Händelserik vecka framför mig =)

Tog precis tag i mitt liv och färgade håret, så nu sitter jag här och ska snart skölja ur det. SKÖNT! Roger fick i princip tvinga igång mig, jag har tjatat om att jag måste färga det men så är jag förbannat lat rent ut sagt. Men jaja, nu är det gjort och snart klart :o)

Kommer inte komma tillbaka till träningen riktigt så mkt som jag tänkt den här veckan då det händer så sjukt mkt annat! Men nästa vecka finns det inga ursäkter. Då tar jag vid där jag slutade innan Egypten-resan och det kommer då bli mer träningstjöt i bloggen.

Planering inför veckan som kommer:

Måndag: check
Tisdag: Julbord med jobbet
Onsdag: Nån form av träning hade jag tänkt mig...
Tordag: viktväktarna - nytt program! Är för nyfiken för att missa :) Kan dessutom behöva få en kick därifrån.
Fredag: Stockholm med jobbet
Lördag: Fitnessfestivalen i Göteborg - förhoppningsvis
Söndag: Julbord i Ästad Roger, mina föräldrar, delar av släkten och släkt-i-släkten.

Ja, det händer rätt mkt i veckan med andra ord! Kul! Känns skönt att jag har det hyfsat planerat. Nu är håret fixat, naglarna fixade jag igår. Har lagat mat idag så jag har till lunch imorn + 2 portioner till. Har nästan packat upp resväskan, bara småsaker kvar som jag inte använder. Har fått upp ljusstakarna och så.

Nu ska jag skölja ur håret och sen blir det SÄNGEN! Så trött!

Puss o natti!



Bio och popcorn :)

Nu drar jag och Maria iväg på bio. Så olika. Har typ ingen aning om vad den handlar om. Men blir säkert bra! Längtar efter biopopcorn, ska bli sååå gott. Ja, jag gör min "omstart" på måndag så idag är det tillåtet. Mumma.

Ciao!


Fitnessfestivalen?

Nån som vill följa med till Göteborg och Fitnessfestivalen (mässan, inga tävligar inplanerade att se på) nästa helg? Lördagen den 5:e. Trist åka själv...




www.fitnessfestivalen.se


Goooood morgon!

Sovit drygt 10 timmar inatt och vaknade rejält utvildad och på gott humör! Det är snart jul!! :D Har knappt fattat det förräns nu. Så det är inte sååå farligt komma hem igen - det är nog en bra tid att komma hem till. Man har mycket mys framför sig.

Nu ska jag dra ut på en promenad i det härliga vädret ;o) Aja, helt okej väder i alla fall. Får sällskap av Maria så vädret spelar inte så stor roll :)

Later!

Hemma igen...

Jaha då var man hemma i vardagen igen dårå. Milt väder och regn. Grått och trist. Skönt bara jobba 5 timmar idag, varav mesta tiden tillbringades på ett s k yrkesmöte då vi sekreterare i vårt gemensamma sekretariat som kan komma ifrån träffas och pratar om sånt som rör jobbet. Riktigt givande faktiskt :)

Fick till en timmas vila också i eftermiddags, behövdes efter en lång hemresedag igår. Sen var det storhandling, hade ju inget hemma i kylen, det ekade bra tomt imorse!

Så - nu ska jag komma tillbaka på rätt köl igen. "Omstart" på måndag efter nästan 2 veckors slappande vad gäller maten och träningen. Men - har haft en sjukt bra semestervecka så jag är inte alls missnöjd med det eller så. Ett par kg upp visade nog vågen imorsen, men men. Sånt e livet! Uppgång efter en veckas all inclusive säger ju sig självt :o) Det tappar jag snart igen!

Nu blir det fredagsmys hos Maria = Marias goda mat + idol!


Självklart fick man ställa upp och rida kamel med barnen ;o)

Greatings from Egypt!

Hej halla!

Vi har det kanon har in Afrika! Solen stralar och havet samt poolen svalkar gott. Ja olen och drinkarna svalkar ocksa saklart ratt gott :o)

Vi har mest solat och badat och bara latat oss. Atit och druckit..ehumm.. ganska mycket ja! Det ar som ni hor underbart att ha semester. Tiden gar bara alldeles for fort! Bara 2 dagar kvar nu innan hemresedagen, lite segt! Men vi far ta tillvara pa tiden som ar kvar. Imorn ska vi ut pa nan slags battur med en glasbottenbat, ska bli spannande. Man kunde aven snorkla pa turen. Tur Philip har en undervattenskamera!

Traning har det inte blivit mycket av, gymmet ar inte nan hojdare, och ingen loptur har det blivit an. Solen gar ner ratt tidigt sa man far vara uppe i tid. Ja, vi ar pa stranden 07.30 varje morgon. Hihi. 07.30-16.30 ungefar. Sista timmen ar vi enbart vid poolen, men under dagen alternerar vi mellan solstolen pa stranden, havet, poolen och poolbaren. Lovely!

Puss & Kram!

Bye bye Sweden!

Japp, nu drar vi. Om 5,5 timmar åker vi hemifrån närmare bestämt.

Oh ångrar verkligen att jag ska åka till värmen nu när det blåser så underbart och regnar för fullt. Eller inte.

Gööööött!

Ha de gott!

See you in Africa?

Puss & Kram

Färdig!!

Så - nu är jag färdigpackad! =D Eller så gott som i alla fall. Sminkväskan är kvar liksom några småsaker men det tar jag imorn. Åker ju kl 03.15 hemifrån imorn natt.... Iiiiiiiih! Ska bli så grymt skönt!

Oh idag har jag syndat - ojojoj. Jag har ätit KEBAB! Det var jättelängesen och ja, det var faktiskt jättegott. Mums!

Imorn blir det jobb, fixa det sista, massagen på kvällen och sen sover jag hos mina föräldrar eftersom mamma ska med, och då slipper chauffören flera stopp här i staden. Han kommer ju med resten av resesällskapet från Falkenberg. Så gulligt av honom att köra oss!

Nä, nu blir det sängen här så jag är pigg sista dagen före semestern =)

Och nej, ni är så gulliga och omtänksamma, men jag slog mig ingenting! Varken jag, tjejen (tror jag inte iaf) eller cykeln. Så det gick fint!

Uppdaterar lite imorn kväll det sista.

Natti!


Världens finaste och bästaste vovve, vars mamma och pappa och mormor ska med på resan =) Hans morfar är dock hemma och passar honom. Just ja, hans två kusiner ska ju också med ;o)

Otursdag vände till en turdag!

Åh imorse när jag cyklade till jobbet så krockade jag med en tjej som sprang rakt ut på cykelbanan från bussen. Jag blev så jäkla rädd, jag bara flög av cykeln. Stackars tjej blev säkert också rädd. Ingen slog sig, men usch det kunde gått mer illa om hon kommit en bråkdel tidigare, nu sprang hon in i min sida typ, men hade hon kommit liiiiite tidigare hade jag kanske cyklat på henne och då kanske hon hade skadat sig :/ Jaja, ingen blev skadad som tur var, inte ens cykeln :o)

Efter jobbet var jag en snabb sväng på stan och jag hittade en bikiniöverdel! Lyckan vände. Jag märkte i lördags att problemet inte var att hitta min bikiniöverdel här hemma, utan att den var liiiite liten. Har aldrig kunnat ha den ordentligt, men trodde att nu borde jag kunna. Och det kunde jag nästan. Alltså jag kan ha den, men det blir så ihoptryckt i ryggen och skapar en valk som egentligen inte finns. Eller rättare sagt, lovehandles blir än värre för att jag tryckt den på mig.

Men, hittade en överdel på Stadium för 99 kr, svart, så det blir görbra. Byxor har jag =)

Åh just ja. Mådde ju lite skumt igår hela dagen typ. 20 min efter att jag lagt mig för att sova så eskalerade det hela. Vaknade till mådde sjukt illa och kramp i magen. Kände direkt att jag skulle spy när jag reste mig upp. Men tja, efter det mådde jag bättre och idag mår jag bra igen!

Men nu börjar fler och fler på jobbet bli sjuka i influensa typ. Någon som fått svininfluensa - trots vaccin för ett tag sen! Gaaah! Tänker INTE bli sjuk nu! Därför håller jag mig hemma i soffan =) Så jag inte smittas hihi.

Blir tidigt i säng känner jag, behöver mkt sömn så jag inte blir sjuk. Åh 2 dagar kvar att jobba. Står inte ut en dag till efter det! =)

Natti!

Soft helg!

Hej hallå!

Gud vilken soft helg det har varit! Har nästan inte suttit vid dator nånting. Rätt skönt för omväxlings skull faktiskt! :o)

Fredagsmys med hemmagjord pizza och Idol i fredags, gottgott. Igår var vi och tittade efter bil åt Roger. Dagens lärdom: kolla blocket och bytbil istället för hos bilhandlarna. Där har man inget att hämta. Dom skrattade nästan åt oss. Bil i 20000-kronorsklassen?! Nej, det har vi inte...


Har nog aldrig hållt i så mkt pengar på en gång innan, var tvunge att fota :P

Men så hittade han en superfin på blocket som vi tittade på igår em. Säljaren hade lovat en annan tjej få titta på den idag, så han ville låta henne göra det. Men Roger ringde igår kväll och sa att han vill köpa den, och vill göra det direkt så han kan få den med sig till Malmö idag vid lunchtid. Och han gick med på det! Haha, gött. Så idag åkte vi och fixade det vid lunchtid. Åh är så glad för hans skull (och för min - privatchaufför nu ju!), den var verkligen superfin och välvårdad! En fransk bil, kallad tysken av oss (tysk säljare), som körs av en norrlänning i skåne. Det mångkulturella Sverige! :)


Fin, finare eller finaste? :) Älsklingen och tysken.

Annars har jag känt mig lite hängig idag, blossande kinder och allmänt seg. Liiite ont i halsen. Hoppas verkligen inte det är nåt på gång nu när vi snart åker!! Gaaah!

Förutsatt att inget annat händer inatt, så blir det jobb + träning imorn kväll. På tisdag blir det jobb + förmodligen en stund i solariet + att jag har tvättid för det sista. På onsdag blir det jobb + träning + massage. Och sen? JO SEN ÅKER VI! Kl 03.15 natten till torsdagen säger vi bye bye!

:D

Men åter till nuet så ska jag strax gå och lägga mig. Tänkte mycket sömn kanske kan göra att en eventuell förkylning inte bryter ut. Hoppas går ju!

Kram och god natt!




Det kryper närmare.

Det kryper närmare och närmare, och känns mer och mer välbehövligt för varje dag. Känns smått overkligt att man ligger på stranden och glassar om en vecka och bara njuter av allt.


Gosiga fossingar inför Egypten

Idag har jag varit på fotvård. Tycker det är en lyxig grej som jag verkligen vill unna mig då och då. Särskilt inför sommaren eller som nu inför utlandsresa :)

Mycket härligare doppa nyiordninggjorda, fina tår i sanden.



Ikväll blir det Idol - åh spännande! Hemmagjord pizza står på fredagsmysmenyn, mmmm gottigottgott!

Förbjuda feta människor?

Vet inte vad man ska tro?! Hahaha jösses säger jag bara. Man kan fasen inte lagstifta om allt. Eller jo, uppenbarligen kan man det. Och det är ju faktiskt rätt hårt med 85 resp 90 cm i midjan? Jag menar - det behöver inte betyda att man är jätteöverviktig för det, alla kroppar är ju olika. Och så är det bara de över 40 år de gäller. Då gäller det att börja banta i tid! Snacka om att skapa 40-årskriser per automatik?!

Ja, besparingar inom sjukvård och öka hälsan, det tycker jag låter klokt. Men inte med detta sätt. Det måste ju finnas bättre sätt att motivera folk att ta hand om sig själva. Och att företagen får böta - finns det inget egenansvar i deras tänk? Hur ska arbetsgivaren kunna styra sina anställda på detta sätt?

Nej, detta verkar rätt sjukt om ni frågar mig.

Saxat från Aftonbladet:

"Sedan förra året får kvinnor över 40 år inte mäta mer än 90 centimeter om midjan. Gränsen för männens kula är 85 centimeter.

Lagen ska bidra till besparingar inom sjukvård och öka hälsan, men experterna är oeniga om hur effektiv åtgärden är. Trots det ivrar invånarna till gymmen, tuggar örtpiller och går på diet för att uppnå de strikta målen.

Företagen hotas med böter om deras anställda är för rundlagda. I år tvångsmäts 56 miljoner japaners midjor. I landet lider fem procent av fetma, jämfört med 35 procent i USA."

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6108376.ab


Mammas pojkar...

Ja jösses?! VAR hittar dom alla dessa människor som ställer upp i alla dessa såpor?!

Bobbys mamma är ju den enda som är rolig typ. Men likt förbannat sitter man här och tittar på det :o)

Det är helt sjukt. Och det är inte verklighet, det inser jag också. Men ändå.

Äntligen torsdag!

= BodyCombat står på schemat idag. Yeeeeeah! :o)

Först lite handling på Willys inför helgen. Åh har noll fantasi vad gäller maten för tillfället, så jobbigt.

Rapport om combaten kommer senare.

Löpband á 35 minuter i alla fall.

Stack direkt till Sats efter jobbet och körde lite på löpbandet. Träningsvärken var sådär, men när jag väl kommit igång och fått igång cirkulationen i benen så kändes den inte. Inte alls faktiskt. Nu efteråt känner jag ju såklart den, men vad gör det :o)

Körde 35 minuter, blandat gå och springa. Gött!

Visst 35 min är inte jättemycket, men bättre än inget!

Nu blir det duschen, och så ska jag göra köttfärssås och spagetti. Mumma!

Sen antar jag att man inte får missa Bonde söker fru ;o)

Ajajaj!

Ha! Där fick jag för att jag inte tyckte att jag hade nån nämnvärd träningsvärk igår :o) Jag VET ju egentligen att det är värst två dagar efter - och ja det stämmer ju såklart. Ajaj!

MEN - har någon dött av träningsvärk? NEJ. Kan man träna med träningsvärk? JA. Ska jag då göra det? JA SÅKLART!

(Nu har jag lunch så tror inte att jag sitter och bloggar på arbetstid va!)

Nä, nu är det väl tillåtet att gå och lägga sig tycker jag...

Eller? Jo, det tycker jag nog. Är så trött och seg, så några minuters extra sömn inatt kanske sitter fint! Imorn blir det träning igen :) Vilade mig idag, har skapligt med träningsvärk efter bodypumpen, men ändå inte så farligt som jag hade bafarat. Gick i alla fall fram och tillbaka till jobbet = drygt 30 min rask promenad. Bättre än inget!

Imorn blir det troligtvis löpbandet. Har inget sug efter att springa ute i det här trista vädret, men är ändå sugen på att springa.

För 12 veckor sedan påbörjade jag ett "2 ggr/vecka"-kort på Sats. Man ska träna minst 2 ggr/vecka i 12 veckor i rad, man får stämplar och är man är klar får man en belöning. Denna omgången får man en träningsväska eller en PT-konsultation.

Jag ska välja väskan :o) Den är snygg och har velat ha den länge nu! Och ja, imorn blir väskan min då 24:e stämpeln hamnar på mitt kort.

Trevlig tisdagskväll!

Träningens tio budord

1          Du ska inga andra intressen hava jämte träning.


2          En dag utan träning är en dag utan mening.


3          När Du vilar tränar dina konkurrenter.


4          Den som tycker träning är roligt, tränar för lite.


5          Träning är ett tillfälle att tävla.


6          Så länge Du är seg kan du inte bli övertränad.


7          Det som inte dödar, det härdar.


8          Smärta är svaghet som lämnar Din kropp.


9          Många äro kallade, få äro utvalda.


10        Det finns många sätt att bli dålig på, men bara ett

sätt att bli bra på: TRÄNING



Grannar... Vad gör man?

Är så grymt trött. Sov sådär inatt. Min granne verkar inte ha mått så bra inatt, en treårig kille. Han grät sent igår kväll, vid några tillfällen i natt och idag på morgonen. Verkligen storgrät liksom stötvis. Usch tyckte så synd om honom (och min sömn som stördes hela tiden). Det hjälper ju inte att pappan vid ett tillfälle imorse skriker "DRICK SÄGER JAG" varpå barnet gråter ännu vildare, liksom stötvis som om han hade krupp eller nåt.

Vad gör man med grannar som är helt störda? Finns inget direkt att ta på, men det verkar inte vara helt okej i den familjen alltså. Har aldrig sett någon slå barnen eller så, men en gång hörde jag, när de bråkade som värst, henne skrika "aj, nejnej, aj" och kunde nästan se framför mig hur hon släpades i håret över golvet eller liknande. Usch jag ryser, hade jättedåligt samvete efter det men vad kan man göra? De har två barn och ett på gång. Stackars barn säger jag bara.

Och just ja, en gång stampade 7 poliser in där också sent på kvällen - och så rädd har jag nog aldrig varit i hela mitt liv (nej, har inte varit med som särskilt mycket, tack och lov...). Hörde bara massa klampande fötter i trappan och ett hysteriskt knackande/ringande på dörren och fattade inte ens om det var här eller hos grannen det lät. Kikade i nyckelhålet och då gick poliser in i lgh jämte och det var värsta följa John upp för trappan, tog aldrig slut. Tror det var omkring 7 st. Och sen gick de med mannen i huset i handfängsel och körde iväg med honom.

Dagen efter var han hemma igen... *suck* Man kan inte lägga sig i allt eller bry sig om allt, men vad gör man? Tycker fruktansvärt synd om barnen... Särskilt lillkillen som verkade vara jätteledsen på riktigt inatt/imorse. Stackars liten.

Sola efter influensavaccinering?

Ah idag tänkte jag lägga mig en stund i solariet efter jobbet. Är så galet vit och blek nu, och känns sådär kul hoppa i bikinin om en dryg vecka :o) Tänkte sola ett par gånger nu innan vi åker så känns det lite bättre.

Men så är jag fortfarande väldigt öm på vänsterarmen där jag fick vaccinet mot svininfluensan i torsdags, har fortfarande ett "ägg" där, det är värmeökat och lite rodnat.

Så jag bangade. Det borde ju inte påverka, men tänk om? Någon som läser här som vet?

Avvaktar till fredag, borde väl snart gå över tycker jag! Gick ju bra träna igår i alla fall, förutom en axelövning där det kändes. Men - bättre det än svininfluensa skulle jag tro... :o)


Inspiration

Jag har främst fem träningsbloggar som jag läser regelbundet, och det är dessa fem jag direkt går in på när min motivation sviker. De är mina inspiratörer och motivatörer! Utan inbördes ordning:

Ina - Mot Fitnesskroppen

Liten tös med mycket klös

Träningsglädje

Spark i Baken

Fitness for life

Så om er motivation sviker er tillfälligt en dag - gå in på dessa bloggar och frossa i TRÄNING!!

TACK till er fem - ni har RÄDDAT mig många gånger!!

Om någon vill tipsa om fler träningsbloggar - eller andra med för den delen - så kommentera gärna!



Nu blir det sängen här med nya Hänt Extra. Vilken BRA måndag det blev! Bara fortsätta med en lika bra vecka :o) Nemas problemas!

Puss & Kram

Svenskt julbord?

I Irak torterar man fångar genom att tvinga dem att äta fläskkött, dricka sprit och ha utomäktenskapligt sex. Här i Sverige kallar vi det julbord.

:D



Otroligt =)

Jag kom med! Från 18:e reserv igår kväll till ordinarie plats nu. GLAD! Nu är min kväll räddad ;o) Yeeeeey! *applåderar av glädje*

Gooood morgon!

Måndag morgon och jag känner mig på topp! Sovit gott hela natten och vaknade utvilad. Dagen planerad för både mat, dryck och träning :D

TREVLIG MÅNDAG MINA VÄNNER!

Åååh jag vill!

Åh så typiskt mig alltså! Är alltid ute i sista stund haha =) Kom på att jag vill gå på bodypump imorn, var så längesen i och med att jag kört mer styrketräning men ah, vill köra det nu några gånger innan semestern och sen köra nytt styrkeprogram.

Tror ni jag är ensam om att vilja träna bodypump för världens bästa instruktör Marina imorn eller? Ne. Tyvärr inte. Jag är på reservplats nr 18!! Stor chans att man kommer med då eller?? Aja, jag står kvar på väntelistan och går dit, kommer jag inte med kör jag vanlig styrka.




Tränat mindre sista två veckorna och åååh vad det suger i träningstarmen nu! Yeeey! I'm back!

Nu bli're sängen och ny tidning. Nattinatti!

Sprang för första gången på läääänge idag!

Idag hade jag inte så gott om tid på mig efter jobbet, så jag körde en stund på löpbandet. Har inte sprungit på riktigt, riktigt länge - men det var sååå skönt! Blev inte så jättelång stund pga tidsbristen, men 25 min blev det i alla fall och jag fick upp pulsen och flåset, och svetten den rann. I löv it!

Stack ner till stan på lunchen och köpte de fina träningsbyxorna =) Hade tur så de fanns kvar! Riktigt, riktigt nöjd med dom.

Imorn ska jag äntligen kolla ögonen och få en ny lins så att jag slipper ha glasögonen. Har haft dom på mig nu lördag-tisdag och ja, det är ju skitjobbigt! Är så van vid linserna. Allt blir jobbigt med glasögonen. Blir konstigt när det regnar ute, det blir imma när man kommer in, jättejobbigt träna med dom, dels när svetten rinner och dels sitter dom inte på plats när man rör sig. Och dessutom skaver det både på näsan och bakom öronen, även om jag vant mig mer nu efter några dagar.

Nej, jag vill ha mina linser. NU helst. Men får vänta tills imorn, ska väl överleva tills dess antar jag.


Bild från i somras då jag också var utan linser några dagar. Inte världens snyggaste bild kanske. Haha.

Yes. Over and out. Puss.

Mycket nöjd med min måndag.

Hej hopp!

Åh idag är jag så nöjd, det har varit en bra dag. Jag har ätit bra, och det blev ett bra pass på gymmet, rygg och triceps. Underbart! Köpte dragremmar så jag kunde köra enhandsryggövningen som jag inte klarar utan dragremmar, armarna och händerna tar slut när man har vikten i ena handen. Så det gick bra med remmar! :)

Dessutom var jag och provade ett par byxor från Better Bodies. Stl XS satt perfekt! Åh hoppas det finns kvar imorn nu när jag väl bestämt att jag är värd dom! :o) På rea dessutom. Hmm, kanske bäst ringa imorn och lägga undan dom. Eller så sticker jag ner på lunchen. Tänk om dom säljs imorn innan jag hinner dit! *panik* Det hade varit sjukt trist. Stl S var liiiite stora, hihi. Gött ;o) Formen den tar sig sakta men säkert! --------> toppformen!

Kollat lite på Ullared, men nej det var ingen höjdare alltså... inte ens kul tycker jag. Så nu ska jag fixa lunch till imorn, duscha och sen lägga mig på spikmattan och läsa Hänt Extra.

Som sagt - mycket nöjd med min måndag!

Puss & Kram

18 days left. As we speak.



Ni ser åt vilket håll det pekar va? --------> VARMARE OCH VARMARE!

Uppdatering.

Återigen söndag kväll. Som sagt, time flyes! Lite uppdatering angående helgen kommer här. Har haft totalvila från träning fredag, lördag och söndag. Skönt men nu känner jag ett rejält träningssug! :)

I fredags åkte jag och Maria som sagt till Göteborg. Vi hann gå en liten sväng på stan innan vi åkte hem till Karin, lämnade våra väskor, köpte mat och myste hos henne en stund innan vi åkte in mot Lisebergshallen och konsert med Winnerbäck. Helt underbart! Han är så otroligt bra och har så sjukt många riktigt, riktigt bra låtar! Värt varenda krona! I lördags skulle jag till MM Sports, åh jag hade längtat dit och så var där stängt! Blev så otroligt besviken. Inte tänkte väl jag på att det var röd dag på lördagen! Grrrrrr. Typiskt mig :) Jaja, vi gick och strosade lite i Haga, där är himla mysigt. Sen åkte vi hem med Marias föräldrar som var uppe i Göteborg en sväng. Perfekt!

Dock drogs jag med en jäkla huvudvärk hela lördagen och som bara blev värre och värre. Fick en migräntablett av Karin (receptbelagd) men inte f*n hjälpte den!! Gah! Sov i bilen och sen 2 timmar när jag kommit hem och sen kändes det okej. Hade lite ont imorse när jag vaknade men efter 2 Eeze försvann det. Men nu vet jag det, det är Eeze som gäller när jag får migrän, inte typen med sumatriptan. Behöver jag inte lägga pengar på att testa typ Sumo eller liknande. Thank god for Eeze!

Idag har jag haft en supermysig dag med släktaktivitet i Backa! Kusin med sambo som höll i aktiviteten den här gången och det var riktigt lyckat, som alltid!

Först drack vi lite varm choklad och åt pepparkakor när vi kom, sen var det tipspromenad med roliga frågor om släkten. Sen hade Björn fixat fyra roddbåtar så vi rodde ut till en av öarna i Gällaredssjön! Supermysigt. Där blev det korvgrillning och en de fiskade. Väl tillbaka på fastlandet var vi en stund i Backa jaktlags stuga och fick upp värmen igen. Men det var faktiskt inte så kallt ute, eller rättare sagt, hade nog bra med kläder på mig! Det var först på slutet och roddturen hem som var lite kall :)

Efter 4-5 timmar ute i den härliga luften är jag sååå trött nu, så det blir sängen alldeles strax. Så man är utvilad inför nya veckan :) Bara drygt 2,5 vecka till Egypten! Yeeeah! Hörde där är 28° i vattnet... helt okej för min del!

RSS 2.0