Smartshake-tips!

Yes, bara för att jag skrev så innan så hittade jag en sida där de hade alla färger. Tänkte att "äh, jag googlar en gång till" och tur var väl det!

Gissa om jag är glad nu?! :D Självklart beställde jag en all-in-rosa. Yes! Snyggaste shakern på gymmet eller vad ;o)

Kolla in här för att se i alla möjliga färger :o)

Kommentarer
Postat av: Marie - Utmaningen!

riiktit snygga! nästa jag beställer får klart va den gröna:)

2010-05-26 @ 21:54:38
URL: http://rockspots.blogg.se/
Postat av: Rädda barnen

Det är lite kul att se hur Mamma Becka lyckats indoktrinera hela Sverige med sina lögner. Bli populär, tjäna pengar, hamna i tidningar och få uppmärksamhet.Man väljer vad man vill skriva i sin blogg och så får svenska folket tolka utifrån det. Men det är bara en tolkning och inte nödvändigtvis en sanning.Jag har under flera år följt hennes blogg och hon är en jävel på att uttrycka sig och få folk att tro på det hon skriver. Det mesta är ju sant, det är just därför en lögn, den allra största göms bäst mellan raderna.Nyss läser jag följande under inlägget Rykten och skitsnack:"Jag har ALDRIG - aldrig aldrig aldrig - hindrat någon från att träffa sitt barn. Det skulle aldrig någonsin falla mig in att göra så.. Inte för att jag bryr mig om pappan, utan för att jag bryr mig om barnet och BARNETS rätt till två föräldrar."Nä, hon bryr sig sannerligen inte om pappan. Inte om barnen heller, i detta fall Tindra, hennes äldsta dotter. För "pappan" dvs Coffe är inte Tindras pappa. Tindras biologiska pappa heter Krille och det var med honom hon blev gravid. En jättegullig, lugn och skötsam kille. Men hon utnyttjade honom till att bli gravid. Sen träffade hon Coffe och blev dökär. När hon då blev gravid igen med tvillingarna gjorde hon verkligen allt för att få Krille ur vägen. Eftersom Becka har ett språk och ett humör som inte går av för hackor orkade han inte kämpa ensam för rätten till sin dotter. För vem tror i dagens samhälle att en pappa, särskilt en ung sådan kan vara en bra förälder? Hur många pappor tänker hon ta ifrån de stackars barnen? Jag måste säga att jag tycker synd om både Krille och Coffe. Det tråkiga är Tindra säkerligen inte ens känner till sin biologiska pappa.En förälder har ingen rätt till sina barn - Det är barnen som har rätt till sina föräldrar. Om föräldrarna missbrukar, misshandlar eller på annat sätt gör barnen illa har de det bättre hos fosterfamiljer eller hos den andre föräldern om denne är skötsam. Det ligger i Tindras RÄTT att få vara med sin far och eftersom han är skötsam så skulle hon även ha det bättre hos honom, då jag inte anser Becka vara någon bra mamma som undanhåller sitt eget barns rätt till sin riktige far. Detta kan komma att ses som misshandel i framtiden. Varför skall man undanhålla såna här viktiga saker för barn? Ju längre tiden går desto jobbigare blir det för Tindra att hantera sanningen den dagen hon ändå får veta och det dessutom utifrån. Varför ljög mamma? Varför tog hon båda mina pappor ifrån mig? Varför ville hon mig så illa?Rebecka är ingen dålig mamma i den bemärkelsen att hon vanvårdar barnen rent fysiskt. Hon gullar jättemycket med dem och älskar dem. Men hon undanhåller viktig information som kan ge stort psykiskt lidande när de blir äldre. För det kommer ju gå ut även över tvillingarna. Då undrar ju de vad hon har som hon ljugit om till dem.

Men vi skall inte klandra enbart Becka för att hon gör såhär. Hon vill nog bara skydda sina barn. Precis som hennes egna föräldrar ville då de lät Becka växa upp i Livets Ord. Becka bodde under en period hos sin kära farmor som hon skrivit så mycket gott om. Denna farmor kom aldrig ur Livets Ord, begick sexuella övergrepp på Becka, mordhotade Beckas mamma med flickvän och hade dessutom ett förhållande med sin kusin.Att detta sjuka beteende och uppfostran förs vidare till nästa generation är ganska lätt att förstå. Men jag undrar. Exakt vad är det Rebecka tror att hon skyddar Tindra ifrån? Kärlek? Den kärlek hon inte själv fick från sin pappa som förövrigt är en misshandlande alkoholist. Det är ju inte Tindra hon vill skydda, utan sig själv. Från allt det lidande hon utsattes för som barn.Fattar ingen att Becka skriker på hjälp? Vem såg till henne när hon var liten? Hur kan man låta barn växa upp i all denna skit utan att ingripa? Socialen på hennes hemort har varit inblandade i alla år. Ändå gjorde de aldrig något för att varken skydda eller rädda henne ur varken religionsfanatism, sexuella övergrepp, misshandel och en alkoholiserad pappa. Hennes syskon bor fortfarande hos denna pappa. Socialen i Norrköping är UNDER all kritik, de har blivit anmälda till JO flertalet ggr då de bl a haft med sexförbrytande föräldrar att göra, utan att ha ingripit. Men nog sjutton får de lov att fortsätta se till att barn far illa utan att ta ansvar för det.Tycker du att ditt socialkontor inte skött sitt jobb? Var inte rädd för att göra en anmälan till Förvaltningsrätten och/eller JO. Jag är trött på att bara sitta och se på hur barnen far illa. Jag har nu själv anmält dem till högre instans. De skyddar inte barn, de skadar barn! DET MÅSTE FÅ ETT SLUT!!! SVERIGE VAKNA!!!!!

Integritet skyddar inte den enskilda individen, det skyddar enbart myndigheterna och vi får inte låta oss skrämmas utav dem. De måste också följa lagen!http://mammabecka.se/

2010-05-27 @ 10:32:37
Postat av: Pia

Nu har jag länkat till dig, du får heta Millberskan om det är ok imed jag redan har en Jenny.

2010-05-27 @ 22:12:36
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
Postat av: Pia

Aiai kapten, ändrat... ;)

2010-05-27 @ 22:31:29
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
Postat av: Ina

Morrn!:)

tack för tipset med den Rosa shakern, beställde den igårkväll:)

vilken god räkmacka det ser ut att va!!:)hur är det med dig denna fredag?:)är på väg till jobbet nu, skriver mer senare:) kraaaaam

2010-05-28 @ 07:52:21
URL: http://Www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0