Plötsligt händer det...

Ja, det säger reklamen. Men när sjutton inträffar detta plötsliga?! Ja än har det inte inträffat under detta år (?) vi har skrapat triss. Vi är 9 pers. Jag & Roger, mamma & pappa, Asse & Fredrik, Monica & Göte och Annika. Vi köper en trisslott var i veckan - eller tja, i alla fall fyra tills varje gång vi skrapar - och så skrapar vi cirka en gång i månaden, hos nån av oss. Det har gett olika utdelning, men aldrig över 700 kr på en och samma gång, dvs 36 lotter och idag slog vi REKORD! Bottenrekord alltså... På 36 lotter vann vi på 2! Alltså på TVÅ! 75 kr. Det måste vara nåt slags rekord alltså, hur är det möjligt vinna så lite på så många lotter. Usch... Så vi gick och tog 3 sverigelotter för vinsten och så köpte vi 18 lotter till, alltså två var till. På dessa vann vi i alla fall då 300 kr. Men ändå sååååå lite.

Totalt har vi väl vunnit runt 6800 kr tror jag. Vet inte än vad vi ska göra med pengarna, när vi ska göra nåt :o)

Jaja, det är trevligt i alla fall, träffas och fika och skrapa, och så finns ju alltid chansen där. För som dom säger, PLÖTSLIGT HÄNDER DET. Och det får man väl tro på.





Idag jobbade både Roger och Fredrik så de var inte med och skrapade. Kan detta ha inverkat? Ja, det måste ju vara så helt enkelt!! :o)

Kommentarer
Postat av: Ina

Det hade DEFINITIVT med att Roger och Fredrik inte var där!

Grattis till vinsterna! Det var tydligen mer vinster förr.. rätt pinsamt så som det är nu =/

2009-10-26 @ 06:30:15
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0