Underbart!

Yes, underbart! Jag fick blodad tand igår efter spinningen helt klart. Så pass mkt att jag vart iväg och kört ett pass till idag! 55 min idag, jaaaa va gött! Det är helt galet vad mycket jag svettas och tar i där, jag märker att jag är riktigt lat när jag ska köra konditionsträning på egen hand. Hamnar lätt i nåt trivseltempo och maler på. Ajaj!

Tyckte inte jag kände så mkt någonstans sen igår trots allt - men när jag satte mig på sadeln idag *skratt* Ajajaj! Men det gick ändå hur bra som helst både sitta på sadeln och fötterna i tramporna.

Jag är så GLAD att jag vågade prova passet igår - annars hade jag missat denna känslan! Var kanske bra jag fick lite problem med muskelfäste i ryggen - jag fick upp ögonen för spinning. Nästa vecka är det dock dags för styrkan igen och jag mååååste komma igång med löpningen - maj och Göteborgsvarvet kryper allt närmare... Men jag ska försöka köra ett spinningpass i veckan i alla fall!

Nu är det soffläge som gäller framför OS resten av kvällen, HEJA SVERIGE!! Vad ska man se när OS är slut?! Oh, massa andra serier som börjar nästa vecka ju :o)

Kommentarer

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0