Sjukstuga

Nyss kommit hem från jobbet, några timmar för tidigt. Är förkyld, har ont i ansiktet (bihålorna?) och lite småont i halsen. Är trött och seg i kroppen, och blev helt slut av den korta promenaden hem. BLÄ säger jag bara! Jag som var supertaggad för gymmet, har verkligen längtat. Är riktigt frustrerad och besviken nu. Men det är väl bara att gilla läget, ska bädda ner mig i sängen och vila bort skiten!




Sommarrodel på Kungsbygget

Vilken hit! Det var verkligen hur kul som helst, och alla verkade gilla det som tusan. Såväl gamla som unga :o) Åldrarna var ju blandade mellan 8 och 65 - verkligen kul när man kan hitta på något som passar nästan alla! Förutom de 3 fegisarna som fegade ur då ;o) Vi åkte i två timmar non stop på löpande band, tiden bara flög iväg. När man väl åkt ett par åk och känt efter så var det verkligen fullt ös neråt som gällde. Bromsen användes inte särskilt mycket av någon, skitkul! Och ja, det går faktiskt riktigt fort. Ser inte så brant ut på bilderna, men uppförsbacken är brant, man åker uppför i en gammal knapplift typ, och sedan snirklar sig banan neråt. Tar cirka 1.30-2 min ner per åk.

Efter det blev det lite grillning och fika, riktigt mysig dag!




Hemlig släktaktivitet

Good morning ladies and gentlemen!

Yes, idag är det släktaktivitetsdag :o) Det har blivit en tradition, att vi gör en släktaktivitet ungefär en gång i halvåret, och själva aktiviteten är superhemlig. Idag är det jag som håller i den, så jag har alla fakta, mohaaahaaaa! Vill inte skriva ut det här än vad det är, av någon anledning tror jag att i alla fall några av mina nyfikna släktingar är här inne och läser ;o)

Tidigare har vi spelat fotbollsgolf, spelat brännboll, hyrt varmattenbassängen på Klitterbadet i Falkenberg samt varit ute och fiskat och grillat vid Backa bortanför Ullared. Idag blir vi 18 stycken, i åldrarna 7-65 år. Åh, ska bli så kul!

Bilder och info kommer ikväll :o)


Önskar alla en trevlig lördag!


Åh! :)

TACK snälla, ni spränger min besöksstatistikgräns så det skriker om det för tillfället, så jäkla roligt! Och tusen tack för era kommentarer, jättekul!

Och ja, bloggen kommer bli sååå mycket roligare nästa vecka när jag tar klivet in på gymmet igen.


Då blir det fullt ös - medvetslös!


Glider på en räkmacka?

Har varit på after work med en tjej på jobbet ikväll, vi har haft det jättemysigt. Självklart var vi på Bulls uteservering, det är sååå vår/sommar i Halmstad! Helt underbart. Åt en fantastiskt god räkmacka, men vet inte om man kan kalla den för macka, den var verkligen gigantisk. Många och goda räkor. Mums, mums, mums!

Drack även ett glas rött vin, det var första alkoholhaltiga drycken jag intagit sedan mitten på december -09! Vad sägs om den då?


Låter bilden tala för sig självt angående räkmackan ;o)


Smartshake-tips!

Yes, bara för att jag skrev så innan så hittade jag en sida där de hade alla färger. Tänkte att "äh, jag googlar en gång till" och tur var väl det!

Gissa om jag är glad nu?! :D Självklart beställde jag en all-in-rosa. Yes! Snyggaste shakern på gymmet eller vad ;o)

Kolla in här för att se i alla möjliga färger :o)

Åh så typiskt!

Jag har letat ett bra tag efter en rosa Smartshake men utan resultat. För ett tag sedan hittade jag en riktigt grymt snygg på Proteinbutiken men nu när jag skulle in och beställa så är den slut i rosa :'(

Typiskt eller vad?! Så besviken. Jag VILL HA, VILL HA, VILL HAAAA! Så snälla, om någon vet var man kan få tag i en sådan så kan ni väl vara snälla att kommentera. Snälla, snälla, snälla. Tack!



Ni ser ju själva, hur snygg är inte denna shaker?!

Välbehövlig massage

Fick tid till min grymma massör tidigare ikväll, så otroligt välbehövligt! Nu är jag mycket mjukare i nacken, och jag var riktigt sned i axlarna, högra axeln var bra mycket högre upp än den vänstra. Är ju vänster sida jag har haft mest ont på, men det är ofta så att kroppen kompenserar för den sidan man har problem med egentligen, så att man får ont i motsatt sida. Kroppen är bra lustigt ibland.

Som sagt, nu är jag mjuk och go i nack- och axelpartiet och har inte ont alls för tillfället :o) Skönt! Nästa gång ska jag gå och få massage direkt när jag börjar känna mig stel och börjar få ont i nacken och inte vänta på "bättre tider".





Träningsvärk till tusen!

Jag vaggar fram lite sådär lagom utstuderat idag, och det känns så gött! Känns att man ändå har kämpat och gjort sitt bästa, och att kroppen hanterade det bra även om den inte har återhämtat sig helt ännu.

Har känt mig lite svullen sen loppet, märkte det mest under ögonen igår, såg ut som om jag gråtit ögonen ur mig hela helgen. Idag satt jeansen stramt på låren och fötterna är lite svullna. Just benen kan svullna på mig om jag har kört hårt i gymmet och har träningsvärk, men varför jag är svullen runt ögonen förstår jag inte riktigt. Nåja, det är bättre idag, så det är säkert helt borta tills imorn :o)

Nu ska jag slappa lite med nya Body innan det är dags att sova. Lite inspiration inför nästa veckas "omstart" i gymmet, jag längtar verkligen dit nu. Då blir det hårdkörning igen. Go Hard or Go Home!


Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén.


Göteborgsvarvet 2010

Åkte hemifrån med tåget som gick vid 11-tiden, var riktigt nervös hela morgonen, om precis allt. Tänk om tåget är försenat, tänk om det strular med spårvagnarna och jag inte hinner i tid till nummerlappsutdelningen (stod ju att den stängde 14.30) och sedan inte till starten i tid. Helt onödigt lägga energi på att vara nervös över detta. Tåget var bara ett par minuter försenat från Halmstad och jag fick en sittplats. Puh, en sak mindre vara nervös över. Extrainsatt spårvagn gick från torget precis när jag anlänt till Göteborg och det flöt på. Jag hade gott om tid på mig att hämta ut nummerlappen, byta om, insupa atmosfären och skulle mött upp Anders, min kompis Marias sambo, som åkt bil tidigare. Detta var omöjligt, jag hittade honom inte och tror ni mobilen fungerade? Nä, som alltid när det är något evenemang med mycket folk så strular det. Han startade en knapp timme innan mig så önskade honom lycka till där för mig själv :o) Fick till slut kontakt med Maria i alla fall som kom från annat håll, så jag mötte upp henne och vi hade en stund ihop där innan jag behövde gå mot startledet. Det var skönt jag fick träffat henne och fått bekräftat att vi båda hann dit utan stress.

Det var lite trist stå själv i startfållan 30 minuter och vänta på start, inte en kotte jag kände igen (eh, oväntat?) så jag stod där och lyssnade på min musik och peppade mig själv :o) Tiden förflöt ganska fort, men det var grymt varmt där man stod rätt trångt och solen gassandes rakt på en. Keps hade ju kanske varit en idé, men det är lätt att vara efterklok. När starten gått var det lite väl trångt, kunde inte börja springa direkt, försökte småjogga men insåg att det gick lika fort gå när det var så tjockt med folk framför en, så jag gick till det började skingra sig lite.

När jag sprungit 1 km ungefär kände jag hur det hettade i ansiktet, mina kinder brände rätt bra och svetten den rann. Tänkte ändå för mig själv, detta kommer bli så sjukt jobbigt men jag ska f-n i mig klara det, på ett eller annat sätt! Hann även tänka att varför gör jag så mot mig själv, varför tränar jag inte inför loppet? Denna tanke snurrade mer än en gång kan jag säga :o) Men det flöt på bra fram till första vätskekontrollen. Fick i mig både Enervit och vatten, det tog jag vid alla kontroller för att vara på den säkra sidan, men sedan började backen. Det börjar gå uppför en bra bit innan själva bron börjar, och jag fick gå lite för att orka med. Hittade lite skugga utmed en husvägg precis innan brons början. Det gjorde faktiskt en del att slippa solen om så bara för någon minut! Insåg ganska snabbt att det inte skulle vara värt springa uppför hela bron, det skulle ta alldeles för mycket på krafterna och bli svårt återhämta sig ifrån, så jag gick kanske halva vägen uppför och sen satte jag igång och springa igen. Sedan rullade det på ganska bra, fram till 7-8 km. Då började jag bli trött. Efter ytterligare några km började nacken göra sig påmind, precis som jag förutsatt innan. Shit också. Gick i samband med vätskekontrollerna, men försökte hålla mig till det. Det fungerade någon km till, sen blev det stopp igen. Och sen fick jag hålla på så, växla mellan att springa och gå. Kände aldrig att jag var nära kollaps eller att jag var uttorkad/hade vätskebrist, men benen började värka vid 12-13 km, när jag gick. Så vad göra? Pest eller kolera. Fick ont i nacken, gick en bit och då gjorde det ont i benen, sprang igen och det kändes bra i benen men efter 500 meter låste sig nacken igen och jag fick gå. Och så höll jag på. Vad är bäst? Ont i nacken eller ont i benen. Så jag fick växla mellan att springa och gå resten av vägen och det funkade väl rätt okej, men tiden den rann ju iväg. Jag bestämde mig vid 10 km ungefär att tiden får bli som den blir, jag måste lyssna på kroppen för att överhuvudtaget kunna ta mig över mållinjen. Uppför avenyn fick jag extra kraft av allt folk och vetskapen om att det inte är sååå långt kvar, men vad hjälper det när nacken ändå låser sig och det gör ont i hela nack-/halspartiet :'( Såg inte till några energitabletter, inte heller fick jag någon svamp. Vet inte vart dessa var för jag såg inte ens att det delades ut? Misstänker att i alla fall energitabletterna redan var slut när jag väl kom dit.

Försökte springa så mycket jag kunde i slutet, men det var läskigt se så många som hade kollapsat, särskilt uppför när man kommit förbi Skanstorget. Var så förbannat trött på nacken och benen, på värmen och på allt folk. Och framförallt på mig själv! Varför har jag inte tränat mer? Alltså, 5-6 löppass på hela våren kan ju kvitta, det fattar vem som helst. Man kan inte tro att man ska förbättra sig om man inte tränar på det man ska förbättra. Svårare än så är det ju inte.

Tog mig i alla fall i mål springandes och var galet nöjd över att jag kommit i mål med hälsan i behåll! Tiden var urusel, sprang på 2:47:51 jämfört med 2:34 förra året. Men, flera faktorer spelade in + att konditionen inte är på topp direkt. Då kan man inte förvänta sig annat, eller hur? Så ja, jag är nöjd ändå! Det måste man vara om man tagit sig runt i den värmen och gjort så gott man har kunnat, mer kan man inte göra!

Jag hann få i mig lite kexchoklad, banan och vatten efter mål samt en kort stretch, hämta ut mina värdesaker = mobil och plånbok, få kontakt med Anders och landa på läktaren innan Maria sprang i mål. Härligt när vi äntligen såg henne, vi visste ju inte alls hur det gått för henne, och kul kunna hejjja på henne ända in i mål :o) Duktiga Maria!

Har funderat mycket efter loppet, både igår och idag, och jag har kommit fram till några punkter som jag ska försöka ha i åtanke till nästa års lopp. Skriver upp några här nedanför, så kan jag gå tillbaka nästa år och se vad jag har skrivit. I god tid innan loppet :o)

1. Träna, träna, träna! Framförallt distansträning, så inte benen tar slut och gör så ont, däri tror jag det problemet ligger.
2. Se till att vara mjuk i kroppen i god tid innan loppet, särskilt i rygg/nacke/axlar där jag brukar ha problem. Massage i god tid så det inte händer samma sak igen, det fördärvar så himla mycket.
3. Åk upp i tid. Hotellövernattning före och efter loppet tror jag ger bättre uppladning. Stressen samma dag var ingen höjdare, inte fysisk stress men psykisk. Kunna hämta ut nummerlapp på fredagen + kolla in mässan som inte hanns med i år och kunna ta det lugnt på lördagen. Kunna duscha och ut och äta på kvällen efter loppet och slippa sätta sig i en bil eller på ett tåg hem efter loppet. Det tror jag är toppen!

Har sovit 10 goda timmar i natt, det behövdes. Roger kom upp igår kväll och var här när jag kom hem, jättemysigt :o) Tack love! Idag har jag bara tagit det lugnt, vi har skrapat triss och fikat hos mina föräldrar, och så gick vi en knapp timmes promenan i lagom tempo. Det känns i benen idag, that's for sure. Men trodde faktiskt det skulle vara än värre. Det var skönt röra på sig lite i alla fall.

Har bestämt mig för att den här veckan blir en aktiv vilovecka och en uppladdningsvecka, på måndag drar jag igång med ett nytt styrketräningsprogram, yeeeaah! Det ser jag mycket fram emot. Den här veckan blir det mest promenader, eventuellt lite buggande på onsdag och något lätt löppass senare i veckan.



Från vår promenad i eftermiddags.

Jag är nöjd!

Det var nog det värsta jag gjort haha, det var så sjukt varmt och så sjukt jobbigt! Särskilt andra halvan av loppet, då fick jag gå och springa om vartannat för att orka med det. Och när jag hade sprungit cirka 17 km och folk började ligga kollapsade här och var så var jag ändå nöjd att jag tagit det lite lugnt. Men ändå så roligt! Uppdaterar mer ikväll, tänkte bara säga att jag lever och att jag inte kollapsade utan jag tog mig i mål :o) Tiden 13 min sämre än förra året - men hey - jag är nöjd ändå!

Nu - så redo jag kan bli!

Allt är klart, förutom vilket linne jag ska springa i. Det bestämmer jag imorgon bitti :o) Har lagt fram allt som ska packas i ryggsäcken utöver kläderna; skavsårsplåster och tejp, huvudvärkstabletter, pulsklocka, mp3, våtservetter, bananer, nötter, vattenflaska, papptallrik, plastbestick (ska äta sallad till lunch som jag gjorde tidigare), nötcreme, solskyddsfaktor. Kan jag ha glömt något? I kylen står min sallad, skorna står i hallen och kläderna tar jag fram imorgon. Nervositeten och pirret i magen har redan infunnit sig.


Det ska bli såååååå kul!

Har varit i valet och kvalet om jag ska åka ett tidigt tåg eller lite senare, nu har jag bestämt mig för det lite senare. Kommer fram till Centralstationen knappt 3 timmar innan min starttid, och det tar 20 min med spårvagnen till nummerlappsutdelningen/starten. Det kan väl ändå inte vara så mycket försenat och strul? Åh jag hoppas verkligen inte det, är nervös nu. Men vill samtidigt inte åka så jättetidigt, då får jag vara där 4-5 timmar innan och gå runt, då blir jag ju trött i benen + att jag måste gå upp jättetidigt :o) Nej, det här blir nog bra när det är färdigt. Tror inte jag kommer slå tiden från förra året dessvärre, är ännu sämre tränad i år än förra. Men what the heck - det blir grymt ändå!

Wish me luck! ;o)

Edit: Startbeviset kanske kan vara bra att ha med sig, huh? :o) Nu är det framme det också, jag är helt redo.

Det närmar sig...



Vilar för fullt och det har verkligen hjälpt mig - jag lyckades mota tillbaka förkylningen! :o) Tur för mig! Men har haft lite lätt huvudvärk hela veckan som kommer och går, det är lite störigt. Men är nog vädret tror jag, har inga förkylningssymtom överhuvudtaget nu. Blir nog bra!

Laddade upp lite idag med en minigolfrunda med grabbarna. Vem som vann? Jo, jag! :) På 35 slag (18 hål), mohahahaaaa! Jag är bäst! Ibland i alla fall ;)

Vila, vila och åter vila!

Det är det jag gör just nu. Vilar och vilar. Och knaprar Esberitox. Ingen träning alls, inte ens promenader. Men vet ni vad? Det verkar hjälpa! Har inte ont i halsen längre, har inte använt nässpray igår och idag och har ingen feberkänsla. Men blir dock lätt andfådd när jag går lite raskare i korridorerna här på jobbet. Men jag tror ändå att jag ska klara av Göteborgsvarvet på lördag :o)

Vad är det värsta som kan hända (om jag mår bra alltså)? Jag får väl bryta om jag börjar må dåligt eller liknande. Värre än så är det ju faktiskt inte. Men jag tror inte det kommer hända, jag är taggad och bara jag mår såhär bra fortsatt så är det nog inga problem! Ber till vädergudarna att det inte blir för varmt och inte för soligt :o)

Men eftersom jag är en långsamlöpare (joggare enligt många) så går det nog bra ändå. Jag tror inte på en bättre tid än förra året, har varit riktigt usel på att springa hela våren, det har inte blivit många pass. Jag har inte sprungit många pass sedan Göteborgsvarvet förra året känns det som. Så ja - jag är nöjd bara jag tar mig igenom loppet och kommer i mål i ändå rimlig tid :o) Jag ser i alla fall fram emot det - det ska bli skitkul rent ut sagt!

Dags att återgå till arbetet efter lunchrasten, precis satt i mig en god pyttipanna med stekt ägg. Mums!


Neeeej :/

Åh nej. Nej. Nej. Nej. Det får inte hända nu. Jag håller på att bli förkyld. Gah! Varför ska det prickas in precis 5 dagar före Göteborgsvarvet?! Var nog därför jag kände mig så trött och sliten i kroppen igår, och idag har jag lite ont i halsen och det känns som att feber är på gång. Har legat på soffan ikväll, försöker hålla mig varm och ska trycka i mig c-vitaminer.

BLÄ säger jag bara. BLÄ! Ska göra allt jag kan för att stoppa detta. Har köpt Esberitox också som har hjälpt mig förr.


Funderingar inför veckan...

Känner mig trött och sliten i kroppen, men tycker mig egentligen inte ha någon anledning till det. Det har blivit en bra träningsvecka med i alla fall mer löpning än tidigare :o) Och detta trots att jag varit iväg på kurs två dagar, känns faktiskt riktigt bra.

Funderar och funderar på hur jag ska lägga upp kommande vecka fram till Göteborgsvarvet, jag tror jag ska vila mig i form. Vila men med lite lågintensiv motion såsom promenader eller cykling, så man ändå rör lite på sig utan att det sliter på kroppen. Hmm. Får nog bli så! Bugg på onsdag troligtvis :o) Yeeey! Ska också försöka äta bra, kanske lite mer kolhydrater än vanligt, och sova lite extra. Det kommer bli så sjukt jobbigt på lördag, men jag ska fasen klara mig runt, så det så! Kommer bli vansinnigt roligt i alla fall, ser fram emot det väldigt mycket :o) KUL!

Såhär har veckan sett ut, träningsmässigt:

Måndag: bodypump 55 min
Tisdag: löpning 40 min
Onsdag: vila
Torsdag: Easy Shape 25 min + promenad 25 min
Fredag: löpning - trappintervaller totalt 40 min + promenad 75 min + cykling 55 min
Lördag: bodypump 55 min + promenad 25 min
Söndag: promenad 90 min

Kycklingsallad på Centrecourten i Båstad. ...

foto1346 (MMS)

Kycklingsallad på Centrecourten i Båstad. Mums!


Mmmmannagrynsgröt!

Mums säger jag bara! Så underbart gott med mannagrynsgröt, det var Jennie som fick mig att bli sugen på det igen, har knappt ätit det sedan jag gick på fritids :o) Hur gott som helst, tog lite jordgubbssylt till också, helt perfekt helgfrukost som känns lite extra lyxig jämfört med den vanliga havregrynsgröten.

Jag tycker dessutom att jag var väl förtjänt den goda gröten efter en drygt 90 min lång promenad såhär på söndagsförmiddagen. Inte jättevarmt ute men alldeles lagom för en härlig promenad!

Efter en dusch blir det en tur neråt Båstad-trakten, mys! Tänkte kolla lite outletbutiker bland annat.





Ägg, ägg, ägg

Idag gick det trögt att få ner äggmackan och jag insåg en sak. Jag har förätit mig på ägg.

Hemska tanke, det som är så nyttigt, smidigt och lättätet. Nu får jag tänka om angående mina frukostar.

Så snälla, överös mig med tips på bra proteiner till frukost!

Åt mycket kesella innan men det föråt jag mig också på. Kanske skulle försöka mig på det igen, ge det en chans. Tycker dock att ägg till gröt mättar himla bra. Annars får jag köra på med gröten och ta en proteindrink till.

Tips, tack!


Bild från Google

Lördag idag ja....

Jag är helt förvirrad på dagarna, trots att jag jobbade igår. Det verkar vara mer än min hjärna klarar av :o) Dessutom är det ju HBK-Djurgården på Örjan i eftermiddag och det brukar ju vara match på söndagarna. När jag vaknade idag fick jag tänka en lång stund, "är det söndag, nej det är lördag?", innan jag insåg att det är lördag = jag får sova imorgon bitti också. Att det så ofta kan vara det första jag tänker på morgonen när jag vaknar, när jag får sova nästa gång.

Idag är jag sugen på lite bodypump! Tur för mig då att det är ett pass kl 12 :o) Regnet verkligen öser ner så man blir inte så sugen på en promenad, men jag tror faktiskt jag ändå ska ta mig ut efter pumpen en sväng. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... eller hur var det? Regnkläder och keps så är man pretty safe i alla fall. Är ändå inte så kallt, drygt 12°. Skönt!


Bild från Google

Motionera mera!

Som sagt, det gäller att utnyttja tillfället när vädret är såhär bra som det har varit i eftermiddag/kväll. Efter att jag vilat mig lite efter intervallpasset så körde vi ut till Lynga för en promenad i lagom takt, den blev inte alltför rask. Följde den gula slingan, ingen aning hur lång den är. Fikade lite när vi hade gått den runt, och gick sedan bortåt Dynen. Oh my god. Det var ju skithögt upp och man fick minsann traska uppför x antal trappsteg innan man var uppe. Men vilken utsikt! 38 meter hög sanddyna mitt i skogen, helskumt verkligen :o) Men väl värt pulsstigningen uppför, om man frågar mig.


Bilden gör inte utsikten riktigt rättvis, man såg havet bra mycket tydligare och det var ljusare.


Underbart vara ute i naturen :)


Men jag hade mer "spring i benen" när jag kom hem så jag fick med pappa ut på en cykelrunda. Cyklade ut till Fyllinge där jag är uppväxt och jag fick värsta nostalgitrippen. Jättemysigt! Allt var sig likt men ändå så är det så himla olikt. Husen ser nästan likadana ut som för 10 år sedan, men allt kändes mindre på nåt vis. Cyklade upp på det nya området och tittade, många nya fina hus har där byggts och Fyllinge har blivit mycket större! Och motvind är bara förnamnet på vad vi hade på hemvägen, fick trampa på rätt bra utmed Laholmsvägen. Körde med pulsklocka och har märkt att cykling ger betydligt högre puls än rask promenad :o)

Nu är jag lagom trött i kroppen så nu kan jag ta kväll med gott samvete efter mycket frisk luft och mycket rörelse.

Totalt idag har det blivit:

*Löpning, trappintervaller - totalt 40 minuter
*Promenad i Lynga - totalt 75 minuter
*Cykling i bra tempo - totalt 55 minuter

Nöjd och glad! Önskar alla en trevlig fredagskväll!


SMS-inlägg

foto1340 (MMS)


Tips inför Göteborgsvarvet!

Förra året tittade jag på nedanstående film inför Göteborgsvarvet, och det tyckte jag var kanon! Jättesmart idé med tips längs med banan, och så har man sett det innan. Särskilt bra om det är första gången man springer tror jag :o) Alla hade skrämt mig så mycket angående broarna att de inte alls var så farliga som jag trodde, t ex. Klicka på bilden för att komma till filmen.


Trappintervaller - oh yes!

Jag blev lite sugen på trappintervaller i den beryktade trappan på Galgberget innan idag, så bestämde mig för att köra på det direkt efter jobbet. Tur jag tog med löparkläder + skor :o)

Började med cirka 12 min jogging på berget som uppvärmning, och sen satte jag igång. Träningsglädje har redan räknat trapporna, så jag körde intervaller på de 102 trappstegen hon räknat. Visst ser backen brant ut, men det var hundra gånger jobbigare än det ser ut som, jag trodde nästa att jag skulle avlida. Galet jobbigt, jag körde på för fullt uppför och sen tog jag det lugnt nerför. Körde 5 intervaller innan jag bestämde mig för att det fick räcka så för idag, det var alldeles tillräckligt jobbigt bara det. Har faktiskt aldrig tidigare kört intervaller i någon form ute, bara testat på löpbandet en gång. Så det var nog lagom för idag :o) Körde 3 intervaller med ett trappsteg i taget, och 2 intervaller med dubbla trappsteg i taget. Sjukt jobbigt vilket som, höll på att dö i slutet av varje intervall. Gick upp för trappan hela vägen en sista gång men i långsammare takt, och promenerade sedan raskt tillbaka till jobbet. Totalt var jag ute i 40 minuter i det underbara vädret.

Nu har jag precis ätit min lunch, som jag tack och lov hade klar att bara värma sedan igår, och strax blir det en dusch.  Därefter tänkte jag ta med mina föräldrar ut till Lynga (var där och rekade med 20 min kortispromenad igår) och gå 4,7 km-slingan och ta lite fika med oss. Gäller ju att passa på när vädret är så skönt! Är inte riktigt sol ute, men lite halvt sådär emellanåt, och ändå visar termometern +18°. Underbart!


Den beryktade trappan... otroligt jobbig! :)


Det ska synas att man tränat ordentligt! Ännu rödare i verkligheten.


Inte alla som har såhär härligt utsikt när man stretchar :)


She Shape

Idag var jag med min mamma på relativt nyöppnade She Shape här i Halmstad, har fått 1 månad gratis så ska testa lite tänkte jag. Nja. Nja säger jag. Är skeptisk! Hon tränade på bra, men jag som var på det första gången, det är typ Easy line, tyckte det var lite joxigt och det gick rätt fort. Det var inget pass utan vi körde själva, var 4-5 st till som körde samtidigt.

Man tränar igenom hela kroppen i 8 (tror jag) olika styrketräningsmaskiner, och där emellan är det kondition på en rätt platt stepbräda. Det är inga vikter, utan man gör i olika hastighet, som jag har förstått det i alla fall. Gör man fortare blir det jobbigare, tror jag... Jag tyckte inte styrkemomenten var särskilt jobbiga, i alla fall inte den här gången. Det finns en lampa i mitten som lyser grönt när man kör, och när den visar rött byter man station. Enkelt, men tycker det gick lite fort ibland.

Ska testa att gå på ett pass på lördag förmiddag, då kan man få lite mer instruktion också. Man gör typ samma som idag, men det är organiserat med en ledare.

Så - än så länge blev jag inte jättepositivt överraskad, även om det var helt okej. 25 minuter tar 2 varv så det är ju väldigt tidseffektivt. Får se imorn om man har någon träningsvärk :o)

Och ja, She Shape är bara för tjejer, precis som det låter. Jag är lite emot sånt där i vanliga fall, varför ha gym för enbart tjejer liksom, men detta känns lite annorlunda. Tror det är mest kvinnor i medelåldern som tränar där, och det passar säkert många alldeles ypperligt! :o)

Känner att jag behöver gå lite fler gånger innan jag kan utvärdera det helt och fullt. Spännande med nytt upptill det vanliga i alla fall!

Pics från Bohusgården, Uddevalla

Det är tur man inte är iväg på utbildning med facket (SKTF i mitt fall) särskilt ofta. Det var två mycket bra utbildningsdagar, känns som om jag har lärt mig massor, och som jag faktiskt har mycket nytta av i vardagen som förtroendevald på arbetsplatsen. Roligt när det verkligen ger något! Men ja, det är tur man inte lever i den verkligheten varje dag, som sagt. Det är mat, dricka, godis och andra frestelser överallt precis hela tiden, så två dagar räcker gott :o)

Skönt ha en extra dag ledig idag också, extra tid att röra lite på sig, det behövs. Glad jag tog den där löprundan i tisdags i alla fall, helt underbara omgivningar där utanför Uddevalla!


Började bra första timmarna ;o)


Fanns lite nyttigare alternativ i pauserna unde dagarna...


Detta fanns att tillgå, tillsammans med allt annat, 07-22. Fanns en likadan kyl med diverse olika läsksorter också. Tog ett par cola light men annars höll jag mig till vatten i alla fall.


Mums!


My god. Ni ser ju, kan man motstå detta under långa utbildningsdagar?! Nej. Omöjligt.


Vi jobbade faktiskt ordentligt också upptill allt ätande/drickande ;o)


Härlig kvällsbild från fönstret i hotellkorridoren, där nere jag sprang tidigare på dagen :)


Jättebra hotellrum, allt man kan önska sig. Rätt "vanliga".


Fint bo själv i dubbelrum, skönt man inte föses ihop med nån man inte känner :)

Japp, det var det hela. Tog inga bilder på övrig mat, det hade känts lite dumt haha. Men på luncherna och på frukosten var det gigantiska bufféer med allt man kan tänka sig. Var nog inget som saknades, what so ever. Bl a fick man grädda sina egna våfflor till frukost. Efterrätt varje dag till lunchen. Fanns marängswiss (stavning på den??), chokladpudding och vispgrädde, citronfromage, jordgubbsfromage, hallonpanacotta... ja, galet var det.

Rätt komiskt att hela detta inlägget från mina två utbildningsdagar består av mat, godis, mat, godis. Men ja, det känns som att dagarna har handlat mycket om det, jag var nästan helt chockad när jag såg allt. Men jag har faktiskt inte vräkt i mig helt ohämmat, utan jag har tänkt lite på morgondagen (läs: sommaren) också, så viss måtta har det faktiskt varit, tro det eller ej :o)

Idag ska jag testa en ny träningsform, ska bli spännande. Ska dessutom göra det tillsammans med min mamma, riktigt kul! Har aldrig tränat ihop förut. Och detta kan man tydligen anpassa efter sina förutsättningar. Spännande! Återkommer senare ;o)

Löpning - på okänd mark

Efter en lång utbildningsdag med mycket mat och diverse onyttigheter gav jag mig ut för en löprunda. Bor ju på fantastiska Bohusgården som ligger i Uddevalla, alldeles precis intill havet så det såg riktigt lockande ut från mitt hotellrumsfönster :o)

Begav mig neråt "Strandpromenaden" och hittade rätt, sprang utåt längs med en härlig slinga vid havet, solen glimrade i vattnet, luften kändes ljummen även om det blåste rätt bra där ute. Vände vid en småbåtshamn och sprang tillbaka, och ut på en sorts hängbro eller vad man ska säga, som är byggd över havet precis utanför berget en bit, helt fantastiskt! Snacka om själavård! Jag var helt lyrisk. Blir nog allt en morgonpromenad imorgon bitti innan frukost - vilken pärla Uddevalla verkar vara! Eller ja, nu har jag ju bara sett den här delen, och den är en riktig pärla.

Dock hamnade jag lite konstigt när jag sprang runt en udde och hade svårt ta mig tillbaka upp till Bohusgården som ligger uppe på ett berg, men allt löser ju sig. Sprang över vägen mellan bilarna och tog mig upp för slänten :D





Slänten jag fick klättra mig uppför, lite lagom brant ;o)

Då jag varit uppe sen klockan 05 imorse och igång hela dagen, först har hjärnan fått jobba på rätt bra hela dagen då det är en rätt tung men bra utbildning, och sen har ju kroppen också fått jobba. Kroppen får dessutom jobba rätt hårt för att förbränna och göra sig av med allt jag ätit under dagen...

Så nu ska jag krypa ner i den lyxiga hotellsängen och somna till tv:n :o) Det är jag värd!

Post pump

Ah, blev ett riktigt härligt pumppass, som vanligt när man kör för Marina :o) La på lite för mycket på bröst, vet inte vad jag tänkte, men det gjorde att jag tog slut i armarna, och det kändes i resten av övningarna också, armarna tog slut fort. Men det gick ändå bra och jag är lagom trött i kroppen nu. Lovely!

Nu blir det dusch, packning och sedan sänggående på spikmattan tittandes på Hollywoodfruarna, gissar på att jag kommer somna ganska snabbt faktiskt ;o) Bäst vara redo för 2 utbildningsdagar i "Lag och avtal". Låter rätt tungt, men intressant och säkert jättebra!


Lagom rosig om kinderna 20 min efter passet :o)

Let's pump it!

Ah, har haft sån jäkla mensvärk inatt och idag att jag trodde jag skulle dö. Speciellt i natt. Det brukar gå över med tabletter men icke sa nicke, inte den här gången. Lagom kul vakna varannan timme av smärta. Men nu har det slutligen gått över, så bättre sent än aldrig får man väl säga :o)

Lagom till att jag ska iväg och köra pump! Har längtat i en vecka! Så sjukt roligt för tillfället. Men ja, jag längtar till slutet på maj då jag ska på't igen. Styrka i gymmet alltså. Jäkla vad jag ska köra hård styrketräning då, är sååååå sugen! Kommer bli greit det där. Planerar för fullt :P

Nä, nu blir det som sagt cykeln bort till gymmet, sen blir det tidigt sänggående ikväll, imorn ska jag upp kl 05. Yeah känns gött veta att man äntligen får gå upp ultratidigt... eller inte. Jaja, ska iväg till Uddevalla på utbildning med facket så lite får man väl offra dårå :o)

Let's pump it!

Vilosam söndag

Även idag blev det totalvila, förutom en 15 min rask promenad hem till mina föräldrar för lite lunch, men det räknas knappt va? :o)

HBK förlorade såklart, vilken vecka. 3 förluster av 3 möjliga inom loppet av 7 dagar. Jag säger då det.

Jag har ändå tagit mig i kragen ikväll och färgat håret, det var verkligen välbehövligt, hade värsta utväxten. Passade även på att lägga en ansiktsmask av choklad, my god det både luktar och ser ut som chokladmousse. Man blir inte alls sugen... gah. Tur man inte har nåt sådant att äta på hemma ;o) Jag känner mig själv, därför handlar jag aldrig hem sånt. Smart va.


Vilken lördag!

Aah, jag var helt slut både fysiskt (inte trött-trött) och psykiskt när jag kom hem vid 00-tiden igår kväll. Låååång dag på marknaden, och sedan en tur till Malmö. En fantastisk publik, säkert 3-4000 Drottare skulle jag tippa på, och en supermatch! I 57 minuter hade vi matchen - och sen tappade vi det... 3 mål + med 3 minuter, och en förlängning senare förlust med 3 mål. Fattar fortfarande inte hur det gick till. Detta är nog mitt nästan värsta idrottsminne - för stunden alltså - sedan HBK snubblade i toppen 2004. Där och då igår kväll var jag så nära att bara lägga mig ner och lipa på arenan, men vi gick bara därifrån. Idag ångrar jag det, men jag orkade inte vara kvar och se dom andra fira - men skulle såklart stannat och hyllat Drott ändå. Hey - dom har gjort en hejdundrande säsong och tagit sig ända till final - vilken bragd! Men där och då igår kunde jag inte känna någon som helst glädje över säsongen, what so ever. Sorry.

Idag ser jag lite mer nyanserat på det. De vann faktiskt silver igår, och idag känner jag mig lite mer nöjd ändå, besvikelsen har liksom fått lägga sig under natten. Och ja, det VAR en fantastisk match och en fantastisk kväll igår! Jag är stolt och jag är imponerad av Drott, vilka hjältar!

Ja, detta är idrottens baksida. Man kan inte vara glad jämnt liksom.

Idag är det nytt försök för en vinst - HBK mot Häcken. Vilken skillnad. Det är som natt och dag. På Örjan sitter folk helst tysta och muttrar lite, precis att man klappar när dom gör mål. Igår hejjade och klappade i alla fall 50 % av de 11 000 hela tiden på Drott, vilket tryck! Vilket publikstöd! Jag är helt hes idag och hade ont i halsen redan innan, men nu är det ännu värre. Sov 11 timmar i natt, och vaknade med värsta "baksmällan", dock bättre nu (ingen alkohol inblandad alltså). Men ja, jag ska ta det lugnt idag och gå på fotboll, kanske fortsätta hejja lite men på HBK då :o)

Jag älskar idrott! Märks det? Finns nog inget som får mig så engagerad och påverkad, antingen eget idrottande eller hejjande.




Ja, vi satt sjukt högt upp, har aldrig suttit högre tror jag. Ovanför tv-skärmarna som hänger i taket!

Mustaschkampen - Cancerfonden

Nu har jag precis varit inne på Cancerfondens hemsida och skänkt 50 kr till Mustaschkampen. Visst, 50 kr kanske inte är så mycket, men många bäckar små :o)

Om ni har möjlighet, gör detsamma och klicka på länken nedan vetja! Jag hittade en bild på min kusins sambo, nice musche :)




Fyndtorget Live

Imorn är det dags för årets "Fyndtorget Live" i Halmstad Arena, som arrangeras av Hallandsposten. Ska stå där och sälja detta år också, ska bli roligt. Har plockat ner lite från vinden som jag verkligen inte behöver, och plockat lite här och var här hemma ;o) Guuuud, man har ju så mycket grejer, som man inte behöver?! Tycker i alla fall att detta är en rolig grej, det man inte själv vill ha är det alltid någon annan som vill ha.

"Jätteloppis 8 maj 2010  -  Halmstad Arena
Den 8 maj ordnar Hallandsposten en jättestor loppmarknad med 300 bord inomhus i Halmstad Arena."

Jag ska bland annat sälja träningslinnen från Rönisch och andra märken, antingen aldrig använda, eller använda en gång. Lite andra träningsrelaterade prylar också, såsom reflexväst och pannlampa - båda i förpackningar och oanvända.

En hel hög med träningstidningar tänkte jag också försöka bli av med. Många är ju roliga att ha och läsa sedan, så jag har sparat alla Runners World och alla Body. Men lite Topp Hälsa, iForm och Aktiv Träning har jag slängt ner, och några Allt om Mat och Laga Lätt. Vill inte räkna hur många tidningar jag lagt ner, men det är rätt många. Kollan man på priset på framsidan och räknar dem så ja, tänk er själva. En hel del pengar där ja.

Direkt därefter blir det till att sätta sig i bilen och köra ner till Malmö - SM-final Drott-Sävehov. Ska bli sjukt kul. Hejja hejjaaaa! SM-guld hade varit fantastiskt, men två är också bra. Ni hör hur jag garderar mig ifall de förlorar va ;o)


Härliga fredag!

Äntligen är den härliga fredagen här! Startade på bästa sätt, rask morgonpromenad med Träningsglädje, mycket trevligt!! :o)

Har varit grymt effektiv så jag har redan duschat, fixat håret och sminkat mig - men har bara varit hemma från promenaden i en halvtimme. Bra jobbat, Jenny!

Men va f-n, nåt har hänt med min mail och min messenger! När jag satte igång datorn nu så stod det "Det finns ingen i din kontaktlista än". What? Och klickar jag på mailen så kommer jag in och det nyaste mailet är från 2010-03-23. Suck. Inte kan väl allt försvinna från hotmailen på det viset?! Och från messenger?! Jaja, får kolla på det ikväll.

Nu är jag redo för några timmar på jobbet och sen är det helg! :D

My god!

Ooooooh yes! Vilken j*vla pass rent ut sagt! Så härligt jobbigt, svettigt, flåsigt och framförallt ROLIGT! Vi var 8 pers... haha var höll alla andra hus idag?! Visserligen extrainsatt klass istället för combat, men ändå. Jaja, desto mer plats och utrymme i salen för oss :o) Vi körde på fullt ös, medvetslös typ. Jag älskar det.

Knappt en timme sedan passet slutade, och jag är fortfarande helt skakis i armarna. Och hög på endorfinkick. Vilken energi! Och jäklar vilket pump jag fick i biceps?! Gaaah! Är stenhårt nu, jackan stramade som fasen när jag skulle hem. Sååå roligt, det har jag inte fått så mycket av styrkan (?).

Jenny är så jäkla grym, hoppas det blir fler box-pass med henne! :D Måste nog köra nåt spinningpass med henne snart, det har jag aldrig gjort, hon sägs vara lika grym där.

Min morfar var faktiskt boxare! I Föreningen Gamla Halmstad står han som "Binnberg, Lennart, boxare 2003:156". Kul! Alla andra är fotograf, textillärare, radiotekniker etc, men han är boxare. Låter coolt! :o) Tänk om man har haft det i generna? Om man hade tränat boxning när man var ung kanske man hade varit grym? Jaja, det får man ju aldrig veta, man kanske hade varit värsta talangen... who knows!

Imorn bitti blir det morgonpromenad tidigt som fasen! Gött. Hehe. Om jag kommer i säng i tid. Annars blir det sjukt jobbigt. Men, men. Jag har det i mina egna händer, bara att välja. Gött eller jobbigt. Gött eller jobbigt. Kommer bli gött! :o) Ska bli roligt med sällskap + att jag nu måste gå upp när klockan ringer.



Färgen passar lagom till hur jag kände mig när passet var slut :o)

Let's kick some ass!

Change of plans, as usual! Jag kan nog aldrig hålla det jag har planerat, om jag ska köra själv. Har jag bestämt med någon annan så kör jag naturligtvis enligt planen ;o)

Så det tänkta trappasset/intervallpasset flyttas till imorgon, och nu sticker jag istället till Sats för ett härligt BOX-pass! :D Jag hade bokat in mig på BodyCombat, men ångrat mig och avbokat - trodde jag iaf - till förmån för löpningen, men så ringde de från Sats och sa att passet var ersatt med ett box-pass istället. . Och det kan jag självklart inte missa, det är ju skitkul! Jenny som har det dessutom - hon är grym!

Så nu ska jag slåss för allt i världen ;o) KUL! Är såååå sugen och superpeppad nu! Yeah!

Dagens motionstips :)

Ikväll smäller det, det  är premiär på dansbanan i Karsefors! ;o) Ni hör ju hur det låter - värsta eventet ju hihi. Men helt ärligt, det är så fruktansvärt kul att dansa bugg! Jag älskar det! Visst är inte musiken världens bästa alla gånger, men bara det är bra takt och man kan dansa till det så tycker jag det är helt okej. Och ja, det är verkligen motion. Man blir svettig och andfådd, i alla fall när man är iväg på sådana här danskvällar där man oftast inte kör så mycket paus. Är man ute på dansställe en fredag- eller lördagkväll blir man kanske inte lika svettig haha, då tar man det kanske lite lugnare och tar mer pauser :o)

Så - det var dagens motionstips! Tror jag ska ha pulsklockan på mig bara för att se var jag landar på - och jämföra med promenad t ex. Får bli ett minitest!

Här har ni en av mina favoritlåtar att dansa till. Är säkert hur töntig som helst - men jag äääääääääälskar det! ÅH! Härlig röst och helt perfekt att dansa till, särskilt när man dansar med någon som vet vad han gör :)

















Löparsuget är tillbaka!

Jaaa, jag har fått tillbaka löparsuget igen! Efter att ha haft svårt att komma igång igen, ända sedan i höstas, känner jag nu glädjen och suget efter att springa igen :o) Ja, ja, ja!

Så imorn blir det lite trappintervaller tror jag! Träningsglädje har redan räknat trapporna, så jag kan ju "sno" det från henne, hihi. Bara att köra på med andra ord!

Är det någon som har något annat roligt tips på form av intervaller eller liknande? Överös mig gärna med idéer! Vill göra något extra roligt imorn :o)


Ps. Bilden har inget med inlägget att göra ;) Ds.


8 blåsiga km längs havet

Har gått och haft ågren och ångrat mig som bara den att jag inte anmält mig till Vårruset, som springs här i Halmstad idag. Men igår kväll bestämde jag mig för att jag allt skulle springa mitt egna vårrus idag. Och man kan ju inte vara sämre - så jag drog till med 8 km! Kan säga att det var bra blåsigt utmed havet på Prins Bertils stig, men ändå så härligt underbart. Batteriet till min mp3 tog slut sista kilometrarna - och jag kunde höra vågornas brus, det är verkligen balsam för själen! Man glömmer bort hur jobbigt det är att springa för en stund och bara njuter :o) Riktigt mörka moln som rörde sig över havet, men solen trängde igenom emellanåt och regnet höll sig borta.

Mötte inte så många löpare, men en 5-6 stycken blev det, och ett par raska promenerare. Jag tycker det är riktigt trevligt när de man möter ler mot en och kanske nickar eller hejar, det ger mig massor av energi! Man kämpar på och det går tungt, och så möter man en medlöpare som ler mot en - vips så orkar man ytterligare lite till utan att dö på kuppen! Idag log först en man, han såg väl hur trött jag var och att jag behövde det där mitt i en orkanvind, och sedan en kvinna med hund, men hon såg ut som om hon knappt kunde hålla sig för skratt. Så man blir lite konfundersam - ler de för att uppmuntra en och för att de är allmänt trevliga, eller kan de knappt hålla sig för skratt när man kommer flåsande som en flodhäst och illröd i ansktet och det ser ut som om man håller på att dö?

Jaja, i vilket fall spelar det ingen roll, det bjuder jag på i så fall :o) Bara folk ler mot mig så är jag glad!




Bästa stunden på dagen?

Mötte en kompis idag när jag var ute på morgonpromenaden, vi möts titt som tätt där på morgonkvisten, och hon sa något bra som jag nog faktiskt tycker stämmer för tillfället! Hon sa "Detta är den bästa stunden på dagen" och ja, jag kan inte annat än att hålla med. Det är så härlig luft ute, inte så mycket folk, man piggnar till och får både motion och en rejäl dos luft innan det är dags att sitta inne hela dagen.

Det är helt fantastiskt! De fina omgivningarna vi har centralt i Halmstad gör inte saken sämre direkt ;o)



Nu är jag redo att möta dagen! :o) Ikväll blir det eget Vårrus utmed havet - wohooo!

Färdigpumpad för idag :o)

Då var veckans bodypumppass klart, det är ju bara så roligt för tillfället! Bra kombination med löpningen också, men jag längtar allt till gymmet igen och till tiden efter Göteborgsvarvet då jag ska fokusera 100 % på styrkan typ. Längtar, längtar. Men var sak har sin period! :o)

Har laddat hem ett fotoredigeringsprogram, jäkligt kul! PhotoScape, finns gratis, perfekt. Kul leka lite! Har bara testat med ett foto nu precis, men ska bli kul sätta sig in i programmet lite mer så man kan utnyttja det.

Imorn är det Vårruset här i Halmstad, jag ska inte springa i år... Har inte anmält mig med något lag, men visst kan man efteranmäla sig imorgon. Men betala typ 200 spänn för att få springa på berget just imorgon, det känns lite sådär. Jag ska springa mitt eget Vårrus på Prins Bertils stig istället. Mycket coolare ;o) Billigare framförallt!

Nu hör jag hur spikmattan ropar efter mig, får nog dra mig bortåt den snart... med nya Hänt Extra. Love it!



Sämre kan man ha det...

När man är ute och springer! :o) Blev en helt fantastisk kvällsrunda längs med havet på Prins Bertils stig. Älskar det! Bilden tagen med min mobilkamera gör inte omgivningarna riktigt rättvisa, det var inte riktigt så mörkt ute heller. Men man ser ju på ett hum hur det ser ut. Någon som är avundsjuk?! Älska havet, älska bästkusten, förlåt, västkusten! :o)



Härlig avslutning på en ändå rätt bra vecka, och en jättebra helg! Imorn ny dag, ny vecka och nya möjligheter!

Produktiv söndag - förhoppningsvis...

Idag har jag mycket på schemat som jag vill/ska hinna med, får se hur mycket som blir verklighet :o) Än har jag inte kommit igång med något av det...

  • Diska, plocka iordning, städa
  • Städa på balkongen
  • Titta på handboll på tv - Ystad mot Drott
  • Ut och springa i det härliga vädret
  • Lyssna på fotboll på radion - Brommapojkarna mot HBK
  • Laga mat inför veckan
  • Kvällspromenad
Som sagt, ska försöka hinna med allt det. Men jag har en känsla av att det jag absolut kommer hinna med är handbollen och fotbollen *skratt* Förstår inte varför...

Just ja, igår köpte jag en MC-hjälm, wohooo! Nu är det "bara" kläder som saknas... och det är inte särskilt billigt. Så jag får se när det blir, kollar lite begagnat och så, behöver ju inget nytt.

Nä, nu får jag sätta igång om jag ska få någonting gjort. Roger är i garaget och tvättar MC:n. Får se om han kör en runda idag i alla fall, men han har lite ont i underarmarna så vi får se. Hade helst velat ha på lite grym musik till min städning, men kan inte komma på någonting alls just för tillfället...


Hjärtat på sin MC för första gången, när vi var och hämtade den :) Nöjd, nöjdare nöjdast?

Valborg och 1 maj

Hej!

Vi hamnade på lite valborgsfirande med Lions igår, haha :o) Dom hade lite lottstånd och så sjöng en kör in våren (eller vad det nu är dom sjunger för?) Tog 6 lotter för 20 kr, gav 3 till Roger och jag öppnade 3 själv. Vem vann? Jo, Roger såklart. Men man kan säga det var min förtjänst också va? ;) Han betalade, jag drog, han öppnade.


Nice va? Jag blev jätteglad, det var typ högvinsten.

Vi fick ett litet infall så nu är vi på väg till Gekås i Ullared - weeehoooo! Hoppas på lite fynd! Man vet aldrig vad man hittar... men jeans och skor står på listan. Och schampo och balsam. Och hårfärg. Resten är öppet :o) SKOJ! Jag älskar verkligen Ullared, kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira en tråkig röd dag på en lördag.

RSS 2.0