Träningssug!

Var ju som som sagt ute och gick en lugn promenad i eftermiddags, och det gjorde mig inte direkt mindre träningssugen. Jag är jättesugen på både gymmet och ut och springa. Gah - jag vill träna nu! Men, ska ta det lugnt och försiktigt. Har precis bestämt mig för att hålla mig hemma från jobbet imorgon också just in case, vill ju inte gärna ligga till helgen igen. Förhoppningsvis jobba på fredag om jag inte blir sämre igen.

Jag antar att det inte är mycket att göra för att stilla suget när man inte kan träna - men jag har i alla fall suttit på balkongen en stund i tränings-/joggingkläder drickandes fun light i min fina rosa smartshake :o)
Kommentarer
Postat av: Alexandra

sv. jo - internet går ju alltid - men segt när det är så långt att skicka tillbaka kläderna till.. ;)

snygg shaker du! :) krya på dig!

2010-06-02 @ 21:42:56
URL: http://thesmalltowngirl.blogg.se/
Postat av: Ina

HAHAHAHHAAHAHAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!! Du är ju rolig :D Jo men jag lovar, det var min dåliga syns fel om det blev nåt stavfel ;)Vad skönt att du mår lite bättre nu, men ändå stannar hemma en dag till!

Jag beställde också en rosa shake efter att du lade ut hemsidan på bloggen=) Får se när den kommer :)Måste pysa till bussen nu.

Krya på !Kraam

2010-06-03 @ 07:37:07
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Pia

Smart drag att stanna hemma en x-tra dag!Hahahaa, vad gör man inte om man inte får träna.. Du är rolig du, njuta på balkongen med träningskläderna på och drömma, härligt!

2010-06-03 @ 08:52:19
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
Postat av: CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

det är verkligen surt att vara sjuk! Hoppas du är good to go imorgon! Tackar så mycket för allt pepp det värmer ordentligt i hjärtat :)

2010-06-03 @ 11:20:59
URL: http://caandydarling.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag fyller i augusti..

2010-06-03 @ 13:36:54
URL: http://sugarwitch.blogg.se/

Gulligt att just DU vill göra ett avtryck här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0