Ut med aggressionerna!

Pust och stön, nu är jag helt färdig i kropp och knopp.

Har tvättid idag kl 17-22 men när jag kommer ner strax efter 17 så är det naturligtvis fullt med tvätt överallt, i båda maskinerna, i torktumlaren och i trådbackarna. Blir man trött eller vad?! Det är inte första gången det händer heller, suck. Hur svårt kan det vara att respektera andras tvättider? Jag hävde i vilket fall ut all blöt tvätt i en trådback, hur den ska torka är inte mitt problem. Skyll sig själv liksom, idioter.

Stack och tränade bodycombat och jäklar vad jag fick ut mina aggressioner, helt underbart! Sjukt varmt, sjukt svettigt, sjukt jobbigt och sjukt kul. Snacka om adrenalinkick! I just löv it!

När jag hängde upp för torkning och slängde tvätten i torktumlaren precis innan träningen så hade människan fortfarande inte rört sin tvätt, och torktumlaren var full den med. Fanns ingenstans att göra av det, så jag bara vräkte ner det i människans halvfulla tvättkorg som stod på golvet. Jag kan säga att jag var galet nära att slänga ut skiten på golvet haha. Så nu har människan blandat torr och blöt tvätt, samt även ren tvätt i tvättkorgen. Men återigen, skyll sig själv!

Så - nu har jag fått ut alla mina aggressioner. Både på combaten och genom att skriva av mig här. Gött!Syns det att det var ett svettigt pass, eller? ;o)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hihi ja det ser svettigt ut =)Ibland blir man bara så sur när folk inte kan respektera andra! Jag skulle också tagit ur all tvätt! Bra att du inte la det på golvet dock...det tycker jag är lite för mycket men man blir bra sugen ibland ;P

2010-07-15 @ 21:28:22
URL: http://www.metrobloggen.se/JeC
Postat av: Ina

HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!! SKITBRA GJORT JENNY!! Wohooo!! På tvätten bara, slå den, tvätta golvet med den..spy påt! ;)

Förstår din aggro, verkligen!

2010-07-15 @ 21:44:56
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

Ja du får jättegärna maila den! Va kul att du tänkte på mig :Dååååh, har du ätit falukörv idag?! Jag vill määä haa!! =) pastan du angav i gram (60g?), är det kokt eller okokt? Låter väldigt lite =)

2010-07-15 @ 21:46:09
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

...om det var kokt så lät det lite menade jag =)

2010-07-15 @ 21:46:39
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Träningsglädje

ja folk får faktiskt skylla sig själv när de inte bryr sig

2010-07-15 @ 21:48:52
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Ina

Känner du dig lugnare idag?=)

2010-07-16 @ 10:28:59
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

Taack :DHaha! Vad härligt att du är lugn igen =)

hoho, vart är mailet?=)

;)

2010-07-16 @ 15:54:31
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0