Så varmt, så varmt...

Idag har det ju inte alls varit lika varmt ute som senaste dagarna, och till och med lite inslag av regn och åska. Men på Sats, där var det ungefär tusen grader inne. Svetten bara rann av mig, överallt, trodde jag skulle svimma av värmeslag. Drack hur mycket som helst! På Träningskompaniet igår var det en grymt bra klimatanläggning, där var hur svalt som helst. Stor nackdel där, Sats....

Passet gick i alla fall hur bra som helst trots värmen, blev bröst + biceps + triceps som jag planerat tidigare idag. Inga direkta ökningar på vikterna förutom i bänkpress, men några fler reps klämde jag ändå till med. Man kan ju faktiskt heller inte räkna med ökningar varje pass ;o) Jag är nöjd!Jag kunde inte få en klar bild, var liiiite trött i armarna... :)

Kommentarer
Postat av: HANNA MALMSTEN

Skönt med träning :D

2010-07-13 @ 22:00:44
URL: http://hannamalmsten.blogg.se/
Postat av: Ina

Härligt bruden!! =) Jaaa, den rosa smartshakern är görbra, och fin! Jag ställde upp den i bakgrunden just för att du skulle se att den är invigd nu, HAHA! Tänker på dig utanför bloggen ocskå :DVad blir det för pass imorrn?=)Kram

2010-07-13 @ 23:19:19
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

HHAHAHAHAHAHAH!! Nä, jag stod naken där vid Paddan, det regnade ju o så, så kläderna blev ju blöta och därmed vägde mer.. höhö, not ;)

2010-07-13 @ 23:32:36
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Pia

Visst är det tråkigt när inte de större kedjorna skaffar bättre luftkonditionering på gymmen, jag har samma problem på mitt gym fast det är mindre dock. Känns som man dör närman håller på.. ;)Inte illa att du fick knåpat ihop dig ett sådant kan on pass trots värmen!

2010-07-14 @ 13:30:37
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
Postat av: Ina

Tjoohoo!! vad gör du ?=)

2010-07-14 @ 13:49:14
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0