Total vilodag!

Blev en total vilodag idag, rätt skönt för kroppen faktiskt, den verkar tacksam :o) Har nattgäster som stannar till imorn, mysigt! Kollar på Spårlöst och sen blir det sängen, så trött, blev lite för lite sömn i natt. Man kommer ju inte i säng pga det jäkla OS:et! ;o)

Imorn blir det antingen spinning eller löpband, får se vad jag känner mest för. Är lite småsugen på spinning faktiskt :)

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Ina

Vad tråkigt det där med ditt muskelfäste!!:( Får hoppas att denna styrketränings-fria-veckan räcker för att irritationen skall försvinna! Håller tummarna för det såklart! :) Vad kul att du iallfall inte deppar ihop för det utan tycker att konditionsträningen är kul.. DELA MED DIG AV DIN POSITIVA FEELING OM KONDISTRÄNING!!! Jag tycker INTE omét =) Ok, ibland kanske det vara skönt såklart, men inget jag längtar efter.....hm, eller mjo, det är väl mer på vår/sommar det känns lite kuligare =)



Du fick ingen medicin för muskeln?



Jo, du frågade om jag testade Celsius.. Jag testade alla 8 som jag köpte på FF, men INGEN energikick nånstans fick jag :(



Mailet jag fick inatt(!:)) var om en ny tid. Så på onsdag skall jag träffa damen. Kl.17.00... IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHH!!!!!!!! :D



KRAAM

2010-02-22 @ 22:09:43
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

Glömde fråga; Då du får dendär "dippen".. Äter du något mellanmål eller nåt innan det? För det känns som det infaller på eftermiddan innan träning?

Eller är jag ute och cyklar?

2010-02-22 @ 22:31:30
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Ina

TAAAAAAACK!!!! =D

2010-02-23 @ 21:00:51
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0