Härliga tisdag!

Igår, men framförallt i förrgår, kändes det mesta trist och allmänt "pissigt". Vet inte varför faktiskt. Men jag brukar vara så ibland. Lång ner eller högt uppe...

Idag har varit en bra dag!! :)

Tiden gick fort på jobbet, har ätit bra och fick till ett braaaaa rygg- och tricepspass. Det är klart de bästa muskelgrupperna - I LÖV IT!

Imorn blir det vila. På kvällen Johan Vester i Falkenberg! Ska bli grymt skoj!

Nu blir det spikmattan och Hänt Extra, det är jag värd efter en bra dag :o)

Kram!

"Hata Göteborg"

Hahahahahaha, alltså seriöst?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/aik/article5877164.ab

Jag tror jag knäcker mig.

Men jag tror faktiskt inte han fattade vad det stod. Fast - även om man inte förstår svenska så ser man väl att det står Göteborg. Och vad trodde han då att det stod för något om Göteborg som han lämpligen kunde bära på bröstet?

Jag bara undrar.

AIK - allmäna idioters klubb?

Drar till gymmet!

Hej och hå!

Nu drar jag till gymmet för ett rygg- och tricepspass. Är på hugget! Yeeeeeaaah! Hoppas den värsta ruschen lagt sig när jag kommer, brukar vara skitmkt folk vid 17-tiden. Ska inom stan och lämna tillbaka/reklamera två koftor från Gina. Höll inte för fem öre! Billigt = crap?! I detta fallet iaf.

Later!

Pöss & kram

Hur snabbt skriver du?

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/

Beroendeframkallande... "bara en gång till, bara en gång till... nu är det sista gången, NU är det sista gången..." :D



Min träning kommande veckan

Om jag skriver min planerade träning här så kanske det är lättare att hålla sig till planen :o)

Måndag: promenad till/från jobbet och promenad till/från fotbollen
Tisdag: styrketräning - rygg/triceps
Onsdag: vila
Torsdag: Bodycombat
Fredag: styrketräning - ben/mage + 30 min core-pass
Lördag: styrketräning - bröst/biceps/axlar
Söndag: långpromenad och bugg

Låter väl som en bra vecka? Det tycker jag i alla fall :o) KANSKE kan få in en morgonpromenad någon dag också, jag ska FÖRSÖKA i alla fall! Det är bara så förbannat svårt ta sig upp ur sängen på morgnarna... oavsett vad klockan är i och för sig, men vet jag att jag kan sova liiiite till har jag svårt att motivera mig själv till att stiga upp. Men jag VET också hur skönt jag tycker det är bara jag tagit mig ut genom ytterdörren! Finns inget härligare än att börja dagen med en tidig promenad. Man får verkligen extra energi resten av dagen! Så det får bli mitt mål denna veckan. Nu bestämde jag mig - 2 morgonpromenader ska det bli den här veckan! Det SKA det bli! Tjoa till om någon vill gå med mig ut någon morgon kl 05.30. Tacksam för promenadsällskap! :o)



Fullproppad vecka som kommer...

Då var helgen slut och en ny vecka med nya möjligheter börjar :o) Vi har alla chanser i världen att göra det bästa av den. Ska göra allt jag kan för att det ska bli en bra vecka!

Den är fullproppad med både jobb och annat. Förutom jobbet så är det fotboll imorn kväll, måndag. På tisdag kväll blir det träning, på onsdag kväll är det dags för Johan Vester i Falkenberg, torsdag kväll träning och fredag jobbar jag länge, och sen - guess what? Träning :o) Sen helg IGEN. Ja, denna vecka kommer gå fort den också, vare sig jag vill det eller inte.

Ska bli en bra vecka med både maten och motionen har jag bestämt. Ska försöka få in lite extra promenader också, det kan jag behöva. Vardagsmotion is the shit! Haha.

Natti natti

På väg hemåt igen...

Usch va helgerna går fort! Alldeles för fort :/ Men har valt att åka hem redan med 11-tåget idag då mkt står på schemat. Jag hann inte städa i fredags som planerat, så det får jag göra idag. Är hemma vid 13. Har tvättid 14-19. Träning 15.15-16.30 (spinning 45 + core 30). Hem duscha och äta, sen mot Laholm och bugg 18-20. Weehaaa!

Fullspäckad dag med andra ord. Men inte mig emot, får mkt gjort och får röra på mig mkt idag. I like!

Känner mig helt slö och sunkig. Jag åker nog hem i en sorts mysbyxor, linne, kofta, sjal och gympaskor. Ooooorka göra sig iordning när man åker hem en söndag fm och ändå ska städa, tvätta och träna innan man ska göra sig iordning? Nä, det låter jag bli.

Nu ska sunkiga jag ta på mig kläderna och börja promenera. Ångrar jag inte tog med mig en keps också. Köpa en subway på vägen till tåget och en tidning sen är jag redo för hemfärd.

Puss & Kram

Lördag i Malmö

God morgon!

Lördag i Malmö, vädret ser inte jättelovande ut, men det regnar iaf inte. Det blir snart en shoppingrunda och lunch på stan :o) Ikväll blir det Flickan som lekte med elden på Entré, har inte varit på bio där någongång innan. Spännande.

Ska ut och jaga ett par nya skor. Vet precis i mitt huvud vad jag vill ha för några, men hittar inga hemma. Ska kolla igenom utbudet här och se, vill inte har alltför dyra heller så det är en del krav jag ställer :o) Risken finns iofs att nåt annat också får följa med hem, har inte shoppat så mkt på senaste så suget finns :) Älskar hösten!

Trevlig lördag!

Puss & Kram

Fredag 090925

Jaha, då var det återigen helg igen… gud vad veckorna går fort! Man hinner knappt blinka innan det är fredag och helg igen. Men – inte mig emot egentligen. Helgerna är härliga och det finns mkt att se fram emot i höst. Jag gillar hösten, det är så mysigt när man kan tända ljus och krypa under filte i soffan framför tv:n. Ha på sig härliga strickade tröjor och stövlar.

Igår fredag blev det som planerat ett lite längre gympass då jag varit iväg tidigare i veckan och det har blivit lite si och så med träningen. Jag körde en kombo med bröst + biceps + axlar samt ben. Blandade muskelgrupperna lite och hade inte så lång vila emellan. Själva styrkan tog ändå runt 90 minuter.  Det är skönt träna på gymmet på fredag em, jag kom dit strax efter 13, det är lagom med folk då :o) Kände mig stark idag och jag orkade ta i rejält hela tiden. Började med 3 min uppvärmning på crosstrainern, tycker det räcker så, kör alltid uppvärmning med lätta vikter också på den muskelgruppen jag ska köra. Avslutade med 10 min på löpbandet, skönt skönt.

Här är övningarna jag kör på bröst, biceps, axlar och ben:

*Lutad hantelpress  - bröst

* Stående X-drag i cable-maskin – bröst

*Enhands axellyft – axlar

*Axelpress med hantlar sittande på boll - axlar

*Enhands bicepscurls – biceps

*Bicepscurls i rehab-maskin sittandes på huk – biceps

*Armhävningar

*Knäböj med stång och vikter – ben

*Uftallsgång med hantellyft varannan sida – ben

*Benspark – framsida ben

*Baksida lår på boll

*Vadpress i Smith-maskinen – vader

*Insida ben i sådan maskin

Kör oftast 3 set med 10-12 rep, ibland 2 set som t ex framsida/baksida ben. Försöker öka så jag inte orkar mer än max 12 i varje set, då är det på gränsen till för lätt :o)

Man orkar verkligen mer än man tror och vad fort det går att öka när man precis kommit igång! Är så himla kul. Dock saknar jag bodypumpen lite – ska försöka få in ett pass om några veckor.

Alltså jag har ett ”problem”. Jag fryser till och från när jag kör styrka? Jag tar verkligen i och tränar på rätt tufft tycker jag. Jag fryser inte när jag just gör en övning men så fort jag har gjort klart en övning så blir jag lite kall. Alltså jag går inte runt och fryser, jag svettas ju men samtidigt är jag lite kall. Det som är mest pinsamt (aaoooh nu skäms jag lite hehe) är att mina bröstvårtor blir styva när jag blir småkall. Pinsamt eller vad?! Fattar inte varför det blir så. Jag måste nog köra styrka i långärmat istället för linne… men jag svettas ju samtidigt, det är helskumt.

Blir nog en lugn helg i Malmö. Är shoppingsugen ;o) Vill ha ett par nya skor, typ gympaskor, men lite ”roligare” som man kan ha till jeans utan att det blir för sportigt. Ett par mörkrosa eller röda är jag sugen på! Har inte hittat några snygga hemma, men kan säkert hitta några i Malmö. Ska helst vara billiga också :o) Får nog titta på någon träningströja eller överdragströja också till styrkan... så jag håller mig varm hela passet även under vilan.

Igår blev det sushi  på favvo-sushistället. Sjukt gott fredagslyx :o) Mumma!

 


Gooooooood morgon!

God morgon!

Äntligen fredag igen! :o) Härligt! Jobbar till 12.30 som vanligt, I like. Sen blir det gymmet direkt och ett dubbelpass bland vikterna, bröst + biceps + axlar samt ben! Så kan det bli ibland när man är iväg på annat i veckan.

Åker till Malmö framåt seneftermiddagen, yeeeey! Saknar min älskling. Ikväll blir det sushi på världens  bästa sushiställe (samsas på den platsen med Takenaka men är nog nästan snäppet bättre ändå....)

Imorn blir det "Flickan som lekte med elden". Någon som sett den och som kan säga om den var bra eller inte? Gissar på att den var bra iofs :o)

Puss & Kram

Dessa utbildningsdagar...

Man bara äter och äter! Eller är det bara jag som gör det när jag är iväg?! :o) Eller jag äter inte såååå mkt ändå, jag behärskar mig. Men är inte van äta så mkt "okontrollerat" vilket gör att skillnaden ändå blir stor. Tur jag inte äter godis just nu, har ett uppehåll, då hade det varit värre.

Så - nu drar jag till gymmet för att få pumpa lite och bli av med lite av de kalorier jag intagit!

Ciao!

Utbildning med SKTF i Varberg

Tjoho!

Åh gud, igår fick jag värsta migränanfallet på länge. Satt och tittade på Idol med Maria när jag kände att huvudvärken tilltog... till slut exploderade det! Hoppas jag inte körde ut dig Maria! Det var inte meningen, men gud vad dåligt jag började må.

Jag bara lämnade allt jag hade runt mig, hade inte packat eller nåt till idag, men vad gör man? Tog tabletter och slängde mig i sängen. Otroligt nog somnade jag direkt, trots migränen, och sov 9 h. Vaknade utvilad idag och helt bra :o) TUR!

Idag är jag nämligen på en utbildning med SKTF, är ju förtroendevald på min arbetsplats. Vi är på Varbergs stadshotell, trevligt trevligt. Är del 3 i en utbildning i 3 steg. Övernattning till imorn, åh jag längtar redan efter den sköna sängen och den fantastiska hotellfrukosten. Mums!

"Tyvärr" fick jag bara ett enkelrum, har haft tur och ha dubbelrum de andra gångerna. Men jag får väl vara nöjd ändå, är heeeelt okej här :o)

Nä, nu är det dags för middagen! :o) Hörs!






Idoooool!

Jaaa, nu blir det Idol! :o) Jag och Maria sitter i soffan och ska avnjuta lite linssoppa och titta på alla grymma tjejer och killar i idol. Sjukt kul! Har det varit så här många bra de andra åren? Känns som om det kommer bli det bästa startfältet nånsin. Gillas bäst auditions i början och nu, sen är det inte lika på kul på fredagsfinalerna haha.

Sammanfattning helgen + måndag

Blev en väldigt skön och lugn helg :o) Precis som jag önskade. Har sovit mkt båda nätterna, vaknade kl 08 i söndags morse, glad och pigg.

I lördags var jag och Maria på fotbollen, och jaaaaa, äntligen blev det en vinst! Se lite bilder nedan :) Innan fotbollen hade Maria fixat en kycklinggryta som vi åt hos henne efteråt, och så såg vi en film som inte var speciellt bra. En Shopaholics bekännelser eller vad den heter. Inget jag rekommenderar! I söndags blev det som sagt frukostbjudning med scones hos Maria! Sen tog vi en rask långpromenad - det var ju hur fint väder som helst! Lovely! Senare på kvällen var jag och Lisa och buggade i Laholm - har saknat dansen! Det är ju så sjukt kul. Var förstas gången och blandat nybörjare och "gamla", men det tog sig i slutet och det slutade som vanligt med att man var svettig och go när man skulle hem :o)

Idag var det möte med ny chef på jobbet, intressant. Blir nog bra det där till slut! :o) Har vänt lite i frågan. Innan var jag helt negativ, men tja, nu tror jag det kan bli riktigt, riktigt bra! Spännande är det helt klart.

Ett grymt rygg- och tricepspass blev det på gymmet. Det är klart veckans roligaste pass! Kunde öka lite till på flera ryggövningar - åååååh det är ju så skoj! Ska som sagt lägga upp övningarna här nån dag när jag har tid och lust :)

Nu ska jag inta ryggläge i soffan en stund framför tv:n innan det är dags för spikmattan och sängen *gäsp* Trött efter en dag där allt gått i ett! Härligt trött faktiskt :)

Lite bilder är alltid kul va? Jag gillar läsa bloggar med mkt bilder, så slänger upp några från fotbollen här.

Kram på er som läser!


T v: Marcus Olsson, t h Tim Sparv.


Efter matchen - gud va skönt det kändes när slutsignalen gick!


Japp, där har vi slutresultatet. Helt sjukt vilken dålig publiksiffra.

Vilka handskar?

Ja, vad har ni andra som tränar mkt styrka för handskar? De jag har nu är alldeles slitna nu så jag behöver nya. Har kör en del utan men nja, jag får ont + att det inte är jättekvinnligt med valkar ;o)

Jag vill ha ett par rätt så tunna, som sitter bra. Tycker de flesta är lite stora, tjocka och "klumpiga" på nåt vis! Vill ha bra kontakt mellan hand och handske i handflatan, om ni förstår hur jag menar haha, svårt förklara. Annars blir det liksom ändå en valk när huden kommer "i kläm".

Tips, någon? TACK!



Syns iofs inte jättebra på bilden, men det känns och gör rätt ont :/
Har handen lite böjd på bilden också så jag är inte sååå rynkig alltid ;o)

Nöjd, nöjdare, nöjdast?

Min fina älskling med hans fina älskling *skratt*


Ja, såhär känner jag ibland...


Vilken lyx!

Åh vilken lyx man får ibland! Messade precis med Maria, som stod och gräddade scones. SÅ GOTT! Så nu blir det en promenad bort till henne för lite lyxigare söndagsfrukost. TACK Maria!

Jag älskar min spikmatta!

God morgon!

Oj vilken tidig kväll det blev igår. Kände mig helt slut efter idol! Låg och slötittade zappandes mellan kanalerna en stund och bestämde mig sedan för att gå och lägga mig! Varför inte, tänkte jag, när man är så trött? Gjorde mig iordning och släckte ner här, la mig på spikmattan en stund och läste. Pang! Jag slår upp ögonen helt förvirrad - jag har alltså somnat liggandes på spikmattan med x antal spikar in i ryggen och sovit där cirka en timme! Galet. Sen vaknar jag ytterligare en timme senare och är helt täppt i näsan. Gaaah! JAG VILL INTE! Sov sen vidare till 10-tiden idag och ja, jag har sovit i 12 timmar. Och det behövdes tydligen! Inte täppt eller förkyld, men känns lite sådär konstig. Så idag blir det ingen träning iaf. Tänkte städa lite, gå en runda på stan, fotboll i em och sen bara slappa hos Maria ikväll.

Härlig lördag! Hoppas jag, så jag inte blir sämre bara.

Trevlig helg!

Mot helgen!

Då var vi ännu en dag närmare helgen! Fredag imorn igen, hur sjukt är inte det?! Jag hänger inte med, det rullar på alldeles för fort här... Men ska inte klaga, det är skönt vara ledig :o)

Efter att ha suttit på utbildning hela eftermiddagen på jobbet var jag jättesugen på ett rejält träningspass när jag slutade. Men tack vare att vi varit iväg hela eftermiddagen så hade jag inte fått mitt mellanmål och var jättehungrig när vi kom tillbaka. Åt två mackor med kalkon och minikeso, men det var liksom "redan för sent" eller vad man ska säga. Magen kändes konstig och helt svullen tack vare detta, trots jag åt.

Stack till gymmet ändå, var inom stan en sväng bara, och när jag kört uppvärmningen var jag på G igen :o) Hade planerat köra ben + mage men det var så himla mkt folk, och många som hängde runt där jag brukar köra benböj etc, och där det alltid brukar vara fullt, vid bänkarna framför speglarna och alla hantlar, där var det tomt. Vad göra? Jo, lika bra köra bröst + biceps + axlar istället. Sagt och gjort! Blev ett bra pass, var så nöjd efteråt. Jag kunde höja vikterna på flera övningar, och på sista bicepsövningen höjde jag "ofrivilligt" då jag inte såg att det låg en lös 2,5 kg platta uppe på vikterna i maskinen. Yeeeey!

Så skoj! Imorn slutar jag 12.30 i vanlig ordning. Tar ändå med mig lunch till jobbet och äter det vid 11.30 så kan jag cykla direkt till gymmet sen :o) Ben + mage blir det då!

Allt bra med er som läser här? Kommentera gärna och skriv nåt skoj :o)

Just ja, var en person som hängde på gymmet idag, fattar inte vad han gjorde där. Inga namn men en viss gängledare var det iaf. Hängde där och tjötade med någon bara. Varför kan man undra... Jaja, tur jag kan skärma av och slippa distraheras allt för mkt nuförtiden.

Vad händer för skoj i helgen? Här händer det inte mkt. Fotbollen på lördag kl 16 såklart. Det blir en lugn helg med mkt motion känner jag, ska försöka vara ute i dagsljus så mkt som möjligt = energiboosta!

Nu väntar spikmattan och Hänt Extra på mig!

Puss & Kram

Aaaaaaaaaaargh!

Aaaaah jag blir GALEN! Visst, jag har inga smala ben och således inga smala vader - men SÅÅÅÅ groteskt stora är dom väl ändå inte?! Inte så att man inte kan hitta några snygga stövlar?! De flesta är ju omöjliga att stänga dragkedjan på alt dra upp, vissa går nästan. Har hittat några som jag har kunnat stänga men det är otroligt tight och byxor innanför är inte att tänka på.

Det måste ju finnas folk med större vader än mig ändå?! Tycker det är helt sjukt att det ska vara så svårt...

Köpte ett par idag, typ kängor med snörning fram. Dom var rätt snygga, kan bli snyggt med benvärmare/höga strumpor under då de inte är så höga, men det var ändå inte såna jag var ute efter.


Lite dålig bild. Där fick ni ju se mitt snygga hall- och sovrumsgolv ;o)



Jaja, får väl leta vidare...

Kram

Söndag 13/9

Då var redan den här helgen också till ända! Går så fruktansvärt fort nu, både veckorna och helgerna! Men det gör inte så mycket, har ju en hel del att se fram emot i höst så! :o)

Idag har det hunnits med en mc-tur utåt Grötik och Tylösand, lunch hos mina föräldrar, en rask promenad på cirka 50 min med Maria, ett gympass (ben) och nu ikväll har jag plockat iordning lite, lagat mat och tittat lite på tv.


Haha, jag ser helt störd ut! Ihoptryckt i ansiktet + att kläderna är jättestora!

Tycker ändå att jag utnyttjar tiden rätt väl! ;o) Trevlig helg blev det!

Måndag imorn igen - ny vecka, nya tag, nya möjligheter. Händer en del skoj i veckan också :P

Kram kram

Äh nu drar jag!

Goooood morgon!

Vilket kanonväder det ser ut att bli! Men, det blir klart inte sååå varmt nuförtiden, tycker det är nån sorts grundkyla i luften.

Hur som helst ska jag dra ut och springa en runda nu medans Roger fortfarande sover gott! Perfekt springa en runda, hem och duscha och väcka honom. Medans det fortfarande är några timmar kvar av dagen hahaha.

Sen i em bär det av mot Långås - PÅ MOTORCYKEL! GAAAH! - och Philips 7-årskalas :o) Trist du inte kommer Sus, hörde det var fler. Men men! Ses en annan dag.

Trevlig lördag!

Puss & Kram

Nu är det helg!

Så nu är jag färdigtränad för idag, och kan ta helg med gott samvete :o) Kanske blir en promenad ikväll, det är ju så härligt väder! Blir minst ett gympass i helgen, kanske ett löppass också. Får passa på när man är ledig.

Det blev bröst/bicesp/axlar idag, 50 min. 10 min på crosstrainern som uppvärmning och 30 min blandad gång/löpning på bandet. Blev sådär igen, jag svettas men är kall... jaja, bra ta det lite lugnare på bandet då. Styrkan gick bra, där var jag inte kall.

Om en stund kommer älsklingen, får se vad vi hittar på för gott att äta. Blir en mycket lugn hemmakväll tror jag, skönt bara slappa i soffan efter en jobbvecka. Och så kommer ju idol, yeeeey! Gillar första veckorna med auditions, sjukt kul. Även om det kan bli för mkt ibland, jag skäms nåt fruktansvärt å vissas vägnar, men what the hell. Skoj är det!

Trevlig fredagskväll!

Puss & Kram

Tips!

Tänkte bara tipsa om The Studio som finns i bl a Göteborg! Var där en söndag i augusti och det var jätteroligt! Bilderna blir kanon också. Dock är de dyra, så jag varnar er - det är livsfarligt :o) Kan lätt bli dyyyyyrt!

Här är en bild som jag köpte:



Nu drar jag iväg och tränar! Tror det blir bröst/biceps/axlar faktiskt, och lite intervaller på löpbandet kanske. Men - får se när jag kommer dit hur mkt folk det är och vad andra tränar, dvs var jag slipper vänta och trängas :)

Kram!

Svullen?

God morgon!

Idag är humöret på topp igen, igår var en riktigt "down-dag". Har börjat vänja mig vid att jag har såna, det går alltid över =)

Men jag är så svullen! Dels visar vågen typ 1 kg upp sen några dagar, och nu idag känner jag både runt magen och i händerna att jag är svullen och binder vätska. Varför? Hm. Kan det vara ägglossning på gång? Jag är inte säker. Får väl se, ska försöka dricka mkt idag, det borde väl kanske få igång det? För jag vet med mig att jag har varit på toaletten väldigt lite i förhållande till hur mkt vätska jag fått i mig senaste dagarna... Trist hur som haver.

Idag blir det ett pass på gymmet efter jobbet! =) Slutar 12.30 - skööööönt! Har inte bestämt än om det blir ben/mage eller bröst/biceps/axlar än. Har båda dessa passen kvar den här veckan, och på måndag ska jag köra rygg/triceps, men vet inte när det sista passet den här veckan blir än. Kanske kör bröst/biceps/armar idag så kan jag köra ben/mage på söndag om det inte blir av imorgon. Vill inte köra överkroppen två dagar i rad. Hm ja så får det nog bli. Fast jag är bra sugen på ben =) Men kör jag bröst/biceps/axlar idag så kan jag köra lite intervaller på löpbandet också ju :o) Yeeeey, detta blir nog bra.



Helgen slut redan?!

Fy vad helgerna bara försvinner! Gaaah! Ska snart åka hem från Malmö iaf, ta en sväng på stan först. Får åka hem med moster med familj - snällt! :o)

Ska nog gå och sätta mig på subway först och ta en macka *mums* Varför finns det inte hemma i Halmstad?! Kanske tur det i och för sig... hehe.

Hepp.

Later folks!

Jaaaaaaaa!

Hahaha han har sån jäkla tur Zlatan! Puuuuuuuuh! Det blev drama på hög nivå *skratt*

Men Micke Nilsson... nej, han var då rakt inte bra idag. Blä.

VI VANN!!!

Malmö nästa

God morgon!

Nu ska jag ut och springa en runda, sedan bär det av till Malmö. Ja det klart, dusch och lunch innan också såklart :o)

Får se vad som händer i Malmö, vi har nog inget inplanerat, blir nog till att ta det lugnt mest. Började läsa en bok igår kväll så nu har jag iaf nåt att läsa på tåget ner som tar nästan två timmar. Det är liiiite segt, samma sträcka till Göteborg tar en timme och en kvart *muttrar* Men men! Får ju träffa min älskling ;o) Det är värt mycket!

Tog några bilder före och efter träningen igår


Före träningen


Efter träningen

Nä nu sticker jag ut i regnet (?)! Verkar regna till och från iaf. Men vad gör väl det när man ändå ska springa och sen duscha, gillar springa i lite småregn, hellre det än strålande sol. Oftast iaf.

Ni får ha en trevlig lördag! Och som sagt, kul när ni gör nåt litet avtryck när ni varit här. Men du som kommenterade några inlägg längre ner... glöm inte skriva vem det är ;o) Jag har ingen aning tyvärr.

Puss & Kram!

Nu slänger jag in handduken...

Japp, nu slänger jag in handduken för ikväll. Blir tidigt sänggående. Spikmattan en stund med Fitness Magazine eller Runners World.

Har varit en bra fredag trots huvudvärk på eftermiddagen. Blev 15 min på löpbandet, 30 min core och 15 min på crosstrainern. Fick räcka med det idag. God kycklingssallad efter det och senare lite popcorn och pokerspelande på nätet. Även uppdaterat mig på alla bloggar jag läser dagligen :o)

Imorn åker jag ner till Malmö vid lunchtid. R slutar kl 15 och börjar inte förrän kl 11 på söndag, så vi får lite tid ihop ändå :) Är så jobbigt när det är två veckor mellan helgerna vi ses. Funkar ju åka ner när han jobbar bra helg.

Får se om det blir nån liten blogguppdatering ändå.

Natti natti och trevlig helg!

Kram

Rolig grej...

Man kan hitta mkt skoj på internet :o) Titta vad jag hittade!



Kommer inte ihåg när jag var med i den reklamen ;o)

En blåsig fredag - minst sagt

Gud så härligt med fredag! Som oftast på fredagarna slutade jag kl 12.30 idag :o) Fick till en lunchdate med Maria på Asian Palace, goooott!




Fick en sprängande huvudvärk, men efter att ha sovit en dryg timme är jag på banan igen. Nu ska jag bege mig bort till Sats för lite träning - löpbandet en stund + 30 min core. Lovely!

Men det är ju helt sjukt vad det blåser ute. Nu regnar det också igen *suck* Aja, bara på med regnkläderna och knata bort till Sats - tur man bara har cirka 400 meter dit.

Ciao!

Nya sättet att hälsa på?

Haha jag har fått den här på mailen, tyckte den var riktigt, riktigt rolig faktiskt! Enkel humor helt enkelt :o)

Kanske vi alla skulle göra som de föreslår? Iofs, det finns kanske lite andra sjukdomar man kan få istället som inte är direkt trevligare än svininfluensan...


Big brother's watchin' you...

Det är väldigt kul när ni lämnar nån kommentar när ni har läst här! :o)

Jag ser ju faktiskt att ni har varit inne här och läst x antal personer.

Tack till er som skriver! *vinkar*

Kram kram

Vill ha!

Ah dessa byxorna är ju bara såååå snygga! VILL HA! Men ja, aningens dyra. 599 spänn för ett par träningsbyxor, nja det har jag inte råd med. :/ Kanske kan tomten komma med dom om några månader? Han kanske inte läser bloggar iofs? Eller jo, det borde han. Det är ju det ultimata sättet att få reda på vad folk vill ha vetja! :D


Bild: www.betterbodies.se

Pigg igen! =)

Hejsan hejsan!

Ah igår mådde jag inte så bra, kände att förkylning var på G på riktigt. Kall och varm om vartannat på jobbet, lite småont i halsen och helt slut i kroppen. Skit tänkte jag, inte nuuuuu. Men började knapra Esberitox igen, sov nästan 9 timmar inatt och nu idag mår jag prima igen!

Som det kan vända =) Knaprar Esberitox nu några dagar så jag säkert håller mig frisk den här gången med.

Sov en stund idag efter jobbet, för säkerhets skull liksom *tss* Sen stack jag till gymmet för lite träning. Ben och mage stod på programmet från PT:n. Härligt! Blev ett riktigt bra pass idag, nöjd! Kommer bara bli roligare och roligare köra. Andra gången jag körde ben och mage, och redan kändes det lite bättre. Orkade inte så mkt mer egentligen, men kände mig mer säker i övningarna och de tog rätt så att säga. Lovely!

Annars har jag inte så mkt att säga för tillfället. Det bara rullar på... Jobbar, tränar, äter och sover. Och lite annat där emellan, men inte är det mkt i veckorna. Helgerna händer desto mer iaf, kul!

Kanske lägger min mina övningar här med vikter och så emellanåt om någon mer än jag själv är intresserad av min träning och mina resultat? :o)

Efter träningen åt jag nåt gudagott. Mosad banan blandad med lättkesella och liiite sötningsmedel. Ja gud va gott det var! Låter "okej" men smakar wonderbar!

Puss & Kram



RSS 2.0