Månadens höjdpunkt...?

Okej, kanske inte riktigt, men nästan! Pratar om nya BODY såklart :o) Har handlat och städat för fullt här ikväll så nu är jag väl värd bara glida ner i sängen med massa härlig läsning och lite extra inspirations- och motivationsboost.

Natti natti!




Gymmande deluxe

Japp, blev som sagt ett gemensamt gympass med hjärtat igår - så kul! För mig är det stor skillnad att träna med honom och ha någon som passar - jag tar faktiskt i betydligt mer än annars. Även om jag tycker att jag alltid tar i och gör mitt bästa så märkte jag igår att jag orkar mer än jag tror. Räcker att någon står jämte och småskriker på mig tydligen *skratt* Samt någon som passar när jag körde bänkpress och hantelpress, det underlättar och man kan köra hårdare om man får hjälp sista. Borde ragga nån träningskompis på Sats kanske ;o)

Blev ett bra pass och ja, jag har träningsvärk i bröst, axlar och triceps idag. Härligt ont!

Gymmet på jobbet är faktiskt helt okej - och gratis - och det har det mesta man kan tänkas behöva! Dock ingen sån maskin man kan göra chins och dips i med vikthjälp, men sån finns ju på Sats. Och köra ett pass på jobbet då och då är ju helt okej!


GO HARD OR GO HOME






Pigga och fräscha idag?!

God förmiddag!

Hur mås det idag? Här är det tipptopp! Både jag och Roger körde på nyktert igår och vi är oförskämt pigga och fräscha idag måste jag säga :o) Sov länge men nu är vi på G. På väg ut på en powerwalk och senare i eftermiddag blir det ett pass på gymmet tillsammas. Inte ofta vi tränar ihop, ska bli jättekul! Bröst, axlar och triceps står på schemat för min del och biceps och triceps för hans del.

Tänkte jag kunde bjuda på lite bilder från vårt midsommarfirande igår, en lugn och mycket trevlig dag + kväll!



Midsommarlunch!


Finaste grillen!


Sött snapsglas, inte sant?


Mosters man som är ute och fixar grönska till midsommarstången ;o)


Vi tjejer stack iväg och plockade lite Lupiner :)


Gekås-påsar är bra att ha :)


Fiiiina!


Grönskan på plats...


...och så även blommorna! Fin, inte sant?


Den obligatoriska dansen runt midsommarstången!


Jag och mina kusinbarn, de växer snart ikapp mig! Gaaaah... Inte så svårt dock, haha.

Glad midsommar!

Varit ute på en härligt rask morgonpromenad på 75 minuter. Började min promenad med massa moln på himlen och avslutade den med en blå himmel och massa sol. Bra start på en förhoppningsvis härlig midsommarafton!


GLAD MIDSOMMAR ÖNSKAR JAG ER, MINA SÖTA LÄSARE!




Snygg, snyggare, snyggast? Min nya fina kl...

foto1601 (MMS)

Snygg, snyggare, snyggast? Min nya fina klocka. Så enkel och så snygg. Älskar den redan.


Grymmelicious day!

Ojoj, har vart igång på språng i princip hela tiden sedan jag slutade jobbet! Stack direkt till Sats och drog av ett grymt härligt biceps- och benpass, mest biceps, tänkte köra några benövningar på lördag också. Mina vänner, jag börjar komma tillbaka så smått till där jag slutade i maj. Och det känns så gött, så gött, vill jag lova :o)

Efter det blev det en jättegod inte så god kebabsallad på en uteservering i stan, jättemysigt även om maten var sådär. Men nu vet jag det till nästa gång, alltid lär man sig något! Vädret har ju bara varit helt fantastisk, satt ute 45 minuter på lunchen och njöt i fulla drag.



The summer is heeeeeeere!


Tvätt, tvätt, tvätt...

Jag hade verkligen ett berg av tvätt här hemma, fattar inte varför man samlar på sig?! Eller man och man, jag i alla fall. Tycker det är skittrist att tvätta och det blir lätt att det går lite länge mellan gångerna = allt måste tvättas på en och samma gång. Nu hade jag inget val - hade använt alla handdukar, alla träningskläder, i princip alla underkläder och lakan. Så ja - det var välbehövligt!

Om en stund ska jag ner och byta maskiner och sedan ska allt bara hängas upp och torka *puh* Tur tvätten torkar sig själv så att säga! Passar på att städa lite när jag ändå har så tråkigt med tvätten, haha.

Och solen den skiner för fullt så det får nog faktiskt bli en rask promenad när jag bytt maskiner, gäller att ta tillvara på solen den tid man är ledig! Blir inget pass i gymmet idag - laddar för imorgon då det blir ben + biceps.



Härligt bodycombatpass!

Det blev ett härligt, svettigt och energigivande bodycombatpass tidigare ikväll, så roligt och tiden bara flög iväg! Louise är tillbaka på Sats efter mammaledighet och hon är alltid så jäkla grym! Hoppas hon kommer köra step till hösten, det saknar jag verkligen, var så otroligt roligt med henne som instruktör.

Wohoo vilket energigivande pass! Nu några timmar senare är jag faktiskt rätt trött, så det blir sängen tidigt idag med. Var så härligt vakna utsövd imorse att jag satsar på en repris :o)



Bild från google.se

Halmstad från sin bästa sida denna morgon

Igår kväll kring träningen och därefter mådde jag så jäkla dåligt, jag är inte säker på varför, men jag har mina aningar ;o) Så därför ska jag utesluta "mina aningar" i veckan och se om det blir bättre. Håll tummarna!

La mig därför väldigt tidigt igår och vaknade utsövd och pigg idag, så skönt! Blev därför en lite längre morgonpromenad idag och vilket väder! Blev en runda ner på stranden och oj vad jag njöt. Helt underbart skönt ute, det kommer bli en kanondag, det lovar jag. Kul för alla er som är lediga eller kan vara ute i alla fall, tänk på stackars mig som får sitta inne 07.30-17.00! ;o)


Halmstad visar sig från sin bästa sida idag!






God morgon världen!

Vilken underbar dag! Säg vart går färden, vart åker vi idag...

Började dagen på det bästa av de bästa sätt, med en morgonpromenad. Strålande sol, klarblå himmel, lite kyligt i luften - åh så underbart! Nu är jag redo att möta denna härliga måndag som ligger framför oss.


En hel orörd dag ligger framför oss, och vi har alla möjligheter att själva göra den här dagen till den bästa av de bästa dagar!


Träningssammanfattning vecka 24

Nu när jag faktiskt kommit igång rätt bra igen efter Göteborgsvarvet så kanske det är dags med en "veckans träningssammanfattning igen" :o)

Måndag: Promenad till och från jobbet + rygg
Tisdag: Morgonpromenad 30 min
Onsdag: Ben + biceps
Torsdag: Kvällspromenad 40 min
Fredag: Bröst + axlar + triceps
Lördag: Förmiddagspromenad 90 min
Söndag: Förmiddagspromenad 75 min + kvällscykling 60 min

Sammanfattning: har rört på fläsket 8 h och 15 min den här vecka, förutom cykling till och från jobbet tisd-fred men det blir bara cirka 15 min om dagen så det räknar jag det, det hör ju till vardagen!

Riktigt nöjd med veckan, och jag har en grymt bra plan inför kommande vecka = nästa vecka kommer bli superb!

Varit ute och cyklat ikväll, vilket härligt väder. Cyklade längs med Prins Bertils stig och det är ju bara helt fantastiskt vilket fint motionsstråk vi har där, klart underskattat känner jag varje gång jag promenerar, springer eller cyklar där.

Förresten, jag är så jäkla glad, kollade på Sats hemsida innan om det händer nåt kul i veckan - och guess what? Min gamla favvoinstruktör är tillbaka från mammaledighet och kör dessutom mitt gamla favvopass bodycombat på tisdag. Kan man bli annat än just överlycklig då?! Wohoooo - ska bli så jäkla gött köra för henne igen! :o)




Malmö it is!

Sitter på tåget till Malmö nu, gud så mycket smidigare det är när man har mobilt bredband och man kan använda sin bärbara dator till nåt vettigt ombord på tåget ;o) Tack Maria för att jag fick låna din dongel! :D Nu går det hur bra som helst att surfa, tåget står still och väntar på ett mötande tåg, sällan det händer. Varför väntar aldrig det andra tåget när jag åker? Alltid mitt tåg som väntar av nån anledning. När vi har åkt går mottagningen fram och tillbaka, men som sagt, tiden går mycket fortare när man kan surfa.

Hann dra av ett mycket bra pass på gymmet för några timmar sedan, blev bröst, axlar och triceps. Var endast en kille i gymmet när jag kom, och sedan kom ett par till men det var hur lugnt som helst. Det är man inte van vid, det var verkligen skönt! :o)

Undra vad man ska äta ikväll... känns som att det blir nån köpemat. Tror jag väljer mellan sushi och en sallad från Go Green. Hm, är ju faktiskt internationella sushidagen idag, visste ni det? Jojomensan, visst är det de :o) Så kanske skulle man fira detta med just sushi. Bestämmer mig lite senare :o)

Jag är jätteshoppingsugen! Så om jag får som jag vill så blir det en sväng till Ikea imorn, I like. Tänkte dessutom gå en sväng till Deischmann och New Yorker också :o) Yeeeeey! Shoppaaaaaaaaa! Tur man får lön snart så man kan sätta sprätt på dom sista slantarna ;o) Nej okej, så illa är det inte, men ändå *hihi*.

Nu rullar tåget, hoppas det funkar att publicera detta också nu bara. Funderar på att skriva ett inlägg om min viktresa som började 2005, med både text och lite bilder. Men bara om det finns intresse för det? Funderar på det i alla fall.

Åååååh nu finns det "signaltekniska orsaker" så nu kryper vi fram, med "reducerad hastighet" ytterligare NÅGRA KILOMETER! My god, undra om jag kommer fram till Malmö idag.



Mina fina örhängen jag fick av hjärtat i julklapp. Ringen jag fick när jag fyllde år matchar, det är från Laila Bagges kollektion Rock by Sweden. Love it!

Kvällspromenad

Aaaah vilken träningsvärk jag har i benen och rumpan idag! Det är galet men åh så skönt samtidigt. Det är värst när jag har suttit still eller stått still och ska börja röra på mig, hahaha. Vaggande ankan, ja det är jag det :o)

Men - fick med mig Maria ut på en 40 min kvällspromenad och den blev faktiskt rätt rask ändå trots träningsvärken. Så skönt komma ut i friska luften när man jobbar inne hela dagarna.

Hade planerat in ett gympass ikväll men har väldig träningsvärk i biceps också så kände att jag inte hade haft max att ge axlar och triceps - hoppas bara inte det blir mer träningsvärk tills imorgon får då ska jag köra passet oavsett. Åker till Malmö imorn eftermiddag och vill gärna ha styrkan "klar" för veckan då.

Är grymt trött idag, vilket jag faktiskt inte har varit på kvällarna senaste tiden (PWO som gör det måntro?) så därför har det inte blivit så mycket sömn som jag är van vid sista veckan... men ikväll ska jag nog kunna somna rätt tidigt hoppas jag så man är utvilad till helgen! ;o)

Förbannat irriterad ------> förbannat nöjd

Efter måndagens rygg- och tänkta bicepspass var jag jäkligt irriterad - på mina underarmar! Åh dom är för svaga, dom orkar ju ingenting! Fattar inte varför det har blivit så nu, det var inte riktigt så mycket innan?! Nåja, jag var riktigt nöjd när jag var klar med ryggen, kände mig stark men kände också att underarmarna tog slut i sista övningen - Latsdrag med V-handtag. Men sen när jag skulle börja med biceps sa det bara stopp. Stopp, stopp, stopp. Det gick inte alls. Underarmarna var helt slut och vägrade samarbeta. Det var bara att bita ihop och packa ihop och dra sig hemåt.

Men NU, nu är jag nöjd :o) Körde ben + biceps idag och det var ju grymt mycket bättre kombination, kunde verkligen ta ut mig på alla 3 bicepsövningar eftersom underarmarna var pigga och fräscha, tack för det!

Blev ett gryyyyymt bra pass idag helt enkelt! Yeeeeey! :D

Så gick kort och gott från förbannat irriterad till förbannat nöjd. Det är en utveckling åt rätt håll minsann! :o)






God morgon!

Idag blev det en härlig morgonpromenad i strålande solsken från en blå himmel. Kan man starta dagen på ett bättre sätt? :o)

Hamnade visst mitt i något polisingripande, vet inte riktigt vad det handlade om. De hade i alla fall gripit 2 killar som stod upptryckta mot bilen och poliserna pratade om att det skulle ligga slängda pengar någonstans. Jag började genast springa runt och leta! Nej, jag bara skämtar såklart. Inget kan störa min morgonpromenad ;o) Får se i tidningen sen vad det handlade om, nyfiken som man är!

Sedan måste jag nog ta tillbaka det jag skrev häromdagen om att min nya PWO inte var jättegod. Den är inte bara inte god, utan den är fullkomligt vidrig rent ut sagt. Blääää *ryser*. Haha, men man vänjer väl sig? Den ger i alla fall god effekt så den får gå ner oavsett smak. Vill man ha effekt så får man stå ut med lite äckeldricka ;o)



Inte från dagens morgonpromenad men från en promenad häromdagen.

Kastar in handduken för idag...

Nu kastar jag in handduken för idag, är så otroligt trött. Sov 12 timmar inatt och vaknade med huvudvärk. Denna har sedan inte släppt riktigt på hela dagen utan det har gått fram och tillbaka. Riktigt störigt :/ Har dock städat lite, diskat upp det jag hade i diskhon, varit och handlat, lagat mat enl nedan och slutligen spelat en runda minigolf med grabbarna. Där innan hann jag med en kort fika och lite spel med kusinbarn och moster med man som var hos mina föräldrar. Så det har varit en bra dag trots huvudvärken malande.

Imorn blir det rygg + biceps i gymmet - wohoo! Längtar! =) Min nya PWO var ju skitgrym när jag testade, hoppas på samma effekt imorgon!

Natti natti!




Kan inte påstå att det smakade gott direkt, men det gick ner ;o)

Chili con carne

Har varit iväg och handlat lite bra och nyttiga livsmedel inför veckan, blir så mycket lättare när man har planerat och handlat hem, och fixat. Har precis lagat 4 portioner Chili con carne - blev supergott! Åt det med vanlig isbergssallad till. Mums! Väldigt enkelt, vanligt recept men tänkte än då dela med mig av det :o)

Chili con carne, 4 portioner för mig, kan ju variera utifrån hur mycket man vill/ska äta:
  • Nötfärs, 500 gram
  • Vita bönor i tomatsås, 1 förp (380 gram)
  • Krossade tomater med chili, 1 förp (390 gram)
  • Kidneybönor, 1 förp (240 gram)
  • Valfi kryddning - jag tog Santa Maria Spicemix chili con carne - har ej räknat in det i kaloriberäkningen.
Innehåll exkl. eventuell kryddning: 1364 kcal; 132 gram protein, 112 gram kolhydrater och 41 gram fett.

För mig blev det som sagt 4 portioner, och därmed 341 kcal; 33 gram protein, 28 gram kolhydrater och 10 gram fett.






Bilder från gårdagens utflykt

Här kommer lite utlovade bilder från gårdagens mysiga utflykt i Göteborg. Tågresa, båtresa t o r Älvsborgs fästning, Universeum, middag och shopping. Låter som en helt okej dag, va? :o)



Inte mycket folk på X2000 en lördagmorgon Halmstad-Göteborg


Båten vi åkte till fästningen med - för övrigt kände jag allt igen den - gammal sundsbuss Hbg-Helsingör! :D


Japp, samma bro man sprang på för några veckor sedan - tur det inte blåste lika mycket då som igår...


Glad man kunde värma sig med lite varm choklad inomhus på fästningen :)


Aldrig varit där tidigare, men barnen hade det. Tror vi hade lika roligt allihop - barn som vuxna ;o)




Som sagt, vi vuxna hade nog minst lika roligt som barnen :o)


Detta är egentligen bland det värsta jag vet, kan knappt titta på dom *ryser* Men man ska utmana sig för sina rädslor!


Rolig röd fågel.


Mums, buffé på bästa Lydia's på Nordstan. Superbra ställe! Rekommenderas!


Blev lite shoppat i alla fall! ;o) Ser mer ut än vad det är - två sjalar. Men alltid nåt.

På utflykt i Göteborg

Idag har det varit en sjukt lång dag! Åkte iväg med tåget kl 07.20 imorse och var tillbaka på stationen kl 20.37 :o) Var på Älvsborgs fästning och kan sammanfatta det med ett ord: blåsigt. Stannade inte så länge utan åkte tillbaka till fastlandet igen och drog till Universeum, har aldrig varit där innan. Mycket lyckat!

Hann även med middag på Lydias och liiiite shopping. Som sagt - heldag it is! Bilder kommer imorgon! :o) Är helt slut så nu blir det sängen - imorn ska jag sova galet länge. Sova, sova, sova.



PWO = toppen!

Testade PWO-produkten idag som jag fick igår. Har bara testat en annan häromdagen som jag hade prov på och då kände jag inget, men idag kände jag skillnad! Eller jag tror det i alla fall ;o) Jag tog den hur som helst, promenerade raskt hem från jobbet och stack till gymmet direkt när jag bytt om hemma. Och jäkla vilken bra pump jag fick när jag tränade, och gud jag såg starkare ut än nånsin! Nåja, allt är ju relativt, men jag såg starkare ut än vad JAG har gjort innan, man får jämföra med sig själv ju :o) Men man bli ju ännu mer sporrad när man ser stark ut, inte sant? Då vill man bara köra ännu hårdare.

Nu blir det en sallad på pizzerian och sedan förhoppningsvis minigolf om inte regnet vräker ner. Spel mot 3 grymmisar, whish me luck...

Påfyllning + allmän förvirring...

Idag har jag verkligen fått påfyllning här hemma - av lite av varje kan man säga! :o) Var inom stan en sväng efter jobbet och fyndade en jeanskjol, en kofta och 3 par trosor för 300 kronor totalt. Riktigt nöjd där! Sedan vart jag en sväng på Hemköp och Nergz livs och hämtade ut paket från H&M och från Top Formula. Najs!




Vet att bilden är skitdålig... Nattprotein, preworkout, fatburner och carb blocker. Ja, det var rea och gratis frakt ;) Då kan man passa på testa lite nya saker! Beställde jeans från H&M och hör och häpna - de passade! Så jäkla gött! Tycker aldrig att de gör det annars :/ Har jättesvårt hitta jeans som passar både runt midjan och låren. Big problem!

Imorn blir det fullt upp som vanligt. Morgonpromenad, jobb, träning och sedan avslutningsvis minigolf med grabbarna och Maria. Kul! :o)

Mindre kul att jag har "slarvat" bort mina nycklar... Roger körde mig till jobbet imorse och jag var noga med att tänka att jag skulle ha med mina nycklar eftersom han låste dörren, men ändå hade jag inte dom i min påse på jobbet när jag skulle hem. Inte låg de hemma heller - eller i Rogers bil. Så var är dom?! Jo - jag kom precis på det tror jag - i kylskåpet på jobbet?!?! Ja, du läste rätt. Jag tror dom är där i alla fall, i min påse med mellanmål jag hade med mig imorse men aldrig åt. Jag håller tummarna allt vad jag kan för att dom är där, annars är det illa. Både husnycklar och cykelnyckel med mera i knippan :S Detta är så typiskt mig så det är inte klokt. Jag kan slarva bort det mesta. Det andra som jag har slarvat bort här hemma för tillfället och som fortfarande inte hittats på flera veckor är min dosa till internetbanken samt en stor hårfön. Sjukt, jag vet.

Just ja, fick ju lite presenter igår. Fick pengar till kläder + kläder, bikini, ny blender (eller klart den var ny, men jag menar att den jag hade är sönder), biljett till Thomas Pettersson i höst samt tågbiljett t o r Göteborg på lördag när vi ska till Älvsborgsfästning på utflykt. Och så fick jag anmälan till Prinsens minne i augusti också :o) Häromdagen fick jag duschtvål + bodylotion av mina kusinbarn och presentkort av min moster + man, kusin + kusin med sambo. Gulligt!

Av Roger fick jag en jättefin ring från Rock by Sweden av Laila Bagge - precis en sån jag hade önskat mig för läääängesen, tänk att hjärtat kom ihåg det :) Fick örhängen i julas i samma stil, kanoners! Den är dessutom mycket snyggare i verkligheten än på bild, det var svårt få till en rättvis bild. Men man ser ju ungefär i alla fall.




Nu blir det sängen här så man orkar upp imorgon för morgonpromenaden. Imorgon kommer jag ha en ny utmaning också som sträcker sig fram till semesterstart. Be back for that! ;o)

Det är ingen vanlig dag...

Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Jennys födelsedag...

Hurra, hurra, hurra!

:o) Hihi!

Firat med god mat tillsammans med älsklingen hemma hos mina föräldrar. Öppnat lite paket och haft det allmänt mysigt. En kanonmysig födelsedagskväll! Kanske kommer bilder på någon present imorn. Om ni har tur ;o)



I'm squeeeeezed!

Aaaah precis kommit hem från ett grymt rygg- och bicepspass, har totalt köttat ur musklerna och det är så jäkla gött! Testade en PWO som jag hade ett par provförpackningar från, vet inte om det gjorde någon skillnad eller om det var att jag tränade lite senare med mer energi, jag blev i vilket fall supertaggad på väg till gymmet och jag körde verkligen fullt ös - medvetslös! Det kommer kännas imorn - hoppas jag! :o)


Åh det är så härligt vara tillbaka i gymmet, I lööööv it!

Var dock mer folk än jag trodde det skulle vara omkring kl 20-21 en måndagkväll. Var absolut inte för mycket folk så det störde på något vis, men ändå. Droppade i och för sig rätt snabbt av vid 21-tiden... Skön tid att träna på, frågan är bara när jag kan somna ikväll, man är änna uppe i varv här efter ett såhär skönt träningspass! Om än slut samtidigt :o)

Nu ska jag trycka i mig kvällsmålet - jordgubbar och kesella. Man kan äta sämre kvällsmål, inte sant? ;o) Mums!




Söndagsutflykt 2010-06-06 - bildbomb

Idag blev det en tur till Lynga igen, och den fina Dynen - ni vet den där 38 meter stora sanddynen mitt i skogen :o) Hade fixat pastasallad och kycklingvingar/-spett, var riktigt gott. När vi ätit och myst en stund gick vi tillbaka med alla saker och sedan promenerade vi ner till havet. Vädret var ju kanon och det är så himla fin natur där nere, det är verkligen kanon. Veckan kan inte avslutas på bättre sätt! Låter bilderna tala för sig själva idag med.

Lite födelsedagsfirande - lite nationaldagsfirande :o)








Sköna söndag

Fanns det inte ett "tantprogram" som hette så i slutet av 80-talet eller början av 90-talet? Vill minnas att det gick nåt sånt på söndagsförmiddagarna, minns en kvinna och en scen typ, och att jag tyckte det var urtrist och för tanter :o)

Idag har jag i alla fall shoppat lite inför min födelsedag, wohoo. Bra shoppa med mamma ibland va! ;o) Har också gjort picknickmat i form av pastasallad med mera till 10 pers så jag känner mig rätt nöjd må jag säga!

Nu ska jag snart iväg på en söndagsutflykt med picknick - hur mysigt som helst! Återkommer säkert ikväll med lite bilder.



Gårdagskvällens "sitta och tjöta på en uteservering-outfit". Baggyjeans och ett par sneakers nertill som man inte ser.

Lördag 5 juni = sommar!

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Har suttit några timmar vid havet och njutit, samt tagit en kort promenad längs detsamma. Verkligen underbart! Käkat lite sushi och nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir en sväng på Bulls uteservering med en tjejkompis. Myslördag!



I'm back!

Jäkla va gött, rent ut sagt, det var att vara tillbaka på gymmet! Kände bara hur jag blev superpeppad och supertaggad så fort jag kom innanför dörren, wohooo! Älskar det! Körde överkroppen, ett kort pass med lite lättare och lite fler reps än vanligt, och 4 set per övning, 1 övning per muskelgrupp. Sparade ben och triceps till eventuellt senare i helgen :o)

Körde:

*Liggande bröstpress 45° lutning
*Sittande rodd, smalt grepp
*Axelpress
*Bicepscurl med stång

Detta korta pass räckte gott och väl som ett första pass efter uppehållet, fick värsta pumpen i biceps, så jäkla gött!! Lattjade lite i omklädningsrummet efteråt då jag fortfarande var uppspelt och glad efter passet :o)


Grrr, visst ser jag arg och farlig ut?!


Mitt nyaste klipp, perfekt tröja att ha över till och från träningen bland annat. Ser trist ut men är jätteskön och rätt snygg faktiskt, slutar precis där bilden slutar, alltså är den lite kortare, och har 3/4-längd på ärmarna.

 Min fina shaker, är såååå nöjd med min nya bästis :o)

Oj, vad dålig kvalitet det blev på bilderna när man skickar dom via mobilbloggande typ. Men men, de var inte så vackra från början ändå, haha.

Har precis ätit tacos, mums så gott! Mätt och belåten ska jag nu cykla ner och spela minigolf. Jag tror bestämt att min kompis Janne vill ha revansch från förra gången då JAG vann för en gångs skull, mohaahaaaahaaaaa.

Njuter av livet :)

foto1407 (MMS)

Njuter av livet :)


Härliga fredag!

Det gick hur bra som helst att jobba idag, och jag känner mig så gott som helt återställd. Pigg och glad skiner jag ikapp med solen! :o) Och just solen ska jag strax ut och njuta av, ett par timmar med en bra tidning i en brassestol är inte att förringa.

Senare blir det... TRÄNING! Jaaaaaaaaa! Wonderbar, lovely, fantastiskt, extraordinärt!

Fit for fight

Yes, nu känns det som om jag är fit for fight på riktigt! Idag blev det en lunch med mamma på min granne pizzerian, mumsade i mig en god kebabsallad med vitlökssås *slurp*.

Det blev en promenad på kanske 75 minuter på seneftermiddagen med trevligt sällskap i form av Evelina, jättemysig tjej, och jag kände mig precis som vanligt, jag blev inte extra trött som jag trodde jag skulle bli. Måste ju bara betyda en sak - jag är frisk! :o) Wohoo!

Så, helt beroende på hur jag mår imorn såklart, jag funderar på om jag klarar av ett liiiiitet pass på gymmet imorn? Jag är supertaggad, vill bara dit och köra gärnet! Det ska jag dock inte göra - men kanske att jag kör ett lite lättare helkroppspass bara som en mjukstart och sen kör gärnet från måndag? Det tål att tänkas på! Men som sagt, det beror helt och hållet på hur jag mår imorn, vågar inte hoppas för mycket.

Imorn blir det dessutom jobb också, ska faktiskt bli roligt och lagom med 5 timmars arbetsdag, det blir såååå långtråkigt vara hemma hela dagarna! Klättrar i princip på väggarna och dör nästan av tristess. Hänga i soffan en hel dag är inget för mig. Okej, kanske en dag, men inte längre. Men vad göra när man inte är frisk, och jag inser nu nyttan med att vila när man är sjuk - sjukdomsförloppet känns inte alls lika långdraget utan det är helt klart värt att vila :o) 



Träningssug!

Var ju som som sagt ute och gick en lugn promenad i eftermiddags, och det gjorde mig inte direkt mindre träningssugen. Jag är jättesugen på både gymmet och ut och springa. Gah - jag vill träna nu! Men, ska ta det lugnt och försiktigt. Har precis bestämt mig för att hålla mig hemma från jobbet imorgon också just in case, vill ju inte gärna ligga till helgen igen. Förhoppningsvis jobba på fredag om jag inte blir sämre igen.

Jag antar att det inte är mycket att göra för att stilla suget när man inte kan träna - men jag har i alla fall suttit på balkongen en stund i tränings-/joggingkläder drickandes fun light i min fina rosa smartshake :o)




Ljuvligt

Blev lite ändrade planer såhär på eftermiddagen. Kände att jag verkligen behövde ut, så Maria kom och hämtade mig och så körde vi ner till stranden för en lugn och skön promenad. Och det var verkligen ljuvligt! Hade pulsklockan på mig bara för att se hur pulsen betedde sig, och den var alldeles normal. Både när jag satt i bilen och när vi promenerade. Wohoo - jag är nästan helt frisk tror jag bestämt!

Måste nog bli en till promenad ikväll, om jag orkar. Vädret är ju helt fantastiskt! Hoppas verkligen det håller i sig nu ett tag, har en del utomhusaktiviteter inplanerade närmsta veckorna och detta vädret hade ju inte varit helt fel då om jag säger så ;o)

Men först ska jag ta tag i den där städningen dårå... trist men skönt när det är gjort.





Utmana ödet?

Ååååh vad jag klättrar på väggarna här hemma nu! Mamma kom förbi och åt lunch med mig, mycket trevligt avbrott i tv-tittandet och soffliggandet :o)

Känner mig bra mycket bättre nu också, bara lite nästäppa kvar, najs! Såååå - ska man utmana ödet och ge sig ut på en lugn promenad kanske? Då märker jag också om jag är bättre "på riktigt" eller om det bara är som det känns. Tror dock på det förstnämnda.

Hmm. Ska nog ta och städa och sedan ställa mig i duschen. Då brukar man ju må ännu bättre. Och sedan ta en promenad i solskenet. Ja, så får det nog bli. Orkar jag med att både städa och promenera - ja då är jag nog rätt frisk.



Oh, på tal om ingenting så längtar jag sååå mycket tills vi ska till Kiruna på semester i sommar och hälsa på Rogers familj. Jag, Roger och mina föräldrar ska bila upp, cirka 175 mil enkel resa. Wohoo! Satt och tittade på lite bilder från förra året och nu längtar jag ännu mer. Kan bjussa på lite mysiga norrlandsbilder :o)



Rogers familjs fina hundar *saknar* Hur härliga som helst!


Roger vid vattnet utanför deras stuga som ligger utanför Jukkasjäärvi


Även här utanför stugan. Rakt fram på högersidan ligger Ishotellet vintertid :)


Kiruna stad, taget från ett berg


Gruvan måste man också besöka. Okej, inte bästa bilden på mig kanske, men det bjuder jag på.


Den berömda Lapporten :o)

I'm getting better... tralalalala :)

Det enda positiva med att vara hemma och sjuk är att man får sova på morgonen ;o)

Men hur kul är det när man vaknar och inser att man ska slöa här inne hela dagen, snorig och hängig? Nåja, jag mår bättre idag i alla fall, har inte alls lika mycket värk i ansiktet/bihålorna och är bara lite snorig och täppt i näsan. Så det känns ändå som att det går förhållandevis fort åt rätt håll :o)

Jag är oftast lite mer negligerande när jag är förkyld och kör på med jobb och aktiviteter ändå (inte hård träning dock) men då får man ofta dras med skiten ett bra tag. Nu har jag varit hemma 2 dagar och det har redan blivit bättre.

Summa summarum = det lönar sig att vara hemma och vila när man är sjuk, man blir av med skiten mycket fortare.



Dagens mumsiga frukost; havregrynsgröt, mjölk och jordgubbar. Yammi!

Svenska jordgubbar - vardagslyx i sjukstugan

Åh bästaste Maria kom förbi en liten stund i eftermiddags, och köpte med sig svenska jordgubbar. Mums vad gott! Alltid skönt med lite sällskap och uppmuntrande när man är sjuk. Tack Maria, det var guld värt! <3





Vad göra?

Åh, det är ju bara så tråkigt att vara hemma och att vara sjuk. Är inte tillräckligt sjuk för att kunna sova bort hela dagen, men ändå inte tillräckligt frisk för att orka göra någonting. Därför blir det att jag ligger på soffan med både tv:n och datorn på. Tiden segar sig fram, och jag är jättehungrig hela tiden. Har slarvat med maten senaste tre veckorna och jag gissar på att magsäcken är uttänjd. Från och med igår skärpte jag upp kosten igen, även om jag inte kan träna så kan jag ju styra upp maten på en rimlig nivå igen. Och då får jag väl stå ut med att vara extra hungrig i några dagar. Alltså jag svälter mig absolut inte, men skillnaden mot de senaste veckorna blir rätt markant ändå. Äter vanlig och nyttig mat istället för all skräpmat och godis som slunkit ner senaste veckorna.

Så vad mer göra när man är hemma? Tja, kan man inte träna så kan man väl anmäla sig till något kul lopp? Självklart :o)

Har anmält mig till Prinsen Minne 21 augusti, valde 10 km. Hade lite beslutsångest angående milen eller halvmaran, men milen kändes som ett klokt beslut. Nu har jag något att träna inför. Och eftersom jag ska satsa mer på styrkan nu framåt så känns halvmaran för mycket (räcker med Göteborgsvarvet en gång om året), jag kommer mest köra kort och intensiv kardio istället upptill styrkan.



Prinsens Minne 2007