på att träningen gett resultat - även för uthålligare muskler trots jag kört tunga vikter och få reps i gymmet! Wehoooooo! Jag är så j*vla NÖJD!

Detta ska nog firas med en liten promenad, om jag rör på mig lite lätt under eftermidag kanske träningsvärken inte blir sååååå farlig! :o)

Gooood morgon!

Vaknade pigg och utvilad idag vid 09-snåret. Så härligt! Har faktiskt redan ätit frukost och ska strax ut på en... eh.... härlig vinterpromenad. Ja, det har kommit mer snö i natt. Suck och stön. Men - det är fint att se på i alla fall! Och rätt mysigt när man är ute och går också, nu när det ligger rätt orört :o) Ska på BodyPump om ett par timmar, har inte varit på det på läääänge, men blev sugen den här veckan. Kan nog vara bra slänga in nån gång i månaden kanske. En av mina favvoinstruktörer som har det idag med. Lucky me!

Veckans lördagsfrukost :)



I eftermiddag blir det lite shopping i stan med mamsen. Eller shopping och shopping, jag hade inte tänkt shoppa något. Men titta i alla fall :o) Har inget sug alls av att shoppa kläder för tillfället, vilket jag finner mycket märkligt med tanke på att det, efter träningen, är typ det bästa jag vet. Men känner mig duktig som håller i pengarna, man behöööööver ju inte göra av med dom ;o)

Ni får ha en trevlig lördag!


Vilodag... typ :)

Känns som en mycket skön vilodag idag, fast jag ska strax iväg för på en halvtimmes corepass. Nog för att det är jobbigt för mage/rygg alltid, annars hade jag inte kört det, men känns ändå som en vilodag. Blir ev en rask promenad ikväll också.

Slutade ju 12.30 som vanligt på fredagar - det är ju bara så underbart! Köpte lite sushi till lunch, mumma. Men det var dock inte lika bra som i lördags, så lite besviken blev jag allt. Hann med en liten powernap på en halvtimme också innan jag nu varit iväg och handlat med mina föräldrar. Jepp, gäller att passa på att åka med när man har chansen att handla på Willys med bil :o)

Ett av dagens "fynd":



Så slipper man ta sig till Lidl enbart för kvargen. Dock inte riktigt lika billigt, men långt ifrån lika dyr som Arlas kesella!

Nä, nu ska jag bege mig bort till mitt andra hem - känns det som för tillfället i alla fall :o) Sats alltså, om någon inte förstod det, haha.

Senare blir det faktiskt tacos hos mina föräldrar, har bjudit med mig Maria dit på lite mat. Sen blir det en sväng hem till Maria och slappa antagligen, rätt skönt ta det lugnt på fredagskvällen efter en hård vecka.

Nu tar vi HELG!

Schwiiiiiish!

Ja, så fort gick faktiskt tiden på box-passet idag. Det var skitkul att få slå och sparka som en galning. Mest slag, och det gillar jag. Underbart! Det är så otroligt mkt att tänka på hela tiden, vad man än gör. Tekniken, hur man har benen, vad gör vi nu, raka slag, uppercut, hook med mera. Och när man blockar med mitsarna och den andra slår måste man också vara superkoncentrerad. Om jag är på combat eller step så kan jag tänka på annat samtidigt. Vad jag ska äta efteråt, göra sen etc. Likaså i gymmet mellan set och övningar. Men här var det full fokus och fullt ös 55 min nonstop och det sa bara schwish innan det var dags för stretch! Ni hör hur fort tiden gick va? ;o)

Jag kan lova att det dessutom kändes att jag körde axlar och biceps i gymmet igår! :D Det brände som satan rent ut sagt, särskilt när man blockade eller höll armarna rakt ut med mitsarna. Gaaah!

Trött i kroppen efter 4 dagar med hårda träningspass. Men jag bara älskar den där känslan när man är lagom mör i kroppen, har ont lite här och var men huvudet är piggt. Det är kärlek det! Våra kroppar är fantastiska.

Så idag blir det sängen tidigt, en stund på spikmattan får det bli också. Lovely!

Wohoooo, fredag imorn igen! Tycker bara att veckorna består av måndagar, fredagar och helg?! Men klagar absolut inte :o)

Puss!

Combat ----> Box!

Ah, såg att combat-passet är inställt ikväll och istället ersatt med ett box-pass! Självklart kör jag på det istället då, yeaaaah fan va skoj det ska bli!! :o) Tokladdad! Har inte vågat mig gå dit på onsdagar då box-passet är, alla andra är ju 2 och 2 typ. Ja jag vet jag är skitmesig i det avseendet! Men nu "tvingas" jag liksom dit, och alla är säkert inte 2 och 2 från början eftersom det säkert kommer vara combat-folket där :o)

Blir nog greit det här!

Puss!

Vinden har vänt.

Japp, en bit in på förmiddagen rann allt negativt av mig. Efter allt strul imorse så bara vände det. Glad och pigg flöt allt på, "gick omkring" (satt mest i och för sig hehe) och laddade inför träningen och var supertaggad hela eftermiddagen på jobbet. Hade fått med mig bra saker så jag kunde äta och dricka bra under dagen. Det gillas! :o)


Fun light i min nappflaska, förlåt shaker är det visst :o)


Mellanmål - minikeso och jordgubbssylt. Mums!

Dagens matintag:
Frukost: grov fralla, ost och marmelad på ena halvan och ägg på andra
Mellis: ett päron
Lunch: laxfilé och potatismos
Mellis: minikeso och jordgubbssylt
Middag: ärtsoppa och macka med avokado + kalkon + rödlök

En hel del fun light jordgubb, vanligt vatten samt en Celsius under dagen.

Dagens träning:
30 min rask promenad från jobbet
60 min styrketräning - axlar och biceps

Jättenöjd med dagens gympass. La på två axelövningar och en bicepsövning :o) Så skönt verkligen känna att man kör slut på musklerna! Har haft svårt sista tiden få bra kontakt med både axlar och biceps, men idag fick jag riktigt bra tryck i biceps i alla fall. Yes! Får verkligen värsta energipåslag när det går bra i gymmet -----> träningen går ännu bättre!

Riktigt nöjd med hur dagen har avslutats.

Puss på er!

Sned självbild?

Fick mig en tankeställare idag. Hur står det till med självbilden egentligen? Jag anser mig få bättre och bättre självbild och inser då och då att hey, jag är inte tjock. Rätt smal faktiskt, det är man kanske med en midja på 65 cm? Även om det fortfarande finns en del vaddering över musklerna här och var, främst mage och armar, så är jag faktiskt allt annat än tjock.

Som idag t ex. När jag stod och stretchade efter gymmet så kom det förbi en tjej iklädd ett linne som jag också har. Hon var absolut inte tjock, utan hon såg rätt normal ut. Men linnet satt jättetight på henne. Det gör det inte på mig. Och jag har minsta storleken, vet inte vilken hon har. Hmm. Jag hade lätt kunnat säga att jo vi är nog ungefär lika, jag har nog mer lite halvsladder på magen. Nu fick det mig att tänka till. Vad tänker man egentligen om sig själv? :o) Och hur väl stämmer det med sanningen?



Man borde nog granska sig själv ibland, med lite andra ögon. Bilder är ett perfekt verktyg som ofta inte ljuger - om man tar bilderna på rätt sätt såklart. Visst kan en bild ljuga ibland pga ljus och vinklar, men ja helt långt från sanningen är dom oftast inte...

Värt att tänka på!

Inte min morgon...

Den här dagen började inte bra vill jag lova... Inte min morgon helt enkelt! Var duktig och kokade ägg på morgonen att ha till frukost och mellis, bra bra. Vad gör jag? Jo jag glömmer äggen i kastrullen i vasken såklart. Och när jag kommer till jobbet upptäcker jag att jag glömt stämpelkortet/ID-kortet. Alltså kom jag inte in, men kom till undsättning av en kollega :o) Men sen kom jag på nästa sak, jag har min nyckel till skåpet tillsammans med kortet så jag kom inte åt det, och där hade jag såklart jobbtelefonen. Suck.

Men men det mesta har ordnat sig idag, fått tag i en annan telefon och omkopplat min. Man kan lösa saker om man vill! :o)

Dagen har nu artat sig och jag är pigg och glad, och känner mig ändå helt laddad inför träningen ikväll. Har ändå lyckats få med det andra så jag kan äta bra hela dagen + träningskläderna så jag kan gå direkt. Idag ska det INTE bli så sent som igår så träningen blir lidande. Det vill man ju verkligen inte att den ska bli.

4,5 timme kvar innan man får dra till gymmet. Tror det blir bröst, biceps och axlar idag. Kör styrka nu tre dagar på rad för att kunna köra combat imorn och sedan bodypump på lördag, det var sååå längesen och jag blev så sugen på det!


Datorstrul = positivt ibland?

Idag har jag varit såååå seg i kroppen. Funderade på att ta en energidryck när jag kom hem innan träningen - men då får jag säkert svårt somna, trots att jag är jättetrött. Satte mig i soffan och tänkte att äh, jag skiter i träningen idag, jag orkar bara inte. Vad händer? Jo internet strular så jag kom inte in. Grrr! Vad göra då?! Nej, jag är inte alls beroende av min dator och internet... Men iaf så bestämde jag mig för att ta mig till träningen trots allt, och nu är jag grymt nöjd! :) Blev inget superpass med massa ökningar, utan rätt mediokert men helt okej. Är trött i benen nu och det var jobbigt.

Jag var lite oorganiserad idag och hade bara med mig lunch till jobbet. Lyckades ändå fixa till rätt bra frukost och mellanmål, tur man har "nödlösningar". Kom iväg sent och var inom stan så det blev rätt sent, det gjorde ju inte saken bättre. Ingen höjdare träna 19-20 cirka när man ätit halvbra under dagen och är trött.

Men - nu blev det gjort i alla fall och jag är nöjd och glad. Ska faktiskt ta plats på spikmattan redan nu med nya Hätt Extra nu :o)

Hoppas ni haft en bra tisdag! Onsdag imorn igen, snart halva arbetsveckan gjord. Galet.

Puss & Kram

Ps. Någon som ser Mästarnas mästare? Åh vad jag hade hoppats på att Sjöberg skulle åkt ut. Även om han livar upp programmet så stör jag mig nåt fruktansvärt på honom. Ds.

Rygg + tricpes på schemat

Japp, rygg + triceps stod på schemat idag. Och ja, fixade lite ökning som vanligt nuförtiden. Det går ju i perioder - men för tillfället går det fort framåt och jag kan öka mest hela tiden. Antingen fler antal reps eller mer vikt på nästan alla övningar idag också. Wohooo! :o)

Fuskade lite med maten ikväll, jag orkade inte laga nåt och märkte på vägen till gymmet att jag glömt plånboken/pengar idag igen. Så inget Hemköp blev det heller.

Så det blev kesella mixat med fun light jordgubb + havreringar. Så galet krämigt och gott! Mmmm, helt klart ny favorit! Nu ska jag äta två knäckebröd med leverpastej. Gottit.

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig i pausen i Spårlöst och se klart i sängen. Har som mål att släcka lampan kl 22 idag och somna omgående. Om det funkar? Det får vi se. Är trött men ändå full av energi rent mentalt efter ett grymt gympass. Snacka om ett det tar energi på ett sätt men ger på ett annat sätt!

Imorn börjar "min" elev på jobbet - kul!



Alltså, vet inte hur många gånger senaste månaderna som jag har varit sååå nära att gå hem med dessa från gymmet?! Det är inte bara fult utan blir ju dessutom snorhalt. Men än har jag klarat mig :o) Men med lite hjälp ibland från tjejerna i receptionen hahaha.

Puss & natti!

--------> gymmet!

Är hemma och vänder efter en lång dag i Varberg. Efter ett par ägg, lite saft och lite kosttillskott så är det nu äntligen dags för dagens höjdpunkt - gymmet! :o)

Sen ikväll ska jag enbart slappa i soffan, är galet trött. Men i och för sig brukar jag få energi när jag varit och tränat så vi får väl se hur det blir med det där ;o)

Later!

Gooood morgon!

Uppe med tuppen idag känns det som :o) Ska iväg och jobba 7 mil norrut idag! Först jobba på förmiddagen och sedan utbildning på eftermiddagen. Kul när det händer något i jobbväg utöver det vanliga som bara flyter på! Men det gör att jag får gå hemifrån mer än 30 minuter tidigare än vanligt, joooobbigt!

Hade dock svårt somna igår, fattar inte varför för jag var verkligen trött. Sedan vaknat x antal ggr under natten. Men men jag piggnar väl till snart.

Ikväll ska jag ligga på spikmattan så kanske jag somnar bättre :o)

Sitter här med min suuuuupergoda frukost! Kesella mixad med Proviva blåbär och osockrade havreringar. "Träningsfrukost" á la Roger. Mums! Äggen står på plattan att ha med som mellanmål under dagen. Lite knivigt när man är borta hela dagen.





Ikväll blir det rygg och triceps - läääääängtar!

Ni får ha en trevlig måndag!

Puss & Kram


Träningssammanfattning vecka 5

Ytterligare en bra träningsvecka att lägga till handlingarna. Jag är nöjd! :o)

Måndag: Rygg + triceps 50 min, core 30 min
Tisdag: Ben 50 min
Onsdag: PW 90 min
Torsdag: PW 45 min, BodyCombat 55 min, crosstrainer 20 min
Fredag: Bröst + biceps + axlar 60 min, core 30 min
Lördag: PW 120 min
Söndag: PW 60 min, core 30 min, löpband 20 min


Söndag 7/2

Kan inte fatta att vi redan har avverkat en vecka i februari! Tiden går helt galet fort.

Blev ett helt okej pass på gymmet idag också, men inget sådär wow som det blir ibland. Det var visst en annan tjej som hade core och körde inte det vanliga passet utan ett eget, det var sådär. Visst var det jobbigt och säkert effektivt men njae, jag gillar det andra bättre och blev lite besviken. Testade mina nya skor på bandet efterråt, dom var sådär. Har så svårt hitta bra skor, men dessa trodde jag skulle vara bra. Men men, får testa några gånger till kanske innan jag kan uttala mig ordentligt på om dom passade mig :o)

Senare kommer en träningssammanfattning av veckan, men kan redan säga att jag är sjukt nöjd! 5 pass på Sats + massa raska promenader = helt enligt planen!

Nu ska jag iväg till en kompis om en liten stund för lite bebismys. Och mys med kompisen också förstås ;o)

Puss!

Update: blev inget då hon mådde dåligt, stackaren. Så vad ska jag nu hitta på? Jag är uttråkad. Finns inget att se på tv heller. Hmm.

Min nya favoritdag?

Jag tror söndag kan ha blivit min nya favoritdag. Okej, lördagen är också skönt, men söndagen är fridfullare på nåt vis, man har tid att röra på sig och träna, laga lite mat och fixa här hemma.

För något år sedan sov jag förmodligen fortfarande vid den här tiden. Nu har jag redan varit ute med Roger och gått i dryga timmen, ätit frukost och tagit det lugnt. Härligt!

Blir lunch hos mina föräldrar om ett tag, och sedan blir det nog ändå gymmet en stund. Lite löpband och core kanske? Om det finns plats på corepasset, är kö men det brukar lösa sig :o) Måste ju testa mina nya skor på bandet dessutom. Snacka om att nya saker kan göra underverk för motivationen hihi.

Ni får ha en bra söndag!

Puss & Kram

Lördagsbilder

Tänkte slänga upp lite bilder från dagens promenad, lunch och shopping :o)












Just ja...

Glömde ju skriva, jag har köpt nya löparskor! *wehooooo* I'm so happy, I'm so glad :o)

Återigen kommer bild senare. Hittade Nike på rean, och de var inte på rea för att de var gamla utan för att ge plats åt fler skor i annan färg :o)

Yes - nu har jag inget att skylla på! Ska testast snarast på löpbandet innan jag ska söla ner dom ute. 

Hell yeah!

Härligt med helg! =)

Fick till ett grymt pass återigen igår, bröst, biceps och axlar + core. Härligt jobbigt! Sen blev det myskväll med Roger med god mat och slappande, somnade skittidigt =) Härligt då vi vaknade kl 09 pigga och glada idag!

Har blivit en 80 min rask förmiddagspromenad idag, i övrigt har jag vilodag :o)

Testade nya sushistället i stan, var riktigt bra det med! Ska visa lite bilder senare, när jag sitter vid min dator.

Mysig lördag!

Gudars...

Det galet, ibland slår det mig att jag ska springa 2,1 mil på Göteborgsvarvet om dryga 3 månader. Galet. Helt galet. När ska jag börja löpträna igen? När? Jag är inte det minsta sugen, jag har kommit igång så mkt med gymmandet och det är sjukt kul just nu. Sällan varit såhär motiverad och peppad såhär länge. Inspirationen bara flödar! Men tja, jag måste ju komma igång med löpningen snart... Pusha mig gärna!

Aja, nu ska jag köra hårt på gymmet i alla fall :o)

Bröst, biceps och axlar + 30 min core står på schemat idag. Jag är taggad! Bästa sättet starta helgen på! Sen kommer älsklingen lagom till att jag har tränat klart *lycka*

Puss & Kram

Freakin' fantastic!

Åååååh vilket härligt bodycombat-pass det var idag! Enorm skillnad nu när man gått några gånger och kan programmet och rörelserna bättre, man kan ta ut sig på ett helt annat sätt! Tycker inte jag ser liiiika fånig ut längre när jag står där och slår som en galning ;o) Hade hur mycket energi som helst! Tog en Celsius innan för att peppa mig då jag var lite trött, tror allt att den gjorde susen den också. Står på att den bränner 100 kcal extra närmaste timmarna, men njae... skeptisk. Men den är jättegod och man får superenergi! Så jag gjorde säkert av med 100 kcal extra bara av den extra energin som gjorde att jag kunde köra 110 % ikväll. Blev dessutom 20 min crosstrainer efteråt :o)

Igår när jag var på Lidl handlade jag laxfiléer, billiga och lite mindre kcal än vanligt. Perfekt! Ska dit i helgen och bunkra upp, var sjukt goda. Det är ju bara så gott med lax, jag äter det alldeles för sällan! Så nu ska det bli mer laxätande minsann! :o)

Var helflummig när jag kom hem, energin sprudlade fortfarande. Diskade lite i rasande takt och satt och flummade lite framför webcam. Så här kommer lite egobilder ;o)









Så, nu har jag väl skrämt iväg eventuella nya läsare för all framtid haha ;o) Men man FÅR vara flummig ibland, så är det faktiskt.

Nu blir det spikmattan och ToppHälsa för hela slanten innan ögonen går i kors. Har lyckats lugna ner mig nu efter dusch och middag :)

Imorn är det freeeeeeedag, weho! HELG! Underbart. Bara 5 timmar kvar att jobba den här veckan. Lovely!

Puss

Längtan...

Idag längtar jag efter...

*BodyCombat-passet ikväll

*Älsklingen som kommer imorgon

*Buggande - förhoppningsvis på söndag

*Våren!

Finns mycket annat jag också ser fram emot, men just detta har jag en stark längtan efter just nu.

Halva jobbdagen avklarad, nu dags fixa andra halvan också. Mätt och glad efter chili con carne till lunch, mumma :o) Äh, bäst att gå back to work nu, lunchrasten är slut i just detta nu.

Later folks!


Powerwalk!

Äntligen har magen lugnat sig, känner nästan ingenting nu =) Blev vilodag från mer ansträngande träning, men det blev dock en powerwalk fram och tillbaka till Lidl = 97 min raskt totalt. Så heeeelt vila har jag inte haft, man kan inte slappa till sig totalt bara för att man har lite ont i magen ;o)

Inhandlade laxfiléer och kesella på Lidl, mmmmm. Kanske t o m ihop, vad vet jag :P Kesellan är iaf både fettsnålare och bra mkt billigare än Arlas på t ex Willys eller Hemköp. Så 90 min promenad tur och retur är det väl värt haha.

Blir riktigt tidigt sänggående idag, så jag har 110 % att göra av med på combaten imorn. Längtar!

Det är ju helt sinnessjukt hur mkt snö det är nu. Dom skottar bra nu, men var gör dom av allt? Det är stora traktorer som kör runt och skrapar och så lassar dom upp det på stora lastbilsflak. Men VART kör dom hän det?! Där kan man nog ha mkt kul! =)


Bild utanf jobbet imorse efter en natts snöande. Alltså, hade det varit runt jultid hade det ju varit underbart. Men nu? Njae... mer tveksamt.

Puss & Natti

Aj :/

Ååååååh så frustrerande, har värsta ägglossningsvärken! Nån mer som brukar få det? Det brukar hålla i så himla länge! Hjälper föga med värktabletter, det håller liksom ändå i ett dygn ungefär. Hur störigt som helst - ger lite illamående också emellanåt?! Började igår, tog värktabletter när jag la mig men lik förbannat har jag ont i dag också. Gör så ont för varje fotsteg man sätter ner. Måste nog skaffa barn, har hört att många blir av med dessa smärtor samt menssmärtor efter att dom fått första barnet? Äh, skämt åsido. Ingen bebis i sikte på ett bra tag.

Aja, det var nog klagat för den här morgonen. För övrigt är jag pigg och glad och laddad inför en fullspäckad dag på jobbet, mycket att göra och få att skicka ;o)

Ni får ha en bra onsdag mina vänner!

Puss & Kram

Ps. Tyck gärna liiiite synd om mig va? ;) Ds.

Återigen - Jaaaaa!

Fick till ett grymt benpass idag. Ökade vikt eller antal reps på samtliga övningar idag också! Äntligen har jag nu kommit över min egen vikt typ, så gott som min egen vikt eller där runtomkring i de flesta benövningar :o) Kände mig stark idag och kändes som att jag hade orkat hur mkt som helst egentligen haha.

Dagen har gått i ett och kom hem för en stund sedan. Jag har nämligen varit på massage ikväll efter träningen - riktig vardagslyx! Hur skönt som helst, 30 min nack- och ryggmassage, underbart!

Fick lite mat hos mina föräldrar som bor precis jämte massören efteråt, samt tittade på Mästarnas mästare. Har hållit på Brolin sen början - men nu har jag mer och mer gått över till Armand! Jag är grymt imponerad av honom, och han verkar ju skittrevlig och sympatisk dessutom! Patrik Sjöberg - fy sjutton va han verkar dryg och allmänt trög.

Nu blir det sängen och nya Hänt extra ;o)

Natti!

Jaaa!

Ah, det gick sjukt bra på träningen idag! Jag bara älskar såna pass! Man känner sig stark och pigg i kroppen och man bara kör på med 110 % fokus! Träffade Hanna när jag kom till Sats som skulle på core, blev också sugen, brukar ju inte vara på gymmet så tidigt att jag hinner gå på det passet. Det fanns platser kvar så jag hoppade in på det. Så dagens träning blev:

Rygg + triceps = 50 minuter
Core = 30 minuter

Jag ökade vikt och/eller gjorde fler reps på ALLA övningar, både rygg och triceps! Vart kom det ifrån liksom?! Hade bara jättemycket energi och det bara flöt på - det är så jäkla underbart när det blir så! Man blir så sjukt sporrad till nästa pass!

Imorn blir det beeeeeeen! Skippar magen som jag brukar köra tillsammans med ben då jag körde core idag. Tänkte få till en liten powerwalk imorn också :o) 

Nu ligger jag och slappar i soffan med datorn i knät, Biggest loser rullar på TV:n. Otroligt vilka förändringar dom genomgår där! Visst får dom verkligen kämpa hårt - men samtidigt får dom all hjälp man kan tänka sig med både mat och träning. Undra vad man själv hade kunnat åstadkomma med den hjälpen? Hade varit sjukt kul prova! Haha nu sitter jag dessutom och fäller några tårar då man ser så snygga dom har blivit, samt att de får träffa sina anhöriga. Sedan är det Outsiders. Idag är det bl a en tjej som inte klarar av att vistas i närheten av feta människor. Hon får panik bara hon närmar sig och tänker på det. Eeeeh?! Okej.... Verkar inte riktigt friskt och hon kan säkert inte hjälpa det, men ändå. Verkar rätt sjukt om jag får säga det själv. Sedan ska det också vara med en kvinnlig 53-årig bodybuilder, det ska bli kul se :o)

Oj, sen är det ju spårlöst kom jag precis på! Ojoj, då får fler tårar rulla... :o)

Hoppas ni har en skön och trevlig måndagkväll!

Puss & Kram

Off to the gym!

Är hemkommen lite tidigare idag, efter en låååång dag med arbetsmiljöutbildning. Bra utbildning men lite segt ;o)

Så nu har jag lite extra tid så jag kan komma till gymmet lite tidigare = får lite mer hemmatid ikväll! Det är aldrig fel.

Skriver mer senare

Ciao!

RSS 2.0